Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2023

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2023

Μέρα δράσης, περιπέτειας και εμπειρίας, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη κυριαρχεί η αισιόδοξη διάθεση αλλά και η ανάγκη να νιώσουμε περισσότερο ελεύθεροι!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη που εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Είναι μια θετική διέλευση που σε ευνοεί για να διευρύνεις τους ορίζοντες και να επεκταθείς. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ταξίδια, εκδρομές, αλλά και να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες για την βελτίωση της δουλειάς σου. Η τάση σου για ανεξαρτησία είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Ξεφεύγεις από την ρουτίνα και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και τα προβλήματα πιο φιλοσοφημένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιθυμείς να ταξιδέψεις με το ταίρι σε μέρη μακρινά και να αλλάξεις παραστάσεις. Ετοιμάζεις το ταξιδιωτικό πλάνο γιατί δεν αντέχεις άλλο την ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος, απολαμβάνεις την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Δεν επιθυμείς την στενή σχέση και αν κάνεις γνωριμία θέλεις να γευτείς την εμπειρία και τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά παρουσιάζουν βελτίωση και άνοδο. Οι νέες δεξιότητες σε βοηθούν να εξελιχθείς και να αποκτήσεις καλύτερη θέση. Τα έξοδα όμως είναι πολλά αλλά δεν σε ανησυχούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη που σε πιέζει και σε κάνει εσωστρεφή. Η πεσμένη διάθεση οφείλεται κυρίως στα οικονομικά που δεν είναι πολύ ανθηρά. Εκκρεμότητες από το παρελθόν, οικονομικές ατασθαλίες που πρέπει να ισορροπήσεις και έξοδα. Ο προϋπολογισμός μειώνεται. Είναι κάτι παροδικό γι’ αυτό μην αγχώνεσαι και μη κατεβάζεις το κεφάλι. Είσαι Ταύρος και αν μη τι άλλο θα κάνεις σωστούς και συμφέροντες διακανονισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, ίσως σήμερα το υπερβολικό συναίσθημα μετατραπεί σε ζήλια και κτητική συμπεριφορά ως προς τον σύντροφο. Διοχέτευσε την ανεβασμένη λίμπιντο στην σωματική ένωση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα διψάς για μια δυνατή εμπειρία και ψάχνεις την γνωριμία που θα καλύψει αυτή την ανάγκη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέφτεσαι μια επαγγελματική συνεργασία, αλλά ακόμα δεν είσαι σίγουρος. Πάρε τον χρόνο σου, δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά είναι μια πληγή που πρέπει να κλείσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Τι κάνει λοιπόν; Εστιάζει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η αλήθεια είναι πως είσαι επηρεασμένος από την διάθεση των ανθρώπων γύρω σου και η διάθεση σου μεταβάλλεται αναλόγως. Αυτό σημαίνει ότι θα είσαι κυκλοθυμικός με ευμετάβλητη συμπεριφορά. Προσπάθησε να είσαι σταθερός και σαφής στα θέλω σου. Μην γίνεσαι εριστικός χωρίς λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα βγάλεις από μέσα σου όλη την συμπόνοια και την κατανόηση για τον σύντροφο. Έχεις την διάθεση να συμβιβαστείς και να εξομαλύνεις τις διαφορές που σε είχαν απομακρύνει. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να γνωρίσεις το άτομο που ποθεί η καρδιά σου για το οποίο δεν θα προσπαθήσεις ιδιαίτερα, αφού θα σε πλησιάσει πρώτο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά μπορείς να αδιαφορήσεις για την ανταγωνιστική συμπεριφορά των συναδέλφων. Θα τους φέρεις με τον τρόπο σου στα δικά σου μέτρα αρκεί να φερθείς έξυπνα. Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα, αν εξαιρέσεις τα μικροέξοδα για καφεδάκια με τους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη που για σένα σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέχεις όλη μέρα να προλάβεις κάποιες δουλειές που δεν έκανες όλη την εβδομάδα. Ευθύνες, υποχρεώσεις, ψώνια, καθαριότητα του σπιτιού και μισοτελειωμένη εργασία στο σπίτι. Το άγχος κτυπάει κόκκινο. Πως θα τα προλάβεις όλα; Με σωστή διαχείριση του χρόνου και σωστές προτεραιότητες. Φτιάξε λίστα αριθμώντας τις δουλειές σου. Αν κάνεις καλή οργάνωση θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν είναι μέρα που θα απολαύσεις τον σύντροφο, αφού υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Μπορείς όμως να ζητήσεις την βοήθεια του και έτσι να καταφέρεις να είσαι μαζί του έστω και με αυτό τον τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον με εργασία στο σπίτι θα ασχοληθείς για να τελειώνεις ότι άφησες στη μέση. Δεν έχεις καιρό για έρωτες σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα τα επαγγελματικά είναι αυτός ο τομέας που σε ενδιαφέρει πάνω από όλα τούτο το διάστημα. Άγχος, τρέξιμο και κούραση. Στα οικονομικά θα κάνεις έξοδα για πρόγραμμα διατροφής, διαιτολόγο, γυμναστήριο, κολυμβητήριο και ότι σου προκαλεί ευεξία.