Quantcast
Connect with us

VIDEOS

Στραβοπάτησε στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 2-2 με τον Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός άφησε βαθμούς το βράδυ του Σαββάτου στα Περιβόλια απέναντι στον μαχητικό Πλατανιά, με τον οποίο αναμετρήθηκε στο πλαίσιο της 11ης εξ αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Πειραιώτες αν και βρέθηκαν μπροστά με 2-0 στο σκορ εν τέλει είδαν τους «ερυθρόλευκους» των Χανίων να ισοφαρίζουν σε 2-2 σκορ, που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το τέλος.

Ο Ιντέγε με δύο γκολ στο 4′ και στο 13′ έδωσε αέρα δύο τερμάτων  στους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 36′ με τον Γιακουμάκη, ενώ έφεραν το ματς στα ίσα τέσσερα λεπτά αργότερα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου, έπειτα από την ανατροπή του Λεάλι στον Γιακουμάκη.

Η ομάδα του Μπέντο σε ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε ότι θέλει ενίσχυση στην «καρδιά» της άμυνάς της, καθώς (και) ο Βιανά (αγωνίστηκε με δίδυμο τον Ρέτσο) ήταν για ακόμη μία φορά απογοητευτικός.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το ματς ήταν ανοιχτό από την αρχή, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε ο Ολυμπιακός και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, κατάφερε να προηγηθεί 2-0.

«Δράστης» ο Ιντέγε, που στο 4′ και μετά από λάθος του Μπανανά, άνοιξε από κοντά το σκορ και στο 13′, μετά από γύρισμα του Ντε Λα Μπέγια, με πλασέ ο Νιγηριανός διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα ήταν ένας… περίπατος για τους «ερυθρόλευκους», η συνέχεια εξελίχθηκε με εντελώς διαφορετικό τρόπο, καθώς τα κενά στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και οι απανωτές «γκέλες» του Βιάνα, δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στον Λεάλι.

Ο Πλατανιάς «προειδοποίησε» στο 17′ με σουτ του Μανούσου, που εξουδετερώθηκε από τον Λεάλι, μείωσε στο 36′ με τον Γιακουμάκη, που έφυγε στην πλάτη του Βιάνα και σούταρε, και ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα. Ο Λεάλι ανέτρεψε τον Γιακουμάκη μέσα στον περιοχή, ο Φουκάκης υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος και έκανε το 2-2.

Στο 55′ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν την ολική ανατροπή, όταν ο Μανούσος ξεχύθηκε μπροστά, όμως απέτυχε στην τελική προσπάθεια.

Στο 68′ ο Μανθάτης με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι και στο 72′ ο Πλατανιάς έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία, με τον Γιακουμάκη να «αδειάζει» τον Βιάνα, αλλά να σουτάρει ελέχιστα άουτ.

Ο Μπέντο πέρασε και τον Καρντόσο στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο, με κορυφαία στιγμή στο 85′, όταν ο Ιντέγε βρέθηκε απέναντι από τον Σωτηρίου, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Έτσι το 2-2 παρέμεινε ως τελικό αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός άφησε για τρίτη σερί χρονιά βαθμούς στα Περιβόλια.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μανούσος, Πριντέτα, Σίγκνεβιτς – Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός (74′ Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68′ Γιορέντε), Μανούσος (86′ Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Βιάνα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (80′ Μπουχαλάκης), Μάριν (61′ Ανδρούτσος), Μανθάτης (71′ Καρντόσο), Φορτούνης, Ιντέγε.

zougla.gr

Click to comment

Απάντηση

VIDEOS

Μποτιλιάρισμα στον Ειρηνικό: Δεκάδες πετρελαιοφόρα ακινητοποιημένα (video)

Εικόνες που εντυπωσιάζουν και θυμίζουν ταινία, αν και τα πλάνα επισημαίνουν την εν εξελίξει οικονομική κρίση.

Ένας στόλος περίπου 24 πετρελαιοφόρων περιμένει να εκφορτώσει αργό πετρέλαιο στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, καθώς οι εταιρείες πετρελαίου έχουν εξαντλήσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης τόσο στην Αμερική, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δεκάδες δεξαμενόπλοια στον Ειρηνικό Ωκεανό θυμίζουν κάτι από “μποτιλιάρισμα” περιμένοντας να ξεφορτώσουν το πετρέλαιο στο λιμάνι.

Τη Δευτέρα, οι τιμές του αργού πετρελαίου κατρακύλησαν σε πρωτοφανή επίπεδα, εν μέσω της κάθετης πτώσης της ζήτησης και της μεγάλης προσφοράς που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Continue Reading

VIDEOS

Μία μεγάλη αποκάλυψη κρύβει το νέο trailer του Resident Evil 3

Στο επίκεντρο η Jill Valentine

Ένα νέο trailer για το νέο Resident Evil δημοσιοποίησε η Capcom, με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Jill Valentine, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στο trailer εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς στον χώρο των video games.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το timeline του Resident Evil 3 τοποθετείται 24 ώρες πριν και 24 ώρες μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, με την Capcom να μην αποκλείεται να κρύβει κι άλλες εκπλήξεις, εκτός από τη μεγάλη αλλαγή του Nemesis, όπως φαίνεται στο τελευταίο καρέ του trailer.

Ένα επίσης νέο στοιχείο που αποκάλυψε η Capcom είναι πως η Jill θα είναι playable χαρακτήρας στο multiplayer mode του παιχνιδιού, Resident Evil Resistance.

Το Resident Evil 3: Nemesis θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

Continue Reading

MEDIA

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ Ευλαλο – Εκπομπή (TEASER) FHD

To IMAM ΜΠΑΙΛΝΤΙ βρέθηκε στο χωρίο ευλαλο και στο παζάρι όπου γίνετε στην περιοχή , μίλησε με τον κόσμο τους παραγωγούς άλλα και τους επαγγελματίες

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en