Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/5/2023

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/5/2023

Το τελευταίο Σάββατο του Μάη, η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου μας προδιαθέτει για συγκρότηση, οργάνωση και ενασχόληση με τους πρακτικούς τομείς της ζωής μας. Οι τυχερές συγκυρίες θα συμβάλουν να δοθούν ανάσες ανακούφισης σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, για σήμερα Σάββατο, θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητες που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν. Αναλαμβάνεις δράση προκειμένου να τακτοποιήσεις τα πάντα και να ξεμπερδέψεις. Κολλάς όμως στις λεπτομέρειες και καθυστερείς. Η σχολαστικότητα σε κάνει υποχόνδριο! Μπορείς να ασχοληθείς με την βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης σου.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προβλέπεται να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο από την εργασία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ικανοποιείς το ταίρι σου κακομαθαίνοντας το με την περιποίηση που προσφέρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη ημέρα για να οργανώσεις τη δουλειά βάζοντας πρόγραμμα. Οικονομικά, έχεις άγχος για χρέη που προσπαθείς να τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η σημερινή μέρα του Σαββάτου φίλε Ταύρε, θα σου δώσει πολλά ευχάριστα γεγονότα για αυτό χαμογέλασε και διάβασε αυτά που έχω να σου πω . Σήμερα αυξάνεται στο έπακρο η δημιουργικότητα σου και εκφράζεις τα ταλέντα σου με πάθος. Υλοποιείς τα σχέδια που έχεις κάνει για το μέλλον. Αναγνωρίζονται τα δημιουργήματα σου και εκπέμπεις θετικότητα στον περίγυρο. Όσο για την αισθηματική σου ζωή ;;; Βρίσκεται στα «ντουζένια» της!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την σχέση και ξεφεύγεις από την ρουτίνα. Περνάς υπέροχες στιγμές με εξόδους και διασκεδάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις και κατακτάς το αντικείμενο του πόθου σου. Δέχεσαι ερωτική εξομολόγηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, όπως και στον οικονομικό τομέα, έχεις την τύχη με το μέρος σου μέσα από την προώθηση των δημιουργημάτων. Καλλιτεχνικές ασχολίες ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Δίδυμε, ασχολείσαι ολοκληρωτικά με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ενώ οι ευαισθησίες σου καθώς και το άγχος σου είναι στοιχεία αρκετά τονισμένα. Προτιμάς να μείνεις μέσα, αφού έχεις εσωστρεφή διάθεση, απολαμβάνοντας την θαλπωρή του σπιτιού. Αφιερώνεις χρόνο με τους οικείους και νιώθεις ασφάλεια και ηρεμία. Προφυλάσσεσαι από τα αδιάκριτα βλέμματα του περίγυρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα περνάς τον χρόνο στο σπίτι με ηρεμία και χαλάρωση. Ο σύντροφος αρκείται σε αυτό αφού κι εκείνος έχει την ίδια διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος, ξεκαθαρίζεις το θολό τοπίο με το άτομο που σε ενδιαφέρει και προχωράς την ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά και η εργασιοθεραπεία είναι σωτήρια σήμερα. Στα οικονομικά κάνεις έξοδα κυρίως για την κάλυψη των αναγκών της οικογένειας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο, εσύ έχεις ποικίλα ενδιαφέροντα και ασχολείσαι με εξόδους και επικοινωνίες. Το τηλέφωνο παίρνει φωτιά και οι προτάσεις που δέχεσαι σε βρίσκουν έτοιμο για αποφάσεις! Πολύ πιθανή είναι μία μετακίνηση ή και συναντήσεις με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος όπου θα μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου. Ευχάριστα νέα και θετικές εξελίξεις που προέρχονται από την ενασχόληση με το διαδίκτυο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, σου προσφέρει κατακτήσεις και γνωριμίες, αν είσαι διαθέσιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λάβεις