ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολα ο Ολυμπιακός | 2-1 τον Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2015. Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Εντινγκά, ενώ για τον Πλατανιά ισοφάρισε ο Νούνες στο 50’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 73’ ο Κώστας Μήτρογλου.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Η ομάδα του Πλατανιά ήταν αυτή που μπήκε δυναμικά στον αγώνα και δημιούργησε δύο καλές στιγμές με τους Τσουράκη στο 8’ και Τόρες στο 9’ να μην μπορούν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός χρειάστηκε μία καλή ενέργεια για να ανοίξει το σκορ. Στο 17’ ο Μαζουακού γύρισε την μπάλα προς τον άξονα, η οποία έφτασε στον Εντινγκά, μετά την προσποίηση του Μανιάτη. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» από το ύψος της περιοχής πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Παρά το 1-0 ο Ολυμπιακός συνέχισε να δείχνει νωθρός, ενώ ο Πλατανιάς είχε μία καλή στιγμή στο 20’, όταν ο Τσουράκης αντί να πλασάρει έδωσε στον Μιλούνοβιτς που αστόχησε σε κενό τέρμα από θέση οφσάιντ. Για τον Ολυμπιακό στο 28’ ο Μήτρογλου δεν πρόλαβε την μπάλα και ο τερματοφύλακας Ολιμπά έδιωξε, ενώ στη συνέχεια απέκρουσε το σουτ του Τσόρι Ντομίνγκες.

Η ισοφάριση ήρθε στο 50’ με τον Νούνες να πλασάρει σωστά και να ισοφαρίζει σε μία φάση όπου ο Ρομπέρτο ήταν εξουδετερωμένος. Μετά το 1-1 ο Μίτσελ άλλαξε το σύστημα από 4-4-2 σε 4-3-3 βάζοντας εξτρέμ τους Ντουρμάζ και Ντοσεβί.

Στο 70’ ο Τσόρι απείλησε την εστία του Πλατανιά, ενώ το γκολ που έκρινε το παιχνίδι μπήκε στο 73’. Ο Ντομίνγκες έδωσε ασίστ στον Μήτρογλου, ο οποίος από κοντά πλάσαρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Γκολ:
17′ Εντινγκά, 73′ Μήτρογλου – 50′ Νούνες

Κίτρινες κάρτες:
Μπεριάν, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Ολιμπά

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός (Μίτσελ):
Ρομπέρτο, Ομάρ, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μανιάτης, Φορτούνης (58′ Ντουρμάζ), Ντομίνγκες, Μήτρογλου (85′ Διαμαντάκος), Μπενίτες (58′ Ντοσεβί).

Πλατανιάς (Χριστόπουλος):
Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μιλούνοβιτς (61′ Μενδρινός), Μπανανά, Τσουράκης (45′ Φιγκέιρα), Ιτούα, Μαχαμάτ (79′ Γουνδουλάκης), Μπεριάν, Τόρες, Δημήτρης, Νούνες.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version