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε αυτό το Σάββατο είναι για σένα ευνοϊκό. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε κάνει εξωστρεφή, κοινωνικό, δραστήριο και αυθόρμητο. Σήμερα η γενναιοδωρία σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και επιθυμείς να βγεις με παρέες, φίλους και να περάσεις όμορφα. Αποζητάς να γευτείς όλα τα ωραία της ζωής μέσω της διασκέδασης, του φλερτ και των γνωριμιών. Καταφέρνεις να λάμψεις με την παρουσία σου και να στρέψεις τα βλέμματα επάνω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα με διασκέδαση, έξοδο και ξεφάντωμα μαζί με το ταίρι σου. Δεν θα λείψει όμως και το ρομαντικό στοιχείο που θα αναδυθεί επιστρέφοντας σπίτι. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα είναι πολύ ερωτική με νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα από χώρους διασκέδασης και αναψυχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επιχειρηματικά σχέδια ευοδώνονται και μπορείς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά η γενναιοδωρία σου θα σε οδηγήσει σε σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη κινούμενη στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει εσωστρεφή με την τάση να θέλεις την ησυχία σου και την άνεση του σπιτιού σου. Παρόλο που είναι μέρα εξόδου για τους περισσότερους, εσύ επιλέγεις το σπίτι και τη ξεκούραση, αφού δεν αντέχεις την πολυκοσμία. Ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένεια και να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Μπορείς να συζητήσεις τα προβλήματα που τους απασχολούν και να βρεις λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν προβλέπονται διασκεδάσεις και βόλτες. Μένεις σπίτι με το ταίρι και απολαμβάνεις τις ιδιωτικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, η διάθεση σου είναι πεσμένη και δεν επιθυμείς γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την μέρα για χαλάρωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά δεν σε απασχολούν σήμερα. Την σημερινή μέρα προτιμάς να την αφιερώσεις στην οικογένεια και δεν σκέφτεσαι την δουλειά. Στα οικονομικά τα έξοδα αφορούν μόνο το σπίτι και την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε σήμερα Σάββατο και η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε επικεντρώνει σε θέματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνίες, μετακινήσεις, επαφές. Είσαι εξωστρεφής, κοινωνικός και δεν σταματάς στιγμή να κινείσαι. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιου είδους νευρικότητα γιατί θα τείνεις να αποσπάσαι από τον στόχο σου και να διασκορπίζεις την ενέργεια σου από εδώ κι εκεί. Φίλοι, παρέες και έξοδοι δεν σε αφήνουν ούτε λεπτό να χαλαρώσεις. Προσοχή στα απότομα ξεσπάσματα, στην κυκλοθυμία λόγω βιασύνης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις την επιθυμία να βγεις με το ταίρι και να βρεις εκεί έξω τους φίλους που περάσεις τέλεια. Νιώθεις και είσαι στο επίκεντρο των συζητήσεων γι’ αυτό ο σύντροφος σε κοιτά στα μάτια δείχνοντας τον θαυμασμό του. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μπροστά σου την ιδανική μέρα που θα σε ευνοήσει να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες ευνοούνται οπότε κάνε το άνοιγμα που θέλεις χωρίς άγχος. Στα οικονομικά τα πράγματα είναι κάπως ρευστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στον Τοξότη, εσύ επικεντρώνεσαι στα ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματα σου και γενικά ότι σου ανήκει και θεωρείς δικό σου. Στοχεύεις να αποκτήσεις όσα περισσότερα μπορείς για να νιώσεις ασφαλής και να φύγουν οι έννοιες που αφορούν τα έξοδα σου. Κάνε όμως κι εσύ λίγη οικονομία και περιόρισε τις αγορές σου. Να ξέρεις ότι δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, παραμέρισε την κτητική συμπεριφορά προς τον σύντροφο, γιατί θα δημιουργήσεις πρόβλημα στην σχέση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα που προσφέρεται για αγκαλιές και ερωτικές περιπτύξεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεσαι πιο κοντά με ένα γνώριμο πρόσωπο και αναπτύσσεται έρωτας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα χρήματα έχεις μια περίεργη σχέση αυτό το διάστημα. Από την μια θέλεις να κάνεις οικονομία και να τα μαζεύεις και από την άλλη σου αρέσει να τα σκορπάς από εδώ και από εκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο σου. Ασχολείσαι με τα αμιγώς προσωπικά σου θέματα και βάζεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη διότι εισπράττεις την αποδοχή των άλλων. Εκπέμπεις συναίσθημα, τρυφερότητα και γλυκύτητα. Παρόλα αυτά είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και μπορείς να γίνεις κυκλοθυμικός αφήνοντας άφωνους τους γύρω σου. Φρόντισε να μην παίρνεις πολύ προσωπικά ότι συμβαίνει στον περίγυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αφιερώνεις τον χρόνο σου στον σύντροφο και περνάς υπέροχες τρυφερές στιγμές μαζί του. Η απόλαυση ενός ρομαντικού δείπνου απόψε είναι η καλύτερη επιλογή. Αν είσαι αδέσμευτος, καταφέρνεις και στρέφεις το ενδιαφέρον όπου κι αν βρεθείς. Θα αντιληφθείς την ερωτική ματιά ενός προσώπου και θα γοητευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να προτείνεις νέα επαγγελματική συνεργασία σε ένα γνωστό σου άτομο. Οικονομικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει εσωστρεφή με πεσμένη διάθεση. Η κοινωνική ζωή δεν σε εκφράζει και δεν επιθυμείς να βγεις έξω. Η κούραση που νιώθεις και η ανασφάλεια σε πολλούς τομείς σε κάνει να αποφεύγεις την έξοδο και την διασκέδαση. Η μέρα είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση, χαλάρωση και ξεκούραση. Πάρε αποστάσεις από την τοξικότητα του κόσμου που σου στραγγίζουν την ενέργεια. Εκμεταλλεύσου την μέρα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα το ταίρι θα σεβαστεί τη επιθυμία σου για να μείνεις μέσα και θα σου κάνει παρέα. Η ρομαντική διάθεση και η γλυκιά ατμόσφαιρα θα σε φέρουν πιο κοντά του. Αν δεν έχεις σύντροφο, μάλλον σήμερα δεν θέλεις να βρεις κιόλας, αφού σκέφτεσαι μια παλιά σχέση. Η βασική σου επιθυμία είναι να αράξεις και να απολαύσεις ξεκούραση μαζί με αναμνήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρασκηνιακές κινήσεις γίνονται πάνω στα επαγγελματικά και προς το παρόν μένουν κρυφές. Στα οικονομικά υπάρχει όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, στρέφεις την προσοχή σου στην κοινωνική ζωή και στην επαφή με τους φίλους. Η μέρα είναι γεμάτη συναντήσεις, και βόλτες. Συζητήσεις, λόγια και σκέψεις που αφορούν τον σχεδιασμό των μελλοντικών σου κινήσεων, δίνουν και παίρνουν στο περιβάλλον. Παράλληλα μπορείς να συναναστραφείς μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, ίντερνετ κ α. Είσαι εστιασμένος στην αλλαγή που θέλεις να κάνεις και προσπαθείς γι’ αυτό. Φιλοδοξίες και όνειρα πραγματοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι κατάλληλη μέρα όπου μπορείς μαζί με τον σύντροφο και την παρέα να βγεις και να διασκεδάσεις. Ανανεώνεις την σχέση και τονίζεται το ερωτικό στοιχείο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα που είναι μέρα κοινωνικοποίησης είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ο υποψήφιος μελλοντικός σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια ευοδώνονται και οι στόχοι υλοποιούνται. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο και οικονομική αύξηση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και το βλέμμα σου είναι στραμμένο στην κορυφή που θέλεις να κατακτήσεις σε ότι αφορά την καριέρα. Εστιάζεις την προσοχή σου στην κοινωνική καταξίωση και στη άνοδο. Είσαι φιλόδοξος και θέλεις να αναρριχηθείς στην ιεραρχία. Απαιτείς ταυτόχρονα τον σεβασμό από τον κοινωνικό κύκλο και αποζητάς την αναγνώριση. Οι μεγαλόπνοοι στόχοι σου βαίνουν προς υλοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με την δουλειά και λιγότερο με τον σύντροφο. Δεν θα υπάρξει όμως πρόβλημα καθώς σε κατανοεί και νοιάζεται για το καλό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να σε γοητεύσει το ενδιαφέρον ενός ατόμου που κινείται στο χώρο της δουλειάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά παίρνουν ανοδική πορεία που σε κάνει πετυχημένο. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος τα προβλήματα με την αρχαιλογία – Συνεχίζονται τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Προβλήματα με την αρχαιολογία ήθελαν την περασμένη εβδομάδα καθυστέρηση στα έργα που διενεργούνται στα στενά του Αγίου Νικολαου με την παράταση τους για μετά το Πάσχα.

