ΚΑΒΑΛΑ

Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας | Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την Κυριακή, 4/02/2024, στα γραφεία του Συλλόγου μας, στο Πολυκέντρο τουΑγίουΛουκά,ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά», διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος ευλόγησε την κοπή της πίτας.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν ο Δήμαρχος της πόλης, κος Μουριάδης Θόδωρος, οκος Γρανάς Αρχέλαος, Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, η κα Γαϊτανίδου Αθανασία, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και η κα Σιδηροπούλου Μάλαμα, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.

Επίσης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματίων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) εκπροσωπήθηκε από την κα Πόλυ Τορούνογλου, Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ και πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Δράμας. Αφού κόπηκε η πίτα και δόθηκε τοφλουρί στην τυχερή, βραβεύτηκαν τα παιδιά που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε την εισήγηση της κας Μαμαλικίδου Ελισάβετ και τουκ. ΠατέληΓιώργου με θέμα: Κέντρο Κοινότητας: Προνοιακά Αναπηρικά Επιδόματα &Λοιπές παροχές.Ευχαριστούμε πολύ τους Φούρνους Φελλαχίδη για την ευγενική χορηγία των κερασμάτωνγια τα μέλη μας. Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση και μαςτίμησανμε την παρουσία τους

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version