Quantcast
Connect with us

VIDEOS

Δεν τα κατάφερε η Ξάνθη που έχασε με 2-0 από τον Ολυμπιακό

Με γκολ του Μπράουν Ιντέγε στο 38ο και του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στο 89ο ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια, σε παιχνίδι για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική της Super League. Από το 69’ οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινες κάρτες οι Λισγάρας της Ξάνθης και Σεμπά του Ολυμπιακού.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να βρει ένα γρήγορο γκολ ξεκίνησε το παιχνίδι. Στο 6’ ο Μάρτινς σούταρε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Ιντέγε να αστοχήσει. Στο 9’ ο Φορτούνης σέντραρε, ο Ιντέγε έκανε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του Χατζητερζόγλου αλλά ο διαιτητής Μάνταλος έδειξε «παίζετε».

Για την Ξάνθη απείλησε ο Γιουνές στο 17’ με το κεφάλι, ενώ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Ο Μιλιβόγεβιτς σέντραρε για τον Σεμπά στο 38’, ο οποίος πρόλαβε να στρώσει στον Ιντέγε που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Η Ξάνθη θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 45΄ όμως το τεχνικό σουτ του Γιουνές πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λεάλι.

Στο 57ο λεπτό ο Λισγάρας έκανε ένα πολύ επικίνδυνο φάουλ στον Σαμπά με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων. Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν ο διαιτητής Μάνταλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό της Ξάνθης, αλλά και στον Σεμπά για τη μετέπειτα αντίδρασή του.

Μετά τις αποβολές η απόδοση των δύο ομάδων έπεσε. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό και την κυκλοφορία του αγώνα και κατάφερε στο 89’ να σκοράρει δεύτερο γκολ και να κλειδώσει τη νίκη. Με την απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μιλιβόγεβιτς νίκησε τον Ζίβκοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-2 (Novasports 1)

Γκολ: 38′ Ιντέγε, 89′ Μιλιβόγεβιτς

Κίτρινες κάρτες:
Γιουνές – Μποτία


Κόκκινες κάρτες:
59′ Λισγάρας – 59′ Σεμπά


Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου):
Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Τριάδης (71′ Νιέτο), Γιουνές, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης (82′ Ορφανίδης), Γουάλας (74′ Παπαστεριανός), Λισγάρας, Καμαρά.


Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο):
Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (90′ Μπουχαλάκης), Φορτούνης (84′ Ανδρούτσος), Μάριν (66′ Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε.

Click to comment

Απάντηση

VIDEOS

Μποτιλιάρισμα στον Ειρηνικό: Δεκάδες πετρελαιοφόρα ακινητοποιημένα (video)

Εικόνες που εντυπωσιάζουν και θυμίζουν ταινία, αν και τα πλάνα επισημαίνουν την εν εξελίξει οικονομική κρίση.

Ένας στόλος περίπου 24 πετρελαιοφόρων περιμένει να εκφορτώσει αργό πετρέλαιο στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, καθώς οι εταιρείες πετρελαίου έχουν εξαντλήσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης τόσο στην Αμερική, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δεκάδες δεξαμενόπλοια στον Ειρηνικό Ωκεανό θυμίζουν κάτι από “μποτιλιάρισμα” περιμένοντας να ξεφορτώσουν το πετρέλαιο στο λιμάνι.

Τη Δευτέρα, οι τιμές του αργού πετρελαίου κατρακύλησαν σε πρωτοφανή επίπεδα, εν μέσω της κάθετης πτώσης της ζήτησης και της μεγάλης προσφοράς που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Continue Reading

VIDEOS

Μία μεγάλη αποκάλυψη κρύβει το νέο trailer του Resident Evil 3

Στο επίκεντρο η Jill Valentine

Ένα νέο trailer για το νέο Resident Evil δημοσιοποίησε η Capcom, με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Jill Valentine, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στο trailer εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς στον χώρο των video games.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το timeline του Resident Evil 3 τοποθετείται 24 ώρες πριν και 24 ώρες μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, με την Capcom να μην αποκλείεται να κρύβει κι άλλες εκπλήξεις, εκτός από τη μεγάλη αλλαγή του Nemesis, όπως φαίνεται στο τελευταίο καρέ του trailer.

Ένα επίσης νέο στοιχείο που αποκάλυψε η Capcom είναι πως η Jill θα είναι playable χαρακτήρας στο multiplayer mode του παιχνιδιού, Resident Evil Resistance.

Το Resident Evil 3: Nemesis θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

Continue Reading

MEDIA

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ Ευλαλο – Εκπομπή (TEASER) FHD

To IMAM ΜΠΑΙΛΝΤΙ βρέθηκε στο χωρίο ευλαλο και στο παζάρι όπου γίνετε στην περιοχή , μίλησε με τον κόσμο τους παραγωγούς άλλα και τους επαγγελματίες

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en