μήνυμα από το ταίρι για έξοδο. Ανανεώνεις την σχέση μέσα από την κοινωνικοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις για την εξέλιξη της δουλειάς που σε αφορούν, θα έχουν θετική έκβαση. Στα οικονομικά έρχονται έσοδα που δεν περιμένεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο αγαπητό μου Λιοντάρι, θα ασχοληθείς πολύ περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την υλική και την συναισθηματική σου ασφάλεια! Αναζητάς μέσα σου τι έχει αξία και τι είναι σημαντικό και επικεντρώνεσαι μόνο σε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και σίγουρος! Προσπαθείς να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου και αυτή η διαδικασία σε αγχώνει. Παρόλα αυτά τονώνεις την αυτοπεποίθηση και ανακτάς σταδιακά την αυτοεκτίμηση σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αλλάξεις τακτική και να μη καταπιέζεις το ταίρι σου. Μετρίασε την κτητική συμπεριφορά γιατί πλέον δεν τον κολακεύεις. Βγάζεις αρκετή ζήλια και απαιτήσεις, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Απόλαυσε τον έρωτα που προσφέρει και σου εγγυάται την αγάπη του. Αν είσαι ελεύθερος, με την επιφυλακτικότητα και την ανασφάλεια δεν θα γνωρίσεις κάποιο άτομο για σχέση. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα ώστε να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Παράλληλα ψάχνεις να βρεις λύσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο, ασχολείσαι ιδιαίτερα με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή όμως γιατί είσαι αρκετά υποκειμενικός και σκέφτεσαι με βάση τα δικά σου δεδομένα, το γεγονός αυτό μπορεί να προκαλέσει και παρεξηγήσεις. Ανέκτησε την ενσυναίσθηση και την χαμένη σου ευαισθησία. Δείχνεις προς τα έξω την εικόνα του εγωιστή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την εύνοια και έλκεις τα βλέμματα του αντίθετου φύλλου πάνω σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς αξέχαστες στιγμές με το ταίρι και ανανεώνεις την σχέση που είχε βαλτώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά την σημερινή ημέρα μπορείς να τα πας πολύ καλά και να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Ζυγέ, η επιθυμία σου είναι να απομονωθείς και να μείνεις μόνος να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή αλλά και να αποδεχθείς μέσα σου κάποια πράγματα που σε στιγμάτισαν το τελευταίο καιρό. Η ανεπτυγμένη διαίσθηση είναι το σημαντικό ατού που εξασφαλίζει την σωστή σου κρίση. Τα αρνητικά συναισθήματα ξεπερνιούνται και έρχονται χαρούμενα νέα που θα διώξουν την κάθε σου ανασφάλεια. Μην μοιραστείς σήμερα ένα μυστικό σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κατανοείς τα συναισθήματα που θρέφει για σένα ο σύντροφος και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς λεπτό χώρια του. Αν είσαι αδέσμευτος, την σημερινή ημέρα ανακαλύπτεις τον έρωτα στο βλέμμα ενός κρυφού θαυμαστή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά δεν σε πιέζει κάτι που να μην είναι διαχειρίσιμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις την σπιρτόζικη, ενθουσιώδη διάθεση να δεις φίλους και να περάσεις ανέμελα! Επικεντρώνεσαι στην συναναστροφή με τα άτομα που αγαπάς ή τις ομάδες που δραστηριοποιείσαι. Οι φίλοι θα έρθουν πιο κοντά σου και παίζουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη ενός ονείρου σου. Μια κουβέντα ή μια συμβουλή θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τους στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, βρίσκεις το ερωτικό ενδιαφέρον σε ένα άτομο από τον φιλικό κύκλο. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την παρέα του συντρόφου και κάνετε πράγματα από κοινού που σας δένουν ακόμα περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκπληρώνεις πολλούς επαγγελματικούς στόχους και ανεβαίνεις στην ιεραρχία. Στα οικονομικά σε βοηθούν οι σημαντικές σου γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο, φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην κοινωνική καταξίωση και την καριέρα. Σε απασχολεί η φήμη σου στην δουλειά αλλά και στην κοινωνία. Αποζητάς την αναγνώριση και την πετυχαίνεις. Ο θαυμασμός στα μάτια των γύρω σου είναι εμφανής. Επιπλέον ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα σε παρακινεί να τολμήσεις, να ζήσεις την περιπέτεια, να κάνεις κάτι διαφορετικό και να σπάσεις τα δεσμά της ρουτίνας, αρκεί να το τολμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είσαι στην ευχάριστη θέση να δεχθείς την αναγνώριση των προσπαθειών σου από το ταίρι. Αν είσαι ελεύθερος, αποκτάς ένα ερωτικό ενδιαφέρον στην δουλειά και οι μέρες κυλούν πιο ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η άψογη συμπεριφορά σου σε οδηγεί σε επαγγελματική επιτυχία και άνοδο. Οικονομικά ήρθε η στιγμή να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Μία άκρως τυχερή ημέρα είναι σήμερα Σάββατο για εσένα φίλε Αιγόκερε! Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την όμορφη πλευρά της ζωής και να ζήσεις την περιπέτεια με εξορμήσεις σε διάφορα μέρη. Μετακινήσεις, εκδρομές βρίσκονται στα άμεσα πλάνα σου. Ευνοείσαι από γνωριμίες προερχόμενες από το διαδίκτυο, ή με άτομο που διαμένει εξωτερικό ή έχετε διαφορά ηλικίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να απολαύσεις μια έξοδο στην φύση και μια εκδρομή με τον σύντροφο που θα ανανεώσει την σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την εύνοια να γνωρίσεις ένα σπουδαίο άτομο που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πετυχαίνεις τους στόχους μέσα από προτάσεις που προκύπτουν για συνεργασία με άτομα προερχόμενα από μακριά. Δεν έχεις παρά να συμφωνήσεις στα οικονομικά και να κάνεις το επόμενο βήμα υπογράφοντας συμβόλαιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Υδροχόε, είσαι σε κατάσταση συναγερμού, γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να τρέξεις και να τακτοποιήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν χαλαρώνεις καθόλου και εκεί που λες ότι όλα έχουν μπει σε μία σειρά, τσουπ όλο θα έρχεται και κάποια υποχρέωση. Το οικονομικό καθώς και ζητήματα που αφορούν το παρελθόν είναι τα βασικά που ασχολείσαι σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επανέρχονται κάποια προβλήματα από το παρελθόν και προσπαθείς να βρεις λύσεις στις οποίες σε βοηθά ο σύντροφος. Αν είσαι ελεύθερος, τονώνεται η λίμπιντο με την ερωτική εξομολόγηση ενός ατόμου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα σε πιέσουν κάποιες δοσοληψίες που έχεις με το δημόσιο. Στην δουλειά, κουράζεσαι αλλά ανταμείβεσαι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο κι εσύ φίλε Ιχθύ, λόγω της καλοπροαίρετης ιδιοσυγκρασίας θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου . Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός από τον περίγυρο και αρκετά δημοφιλής. Εκλαμβάνεις την συμπάθεια από τους άλλους και αλλάζει η διάθεση σου προς το καλύτερο. Η γνώμη τους σε επηρεάζει θετικά. Ιδανική μέρα για να περάσεις ωραίες στιγμές με άτομα που έχεις έναν δυνατό σύνδεσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις περισσότερα από ένα άτομο. Όποιος εκδηλώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτός θα μπει στην καρδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου προσφέρει το ευνοϊκό κλίμα και να βελτιώσεις την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Οικονομικά, ξοδεύεις πολλά για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες των άλλων αγνοώντας τις δικές σου.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη: ΕΔΕ από το ΕΚΑΒ για την τραγωδία

