ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρτίνς | Άλλα σφύριζε για την Ξάνθη και άλλα για εμάς ο Τζήλος

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην διαιτησία αλλά και την στάση των παικτών της Ξάνθης αλλά έθιξε και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αντέδρασαν ανόητα σε όλο αυτό.

Ο Μαρτίνς είπε για:

Το 1-1 στην Ξάνθη: Μας ενοχλεί ότι από την στιγμή που βλέπαμε ότι αφού δίνονταν οι κίτρινες στην μέση του γηπέδου για τον αντίπαλο και ύστερα από προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης και μετά όταν γίνονταν οι αντίστοιχες φάσεις σε εμάς δεν δίνονταν έπρεπε να είχαμε την εξυπνάδα να αντιληφθούμε το τι συνέβαινε και να αγνοήσουμε τις προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης που γινόνταν για αυτόν τον σκοπό. Φερθήκαμε σαν ανόητοι και έπρεπε αυτό να το αντιληφθούμε νωρίτερα.

Το πως θεωρεί αυτό που λέει για πρόκληση των παικτών της Ξάνθης: Σας λέω την άποψή μου. Αυτό που είδα. Φερθήκαμε ανόητα γιατί έπρεπε να το καταλάβουμε. Υπό αυτήν την έννοια. Ο Ποντένσε δεν έπρεπε να αντιδράει έτσι όμως φάνηκε από την αρχή ότι τον προκαλούσαν. Τον προκαλούσαν από την πρώτη κίτρινη και εκείνος υπέκυψε ανότητα στην δεύτερη κάρτα του. Εσείς δεν είδατε ότι προκαλούσαν οι παίκτες της Ξάνθης; Δεν το είδατε;

Πηγή: gazzetta.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version