Ωστόσο η έγκριση παρθηκε σύντομα με τα έργα να μπαίνουν και πάλι σε ρυθμό, ενώ ήδη πολλά κομμάτια έχουν ολοκληρωθεί μένοντας το μπάζωμα και οι τελικές λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ εκτελούνται εργασίες από τη ΔΕΥΑ  Καβάλας σε λίγα μόνο ακόμη σημεία ενώ αισιοδοξία υπάρχει από τους αρμόδιους φορείς για την λήξη των έργων το συντομότερο δυνατό

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικανοποιητική η κίνηση στα καταστήματα εστίασης της Καβάλας

Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι η κίνηση στα καταστήματα εστίασης της Καβάλας με τους πολίτες να προτιμούν τις εξόδους τους ιδίως τα Σαββατοκύριακα.

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι Καβαλιώτες αλλά και Έλληνες πολίτες από άλλες πόλεις που επισκέπτονται την Καβάλα αλλά και οι Βαλκάνιοι τουρίστες που προσέρχονται καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ωστόσο όπως μας ενημερώνει ο Αντιπρόεδρος Βενζινοπωλών Καβάλας κ. Μιχάλης Μεταξάς, οι τιμές των καυσίμων έχουν δείξει κάποιες αυξομειώσεις κατά καιρούς παρόλα αυτά αισιόδοξοι παραμένουν οι ιδιοκτήτες των πρατηρίων για την κίνηση μέσα στο καλοκαίρι ιδίως μετά την προσέλευση των τουριστών από γειτονιές χώρες οι οποίοι κατά  βάση ταξιδεύουν οδικώς.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμη η παραλία Οφρυνίου για να υποδεχτεί το μεγάλο κύμα των επισκεπτών

Αρκετά βήματα και αρκετές ενέργειες γίνονται τους τελευταίους μήνες με απότερο σκοπό την τουριστική ανάπτυξη περιοχών του Δήμου Παγγαίου. Όπως μάλιστα δήλωσε στο ENA CHANNEL, η αντιδήμαρχος τουρισμού, κ. Όλγα Απατζία, φέτος η αρμόδιοι φορείς συμμετείχαν σε εκθέσεις τουρισμού σε Βαλκανικές χώρες με τους επισκέπτες της έκθεσης να δίχνουν έντονο ενδιαφέρον για τις περιοχές του Δ. Παγγαίου.

 

Την ίδια ώρα, φορείς του Δήμου Παγγαίου αλλά και επαγγελματίες δήλωνουν έτοιμοι να υποδεχτούν το κύμα των τουριστών με τις προετοιμασίες ωστόσο να συνεχίζονται.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en