Καθυστέρηση του ασθενοφόρου καταγγέλλει η οικογένειά της

Ένορκη Διοικητική Εξέταση ετοιμάζει το ΕΚΑΒ προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας με τη νεκρή 19χρονη έγκυο στη Νέα Μάκρη. Οι συγγενείς της καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο που κάλεσαν καθυστέρησε για ώρες.

Η άτυχη 19χρονη ενημέρωσε, την Τετάρτη, τον σύζυγό της για αδιαθεσία και εκείνος κάλεσε το ΕΚΑΒ, καθώς δεν διέθεταν αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η πρώτη κλήση που δέχθηκε το ΕΚΑΒ ήταν στις 11:00. Όμως, το περιστατικό δεν θεωρήθηκε υψηλής προτεραιότητας.

Ακολούθησε δεύτερη κλήση, μιάμιση ώρα αργότερα, κατά την οποία υπήρξε ενημέρωση ότι η κοπέλα γεννάει. Τότε ξεκίνησε κινητή μονάδα από την Αρτέμιδα με γιατρό, η οποία έφθασε 20 λεπτά αργότερα.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη έγκυος είχε ήδη καταλήξει.

 

Δείτε περισσότερα εδώ:  newsbeast.gr

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήλωση συμμετοχής σε εμποροπανηγύρεις Π. Οφρυνίου, Ν. Περάμου και Ν. Ηρακλείτσας

Όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εμποροπανηγύρεις της Π. Οφρυνίου, της Ν. Περάμου και της Ν. Ηρακλείτσας καλεί να δηλώσουν συμμετοχή ο Δήμος Παγγαίου

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εμποροπανηγύρεις Π. Οφρυνίου (3-6 Αυγούστου) Ν. Περάμου (12-15 Αυγούστου) Ν. Ηρακλείτσας (20-23 Αυγούστου) του Δήμου Παγγαίου του έτους 2023 να καταθέσουν αίτηση στο γραφείο της ΠΑΓΓΑΙΟ Α.Ε.

ΔΗΜ.Α.Ε. του Δήμου Παγγαίου, στο Δημοτικό Κατάστημα Ελευθερούπολης, αυτοπροσώπως, η ταχυδρομικά µε τα συνημμένα δικαιολογητικά, η στην ηλεκτρονική διεύθυνση emporopanigireis@dimospaggaiou.gr από την Tετάρτη 7 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023.

Γενικά δικαιολογητικά:

α) βεβαίωση της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) περί υποβολής δήλωσης έναρξης- άσκησης επιτηδεύματος, σύμφωνα με τους νόμους 4045/1960 (Α’ 47) και 1642/1986 (ΑΆ 125),

β) Άδεια επαγγελματία πωλητή και Άδεια παραγωγού θεωρημένη για το τρέχον έτος.

γ) αντίγραφο αστυνομικής τους ταυτότητας,

δ) Εκκαθαριστικό 1 έτους

ε) Απόδειξη Ταμειακής Μηχανής

 

Προσοχή: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνυποβάλλουν σε αντίγραφα μαζί µε την αίτησή τους όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά, διαφορετικά η αίτησή τους θα απορρίπτεται.

Έχουν επίσης αναρτηθεί στην lστοσελίδα του δήμου:

  • Κανονισμός της εμποροπανήγυρης,

-Αρχείο με τα τέλη και τον κανονισμό

  • Κατάσταση µε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανάλογα µε τη δραστηριότητα του κάθε εκθέτη-συμμετέχοντα

Χρονοδιάγραμμα επόμενων ενεργειών:

  1. Αξιολόγηση των αιτήσεων από 21-07-2023 έως 27-07-2023
  2. Κλήρωση εάν ο αριθμός των συμμετοχών είναι περισσότερες από τις θέσεις  28-07-2023

  3. Διάθεση θέσεων, κατάθεση του τέλους που τους αναλογεί, έκδοση των σχετικών αδειών και παραλαβή τους έως 01-08-2023.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΣΕΧΤΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τηλ 2592350009 & 6955446444

email: emporopanigireis@dimospaggaiou.gr

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link

dimospaggaiou.gr

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σύλληψη καταζητούμενου στο αεροδρόμιο της Καβάλας

Συνελήφθη το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 το πρωί στον Αερολιμένα Καβάλας “Μέγας Αλέξανδρος”, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας ένας ημεδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γερμανία και κατά τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: