/var/www/vhosts/enanews.gr/httpdocs/wp-content/themes/zox-news/amp-single.php on line 77

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/enanews.gr/httpdocs/wp-content/themes/zox-news/amp-single.php on line 77
" width="36" height="36">

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/7/2023

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/7/2023

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και θα «πιάσουμε» αρκετές στιγμές τον εαυτό μας ότι μας είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσουμε το τι πραγματικά επιθυμούμε. Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τις τριβές τους.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η εβδομάδα με την Σελήνη να σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις. Το ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη και το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Είσαι τυχερός στις σχέσεις. Έχεις διάθεση για φλερτ, διασκέδαση, εξόδους και γνωριμίες. Είσαι ανοιχτόκαρδος, γενναιόδωρος, δημιουργικός, ότι δηλαδή σου προσδίδει η πρώτη όψη. Τα επαγγελματικά όμως θέλουν προσοχή γιατί σε πιέζουν οι ανώτεροι, σύμφωνα με την δεύτερη όψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα παραμερίζεις την κούραση της δουλειάς και επιθυμείς διασκέδαση και έξοδο με το ταίρι. Νιώθεις ότι το έχετε ανάγκη και οι δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι κατάλληλη για νέες ερωτικές γνωριμίες, αφού κοινωνικοποιείσαι και φαίνεσαι πως απολαμβάνεις την ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά αισθάνεσαι ότι έχεις προσφέρει πολλά και δεν λαμβάνεις τα ανάλογα. Το αντίθετο μάλιστα! Δεν είναι ευχαριστημένοι και σε πιέζουν κι άλλο. Με τα οικονομικά δεν θα πας καλά, αν ξοδεύεις παραπάνω από όσο βαστά η τσέπη σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, η εβδομάδα αρχίζει με την Σελήνη να σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη που σε βοηθά στα οικογενειακά. Φέρνει κοντά σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Ομορφαίνει η καθημερινότητα σου και βελτιώνεις τις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον. Ταυτόχρονα η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα μπλοκάρει ένα σχέδιο για ταξίδι. Η δουλειά δεν σου αφήνει ελεύθερο χρόνο για να το πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η βασική επιθυμία για σήμερα είναι να αράξεις στην αγκαλιά του συντρόφου μέχρι το επόμενο πρωί. Είσαι κουρασμένος και αυτό είναι το ιδανικό φάρμακο για ξεκούραση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα σε απασχολεί η δουλειά και δεν βρίσκεις χρόνο για έξοδο και γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα είσαι εστιασμένος στην δουλειά και δεν αφήνεις τον εαυτό σου στιγμή να χαλαρώσει. Μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με το όμορφο εξάγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη. Έχεις εύνοια για γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από μετακινήσεις. Κάνεις συζητήσεις και έρχεσαι σε επαφή με άτομα του στενού κύκλου. Ωραίες συναντήσεις και ευχάριστες ειδήσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι η δεύτερη όψη που σχηματίζεται και ξυπνά μια ανάμνηση για ένα πρώην ερωτικό ταίρι, αλλά και την σκέψη για μια οικονομική οφειλή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, είναι μια πολύ ωραία μέρα για να απολαύσεις με τον σύντροφο ευχάριστες συζητήσεις και να συνεννοηθείς για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η σκέψη ενός παλιού έρωτα σε προβληματίζει και ψάχνεις τρόπους και δικαιολογίες για να επικοινωνήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προβάλεις τα ταλέντα, τα δημιουργήματα και να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου. Ένα επιπλέον έξοδο για παλιό χρέος δεν θα το αποφύγεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, η εβδομάδα αρχίζει σήμερα κι έχει μια θετική όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη. Φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στο σπίτι σου βελτιώνοντας τις οικογενειακές σχέσεις. Επιπλέον αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες για οικονομική άνοδο. Το τετράγωνο της Σελήνης την ίδια μέρα με τον Πλούτωνα, μπορεί να σε προβληματίσει εξαιτίας μιας συνεργασίας που φαίνεται να μην πηγαίνει καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα νιώσεις ασφαλής στο πλάι του συντρόφου και θα θελήσεις να μείνεις εκεί για πάντα. Το σπίτι αποτελεί για σένα την φωλιά που προσφέρει θαλπωρή. Αν είσαι αδέσμευτος και θέλεις να γνωρίσεις ένα άτομο, έχεις σήμερα αυτή τη δυνατότητα, αρκεί να προσέχεις γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά δεν φαίνεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα σήμερα που η επιθυμία σου είναι να μείνεις μέσα και να ξεκουράσεις μυαλό και σώμα. Στα οικονομικά έχεις μεγάλη εύνοια από χρωστούμενα που λαμβάνεις πίσω.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, η εβδομάδα ξεκινά σήμερα με την Σελήνη να σχηματίζει την ευνοϊκή όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου προσδίδει γλύκα, γοητεία, λάμψη και ρομαντική διάθεση. Η επικοινωνία αυξάνεται και δεν προλαβαίνεις να λαμβάνεις προσκλήσεις για εξόδους. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα που φέρνει υποχρεώσεις. Έχεις πολλές εκκρεμότητες για να τακτοποιήσεις στην καθημερινότητα γι’ αυτό αναγκάζεσαι να περιορίσεις τις συναντήσεις και να αρκεστείς στις απολύτως απαραίτητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η πρόταση του συντρόφου για έξοδο σε ικανοποιεί, αφού έχεις την ανάγκη να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς. Απολαμβάνεις την συζήτηση μαζί του πίνοντας το καφεδάκι σε ωραίο περιβάλλον. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προδιαγράφεται ιδανική για εξορμήσεις σε χώρους αναψυχής, όπου μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο μυαλό σου στριφογυρίζει μια πρόταση για επαγγελματική συνεργασία αλλά δεν παίρνεις ακόμα τελική απόφαση. Στα οικονομικά υπάρχει ένα μικρό άγχος για παλιό χρέος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και η Σελήνη σχηματίζει το ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη. Είναι μια όψη θετική που σε βοηθά να καλύψεις τις ανάγκες σου, είτε πρόκειται για οικονομικές, είτε για συναισθηματικές. Ανακτάς την χαμένη σου αυτοπεποίθηση! Αναδύονται από την ψυχή σου όμορφα συναισθήματα που σε πλημυρίσουν. Η δύσκολη όψη του τετραγώνου που σχηματίζει την ίδια μέρα η Σελήνη με τον Πλούτωνα μπλοκάρει την κοινωνικότητα και κάποια επιχειρηματικά σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μπορείς σήμερα να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Είναι ιδανική μέρα για να εκφραστούν τα γλυκά συναισθήματα και να ειπωθούν όμορφα λόγια. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε απασχολήσει μια παρελθοντική σχέση που βρίσκεται ακόμα στο μυαλό και στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα το παράδοξο είναι ότι δεν σε απασχολούν τα επαγγελματικά, παρά μόνο το οικονομικό κομμάτι, διότι παρουσιάζονται έξοδα. Οι ανάγκες αυξάνονται!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την όψη εξάγωνου της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο σου με την Αφροδίτη. Είναι μια μέρα έντονης δραστηριότητας με κοινωνικές συναναστροφές και συναντήσεις. Αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να προτείνεις μια έξοδο με τους φίλους που έχεις καιρό να δεις και σε χαροποιεί η αποδοχή τους. Τα σχέδια για το μέλλον ευοδώνονται. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ένα άτομο της οικογένειας δημιουργεί πρόβλημα με τις απαιτήσεις του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα πας μόνος στην συνάντηση με τους φίλους αλλά θα σε συνοδεύσει το ταίρι σου που δεν θέλεις να αποχωριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα οικογενειακό πρόβλημα δεν σε αφήνεις να βγεις και να κάνεις γνωριμίες, Πρέπει να συμπαρασταθείς στο άτομο που σε έχει ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησης. Στα οικονομικά μπορεί να ξοδευτείς για το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Δευτέρα και ξεκινά η εβδομάδα με τον σχηματισμό του θετικού εξάγωνου της Σελήνης προς την Αφροδίτη. Τα επαγγελματικά και τα κοινωνικά έχουν ανοδική πορεία και είσαι αρκετά δραστήριος. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται και παίρνεις ηθική ικανοποίηση. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα, η Σελήνη σχηματίζει και το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που κάνει δύσκολη την επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου, σήμερα δεν αποκλείεται να προβείς σε ερωτική εξομολόγηση, εφόσον δεν την έχεις κάνει ακόμη. Δεν θα κρατήσεις τα όμορφα συναισθήματα που διαθέτεις κρυμμένα στην ψυχή σου, αλλά θα τα μεταβιβάσεις στον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι λίγο περίεργη, γιατί έχεις την τάση να γνωριστείς με κάποιο άτομο, που θα είναι έξω από τις προδιαγραφές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σε απασχολούν αλλά δεν ανακοινώνεις τις αποφάσεις σου. Κρατάς κρυμμένα τα χαρτιά σου. Στα οικονομικά δεν παρουσιάζεται κάποια σημαντική μεταβολή που να σε επηρεάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα η εβδομάδα ξεκινά με την ευνοϊκή όψη του εξάγωνου που σχηματίζεται μεταξύ της Σελήνης με την Αφροδίτη. Είναι πολύ θετική προς το ζώδιο σου και φέρνει εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Το κυριότερο όμως είναι ότι προάγει τα φιλόδοξα σχέδια σου και τα πλάνα του μέλλοντος, που με τόση επιμέλεια έχεις οργανώσει. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, που θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα που θα σε καθυστερήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ανακαλύπτεις ότι έχεις συνοδοιπόρο στην ζωή και στο ταξίδι που επιθυμείς. Η σχέση ανανεώνεται και βελτιώνονται οι συνθήκες της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απορρίψεις την πρόταση ενός φίλου για μια εκδρομή, γιατί θα χάσεις την ευκαιρία να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται! Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να υλοποιηθούν πλήρως θα πρέπει να τακτοποιήσεις το οικονομικό, διότι τα έτοιμα κάποια στιγμή τελειώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την θετικότατη όψη εξάγωνου μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης. Είναι μια όψη που σε βοηθά να αναδείξεις τον πλούτο των συναισθημάτων και να βγάλεις προς τα έξω τον ψυχισμό σου. Είσαι ειλικρινής και λες αυτό που αισθάνεσαι. Η κοινωνική ζωή ανεβαίνει και οι φιλοδοξίες πραγματοποιούνται. Την ίδια μέρα παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει και ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου. Η καριέρα χρειάζεται προσοχή και μείνε σε επιφυλακή με τους ανωτέρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις δύο επιθυμίες. Μια να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς με το σύντροφο, αλλάζοντας παραστάσεις και άλλη μία να βρεθείς κάπου μόνο με την συντροφιά του. Μπορείς να τα πάρεις με την σειρά και να τα κάνεις και τα δύο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν είσαι σήμερα διαθέσιμος για νέες ερωτικές γνωριμίες. Συγκρίνεις μια παλιά σχέση και γίνεσαι καχύποπτος με ότι καινούργιο βρεθεί στον δρόμο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά παρουσιάζουν ανοδική πορεία και εξέλιξη! Τα οικονομικά όμως παρουσιάζουν πτώση εξαιτίας οφειλών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, η σημερινή Δευτέρα είναι αντιφατική αφού σχηματίζονται ταυτόχρονα μια θετική και μια αρνητική όψη. Το θετικό εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σε βοηθά σε επίπεδο κοινωνικών επαφών, επαγγελματικών συνεργασιών και σχέσεων. Η ζωή σου εξελίσσεται και πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Αναπτύσσονται τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και οι σχέσεις. Ταυτόχρονα η δύσκολη όψη του τετραγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα, σου θέτει προβληματισμούς. Μια αδιόρατη ανησυχία σε κρατά πίσω και σε μπλοκάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δημιουργείς όμορφο κλίμα και ευχάριστη ατμόσφαιρα για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Σχεδιάζεις ένα ταξίδι που θα αναζωογονήσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, η ψυχή σου θέλει να πετάξει σε καινούργιες εμπειρίες, αλλά είναι εγκλωβισμένη στο παρελθόν. Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι ό έρωτας με έρωτα περνάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργασίες και δουλειές που έχουν σχέση με το εξωτερικό, ή έχουν έδρα κάπου μακριά από σένα, ευνοούνται. Με τα οικονομικά δεν έχεις ουσιαστικό πρόβλημα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με δύο αντιφατικές όψεις της Σελήνης. Πρόκειται για το ευνοϊκό εξάγωνο της με την Αφροδίτη, που σε βοηθά να χαλαρώσεις, από τα άγχη κα τα προβλήματα της καθημερινότητας. Παραμερίζεις την κούραση που σου προκαλεί η δουλειά και εστιάζεις σε πράγματα που σε ευχαριστούν, όπως γυμναστική, περπάτημα, κτλ. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις σε επιχειρηματικά σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση και θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μαζί με τον σύντροφο στο μέλλον, πρέπει να τιθασεύσεις την ζήλια που σε πιάνει χωρίς λόγο. Διοχέτευσε το πάθος στην ερωτική ένωση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα σε απασχολήσει μια παρελθοντική σχέση και δε θα έχεις όρεξη για νέες γνωριμίες. Πάρε αποστάσεις από κάτι που δεν σου προσφέρει τίποτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αλήθεια είναι πως έχεις πολύ δουλειά να ξεπετάξεις. Το άγχος δεν θα λείψει μέχρι να τελειώσεις. Στα οικονομικά χρειάζεται να τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς σου, αλλά προς το παρόν κωλύεσαι.

Πηγή: oroskopos.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version