ΘΑΣΟΣ

Διαψεύδει η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας μεταφορές γιατρών από το Κ.Υ Πρίνου

Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία καταγγελία μέσω ανακοίνωσης του σωματείου συνταξιούχων ΝΑΤ Καβάλας-Θάσου που “τάραξε τα νερά” στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα αυτή η καταγγελία φαίνεται πως έκανε λόγο πως γίνονται μεταφορές γιατρών από το ήδη υποστελεχωμένο Κ.Υ Πρίνου προς το Νοσοκομείο Καβάλας για την ενίσχυση του μεγάλου νοσηλευτικού ιδρύματος (διαβάστε την ανακοίνωση εδώ).

Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε ο δημοτικός σύμβουλος Θάσου με την Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Χρυσάφης στον αέρα του Radio ENA 90,5.

Σε επικοινωνία του enanews.gr με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Αχιλλέα Γερόπουλο ο ίδιος διέψευσε την συγκεκριμένη καταγγελία κάνοντας λόγο πως σε επίπεδο Π.Ε Καβάλας δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ μεταφορά γιατρού από μονάδα πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας προς το Νοσοκομείο.

Ο κ. Γερόπουλος ωστόσο τάχθηκε υπέρ των μεταφορών γιατρών από μονάδες της Πρωτοβάθμιας στα μεγάλα Νοσοκομεία των πόλεων για την καλυτερη και ομαλότερη λειτουργία των μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων όπως τόνισε σχετικά ο ίδιος.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version