ΚΟΣΜΟΣ

Tαγίπ Ερντογάν : <>

Για << κρατική τρομοκρατία >> και << παραφροσύνη >> έκανε σήμερα (20/11) λόγο ο Πρόεδρος της Τουρκίας , Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , << εξαπολύοντας >> νέα επίθεση εναντίον της ισραηλινής κυβέρνησης . << Θα πετύχουμε περισσότερα >> , υποστήριξε για τα κατεχόμενα , δίδοντας << πάτημα >> για νέα ένταση .

 <<Η ισραηλινή κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση παραφροσύνης , καυχιέται για τη σφαγή εγκύων γυναικών και αγέννητων μωρών . Δεν είναι πόλεμος ,όταν βομβαρδίζεις μωρά των οποίων το στόμα μυρίζει γάλα . Η ”βροχή ” από σφαίρες κατά αμάχων ονομάζεται βαρβαρότητα ληστεία , κρατική τρομοκρατία >>, τόνισε .

Σχετικά με τα κατεχόμενα , εξέφρασε ικανοποίηση και για τη 10η Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών , επισημαίνοντας ότι << ήταν ιστορικό βήμα για την ΄΄ΤΔΚΒ” να γίνει μέλος – παρατηρητής του οργανισμού , με το συνταγματικό της όνομα >> .

    << Με βήματα σε κάθε τομέα , διασφαλίζουμε ότι οι δεσμοί με τα κατεχόμενα ενισχύονται περαιτέρω >> , σημείωσε , υπενθυμίζοντας το άνοιγμα του διαδρόμου προσγείωσης του αεροδρομίου << Ερτζάν >>. << Θα πετύχουμε περισσότερα . Ο χρόνος θα αποδείξει πόσο λάθος κάνει η Ευρωπαική Ένωση >> , ολοκλήρωσε ο Ταγίπ Ερντογάν. 

Γιάννης Γ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version