Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ | Αντίστροφη μέτρηση για έξοδο της ομάδας Αχτσιόγλου

Τελεσιγράφο να αποφασίσουν εδώ και τώρα αν θα αποχωρήσουν έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα των Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλου και Χαρίτση που βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδο.

Οι δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για την Σία Αναγνωστοπούλου λειτούργησαν ως επιταχυντής του αρνητικού κλίματος και των εξελίξεων εν μέσω της πανελλαδικής συνεδρίασης και με τον χαρακτηρισμό περί βούρκου που αποδίδεται στον Νάσο Ηλιόπουλο να ρίχνει και άλλο λάδι στην φωτιά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο «Κόκκινο» υποστήριξε πως δεν βοήθησαν οι δηλώσεις Πολάκη ενώ άφησε αιχμές και κατά του Αλέξη Τσίπρα μέσω της κριτικής που άσκησε στην επιλογή Βαρουφάκη και παράλληλα δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε στις βουλευτικές εκλογές επειδή δεν είχε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση.

Click to comment

Απάντηση

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οργή για τη ματαίωση της συνάντησης Μητσοτάκη και Σούνακ | Το διπλωματικό φάουλ και το παρασκήνιο

Σε μια πρωτοφανή διπλωματική απρέπεια προχώρησε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ ματαιώνοντας την τελευταία στιγμή την προγραμματισμένη σημερινή συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ελληνική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τη ματαίωση της συνάντησης το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντούσε τον ηγέτη των Εργατικών Κιρ Στάρμερ στο Λονδίνο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκρυψε την ενόχλησή του και προέβη άμεσα σε δήλωση, η οποία ανέφερε: «Εκφράζω την ενόχλησή μου για το γεγονός ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός ακύρωσε την προγραμματισμένη μας συνάντηση λίγες ώρες πριν αυτή πραγματοποιηθεί. Ελλάδα και Βρετανία ενώνονται από παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας και το πλαίσιο των διμερών μας σχέσεων είναι εξαιρετικά ευρύ.

Οι θέσεις της Ελλάδος για το ζήτημα των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι γνωστές. Ήλπιζα να έχω την ευκαιρία να τις συζητήσω και με τον Βρετανό ομόλογό μου, μαζί με τις μεγάλες προκλήσεις της διεθνούς συγκυρίας: Γάζα, Ουκρανία, Κλιματική κρίση, μετανάστευση. Όποιος πιστεύει στην ορθότητα και το δίκαιο των θέσεών του δεν φοβάται ποτέ την αντιπαράθεση επιχειρημάτων».

Διπλωματικό φάουλ

Κυβερνητικές πηγές μιλούσαν για φάουλ και πολιτικά απρεπή κίνηση τη ματαίωση της συνάντησης εκ μέρους του Ρίσι Σούνακ. Όπως ανέφεραν, προφανώς ο Βρετανός πρωθυπουργός ενοχλήθηκε από όσα είπε ο Έλληνας ομόλογός του στο BBC, τα οποία ωστόσο δεν ήταν διαφορετικά από όσα έχει πει μέχρι τώρα και αποτελούν πάγιες ελληνικές θέσεις. «Σε κάθε περίπτωση», υπογράμμιζαν, «το ζήτημα δεν αφορά τη βρετανική κυβέρνηση αλλά το Βρετανικό Μουσείο με το οποίο κάνουμε συζητήσεις και θα συνεχίσουμε».

Όπως τόνιζαν οι ίδιες πηγές, ακόμα και οι μεγαλύτερες διαφορές ανάμεσα σε δυο δημοκρατικές χώρες με πλούσια ιστορία και κοινό βηματισμό σε πολλά θέματα λύνονται πάντα μέσω του διαλόγου. Μάλιστα, όπως επισήμαιναν, θα μπορούσε κάλλιστα ο Βρετανός πρωθυπουργός να εκφράσει την ενόχλησή του ακόμα και την δυσφορία του τόσο κατ’ ιδίαν στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και μπροστά στις κάμερες.

«Μια τέτοια κίνηση δείχνει αν μη τι άλλο ένδεια επιχειρημάτων» έλεγε κορυφαία κυβερνητική πηγή.

Το παρασκήνιο, σύμφωνα με το BBC

Σε ένα εκτενές δημοσίευμα, το BBC ανέφερε ότι ο Βρετανός πρέσβης στην Αθήνα Μάθιου Λοτζ ενημέρωσε τη διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού ότι ο Ρίσι Σούνακ έλαβε την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί η συνάντηση με Έλληνα ομολογό του. Μάλιστα, αναφέρει ότι αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε άναυδος και στη συνέχεια εξέφρασε την ενόχλησή του. Ανώτερη πηγή των Συντηρητικών δήλωσε στο BBC: «Κατέστη αδύνατο να προχωρήσει αυτή η συνάντηση μετά από τα σχόλια του Έλληνα πρωθυπουργού σχετικά με τα Γλυπτά του Παρθενώνα».

Οι ατάκες που ενόχλησαν

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είδε τη συνέντευξη Μητσοτάκη στο BBC και ενοχλήθηκε από τα εξής:

Την φράση του Έλληνα πρωθυπουργού: «Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα φαίνονταν καλύτερα στο Μουσείο της Ακρόπολης. Δεν είναι ζήτημα επιστροφής, τα Γλυπτά ανήκουν στην Ελλάδα και εκλάπησαν». Το παράδειγμά με τη Μόνα Λίζα: «Για εμάς είναι ζήτημα επανένωσης, πού μπορείς να θαυμάσεις καλύτερα αυτά τα σημαντικά μνημεία. Αν κόβαμε μισή τη Μόνα Λίζα και η μισή ήταν στο Λούβρο, τι θα συνέβαινε;».

Και επίσης το γεγονός ότι την ώρα που δήλωνε όλα τα παραπάνω ο Έλληνας πρωθυπουργός στο φόντο προβάλλονταν πλάνα που έδειχναν τον Παρθενώνα.

Ένα ταξίδι κατά τα άλλα επικερδές

Στην κυβέρνηση θεωρούν ότι παρά τη ματαίωση της συνάντησης Μητσοτάκη-Σούνακ το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Βρετανία δεν έγινε επί ματαίω. Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες το πρωί στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο, που συνδιοργάνωσαν η Morgan Stanley και το Χρηματιστήριο Αθηνών, στο Λονδίνο ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική. Ο πρωθυπουργός δήλωσε αποφασισμένος όχι μόνο να συνεχίσει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων αλλά, όπως υπογράμμισε, σκοπεύει να προχωρήσει με μια επιθετική ατζέντα, για να διασφαλίσει ότι η πρόοδος θα συνεχιστεί.

«Για εμένα, το πιο σημαντικό μήνυμα που θα ήθελα να σας μεταφέρω είναι η δέσμευσή μας να προωθήσουμε όλες τις δύσκολες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να εφαρμοστούν, ακόμη και αν αυτές εκλαμβάνονται από ορισμένους ως πολιτικά επώδυνες», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, μέχρι το τέλος του έτους το κυβερνητικό έργο θα συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Έως τα Χριστούγεννα θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο θα αντιμετωπίζει χρόνιες παθογένειες της ποινικής Δικαιοσύνης και έχει στόχο οι πολίτες να βρίσκουν το δίκιο τους γρήγορα και αποτελεσματικά.

«Οι νέες ρυθμίσεις», τόνιζαν κυβερνητικές πηγές «καλύπτουν όλο το φάσμα της ποινικής διαδικασίας, από την άσκηση δίωξης έως την έκτιση των ποινών.

Επίσης, το νομοσχέδιο για τους servicers ψηφίζεται αυτή την εβδομάδα (Παρασκευή 01/12) και μεταξύ άλλων:

α) υποχρεώνει τους servicers να δίνουν τις πληροφορίες για τις οφειλές, τις δόσεις κλπ και β) για τους ευάλωτους όταν ο εξωδικαστικός μηχανισμός προτείνει μια ρύθμιση είναι υποχρεωμένοι όλοι οι servicers να τη δεχθούν. Το νομοσχέδιο για το φορολογικό θα εισαχθεί σήμερα στις Επιτροπές της Βουλής με κάποιες αλλαγές και σημειακές παρεμβάσεις, χωρίς όμως να επηρεάζεται ο βασικός πυρήνας του.

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βορίδης | Εξετάζονται αλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο

Ότι εξετάζονται αλλαγές στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο αποκάλυψε σε συνέντευξή του το πρωί της Δευτέρας (27/11) ο Μάκης Βορίδης. Ο υπουργός Επικρατείας αποδοκίμασε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Τσακλόγλου και είπε ότι ο ίδιος απολογήθηκε για αυτές, αλλά τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που επί 15 χρόνια δηλώνουν μηδενικό φορολογικό εισόδημα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία ο Μάκης Βορίδης σχολίασε ότι «θα πρέπει να σεβαστούμε ότι ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει πως θα παρουσιαστεί το σχετικό νομοσχέδιο και οι οροί του εν ευθέτω χρόνω, οπότε είναι άκαιρη όποια συζήτηση τώρα», ενώ σε ότι αφορά την δική του θέση απάντησε ότι έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια εδώ και καιρό.

Κάνοντας ειδική αναφορά στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το θέμα των παρακολουθήσεων και τις αιχμές που αφήνει για τη στάση του, υπογράμμισε πως «καλό θα ήταν ο Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει μια αίσθηση των νομικών δεδομένων. Για το θέμα των παρακολουθήσεων έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τη Δικαιοσύνη κι εγώ δεν μπορούσα να προσθέσω τίποτα παραπάνω σε αυτές».

«Η αντιπολίτευση προσπαθεί εναγωνίως να συνδέσει τις παρακολουθήσεις με την κυβέρνηση και με συγκεκριμένες υπηρεσίες, κάτι που δεν έχει ουδόλως αποδειχθεί» σημείωσε ο Μάκης Βορίδης.

«Η μεγάλη επιτυχία του Μητσοτάκη είναι ότι έχει βάλει στο επίκεντρο τα προβλήματα των πολιτών»

Σε ότι αφορά τη συζήτηση που προκλήθηκε επίσης από τη συνέντευξη Σαμαρά για τη γενικότερη στροφή στην Ευρώπη προς τα δεξιά κι όχι προς το κέντρο, τόνισε πως «η μεγάλη επιτυχία του Μητσοτάκη είναι ότι έχει βάλει στο επίκεντρο τα προβλήματα των πολιτών και η αντιμετώπιση τους φέρνει την ταύτιση ανθρώπων που ξεκινάνε από διαφορετικές αβελτηρίες», αναφέροντας ως παραδείγματα το μεταναστευτικό και την φορολογική πολιτική.

Σε ότι αφορά το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, κυρίως λόγω των αλλαγών που αφορούν την φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών, τόνισε κατηγορηματικά πως «εξετάζονται αλλαγές» μετά από τη δημόσια διαβούλευση στην οποία τέθηκε.

 

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νέο κύμα φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν 85 μέλη | «Ασπόνδυλο, θολό αρχηγικό μόρφωμα»

Συνεχίζεται η φυγή από τον ΣΥΡΙΖΑ, με δεκάδες ακόμη μέλη και στελέχη του κόμματος από τη Βόρεια Αθήνα να ανακοινώνουν την αποχώρησή τους.

Στην κοινή του ανακοίνωση, κατηγορούν τη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη ότι οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ στο να γίνει ένα σε ένα ασπόνδυλο, θολό, λαϊκίστικο και αρχηγικό μόρφωμα.

Προαναγγέλλουν πως θα ενταχθούν στο νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζεται από τα κορυφαία στελέχη που έχουν αποχωρήσει. Το κείμενο αποχώρησης υπογράφουν 85 μέλη του Βόρειου Τομέα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Μετά από χρόνια προσφοράς και ενεργής συμβολής στους αγώνες του κόμματός μας, οδηγούμαστε με αισθήματα ευθύνης, λύπης και αγωνίας, σε αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αυτή η οδυνηρή απόφαση δεν ήταν για εμάς καθόλου εύκολη. Γίνεται όμως επιβεβλημένη από το κλίμα τοξικότητας που έχει επικρατήσει και τις γρήγορα επιδεινούμενες εσωκομματικές εξελίξεις.

Δυστυχώς η σημερινή ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον οδηγεί με ταχύτητα σε ζητήματα πολιτικών επιλογών, δημοκρατικής λειτουργίας, ύφους και ήθους, σε ένα ασπόνδυλο, θολό, λαϊκίστικο και αρχηγικό μόρφωμα, που δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που όλοι γνωρίσαμε και για τον οποίον αγωνιστήκαμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που στηρίξαμε για χρόνια σε δύσκολους καιρούς, που υπήρξε πολιτική έκφραση της πληθυντικής Αριστεράς και παρά τις αδυναμίες και τα λάθη, που κυβέρνησε τη χώρα και την έβγαλε από τα μνημόνια με τη κοινωνία όρθια, δεν υπάρχει πιά.

Διαψεύδονται καθημερινά ολοένα και περισσότερο τις ελπίδες όχι μόνο των αριστερών, αλλά πολλών προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών.

Με την αποχώρησή μας κλείνει ένας κύκλος.

Τίποτε όμως δεν σταματάει εδώ.

Παραμένουμε παρόντες και παρούσες στους συλλογικούς αγώνες της κοινωνίας, έτοιμες και έτοιμοι να αποτελέσουμε μέρος της συλλογικής προσπάθειας για την ανασυγκρότηση των δυνάμεων της σύγχρονης ευρωπαϊκής Αριστεράς και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Για να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό αντίβαρο στην παντοδυναμία της ΝΔ και για τη διαμόρφωση μιας νέας αριστερής και προοδευτικής πλειοψηφίας, ικανής να κυβερνήσει την χώρα υπέρ της κοινωνικής προόδου, της δημοκρατίας και των συμφερόντων των πολλών.

Μέλη Οργάνωσης Αγίας Παρασκευής

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΚΑΙΤΗ – ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΑΡ/ΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΖΕΡΒΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΖΕΡΒΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΠΑΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΚΟΥΒΑΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΕΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΕΚΚΑ ΝΙΚΗ

ΜΥΓΔΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

ΠΕΝΤΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΟΛΓΑ

Μέλη Οργάνωσης Ηρακλείου Αττικής

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΒΕΛΕΤΖΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ – ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΑΡ/ΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΛΑΓΙΑ

ΚΟΝΤΟΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΚΑΡΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΚΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΚΑΡΗ ΟΛΓΑ

ΜΑΚΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΑΝΙΟΥ ΟΛΓΑ

ΜΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΙΒΑΚΟΥΔΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ

Μέλη Οργάνωσης Νέου Ψυχικού- Φιλοθέης – Ψυχικού

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ / ΨΥΧΙΚΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΚΑΝΟΝΗ ΡΕΝΑ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΙΜΩΝ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΚΑΙΤΗ

ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΨΑΣΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΚΕΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΡΗΣ

ΚΕΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΕΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΟΛΟΚΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΝΤΑΡΑ ΡΟΖΥ

ΚΟΥΛΟΥΦΑΚΟΥ ΧΡΥΣΑ

ΚΟΥΣΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΑΡΚΕΤΗ-ΒΡΕΤΤΟΥ ΜΑΡΩ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ Ο.Μ.

ΜΑΤΘΑΙΟΥ EΛΕΝΗ – ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ Ο.Μ.

ΜΑΤΘΑΙΟΥ EIΡΗΝΗ

ΜΠΑΡΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΕΝΕΜΕΝΟΓΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΟΥΓΚΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ο.Μ.

ΜΟΥΡΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΟΝΗΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΗ ΦΡΟΣΩ

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΟΡΙΩΤΟΥ ΜΑΙΡΗ

ΣΕΡΙΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΕΡΙΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΜΑΝΤΩ

ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ ΝΑΝΤΙΑ – ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΑΡ/ΚΗΣ Β. Α.

ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΝΑ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΧΑΡΙΣ

ΤΣΑΓΚΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ Ο.Μ.

ΦΛΕΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ».

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: