Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένο αίτημα Αλέξη Πολίτη: «Να στηριχθεί ο θεσμός της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της Πρωινής για την εμπειρία του και την προεκλογική προσπάθεια που συνεχίζει. ήταν πολύ συγκεκριμένος

 Ζητά στήριξη του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. 

Η δήλωση του αναφέρει: «Πρέπει να υπάρξουν τομές από την κεντρική διοίκηση προκειμένου να βοηθηθεί ο θεσμός της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. 

Να τον βοηθήσει να γίνει πιο ευέλικτος και πιο αποτελεσματικός. Χρειάζονται κάποιες μικρές πινελιές, κάποιες διορθωτικές αλλαγές προκειμένου να γίνουν όπως προανέφερα πιο ευέλικτο. 

Δεν μας λείπει τίποτα στην Περιφέρεια μας που είναι σπουδαίο. Υπάρχουν οι πόροι, υπάρχει η διάθεση, ο τρόπος και ο στόχος αλλά πρέπει να βελτιωθούν κάποια πράγματα. 

Ξεκινώντας από το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που μαστίζει όλες τις υπηρεσίες ανεξαιρέτως σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Αυτό πρέπει να λυθεί κεντρικά. Πρέπει να λυθεί άμεσα».

 Όλη η συνέντευξη

Ερ: Πείτε μας τα νέα της προεκλογικής περιόδου.

 Απ: Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία. Μείνανε λίγες ημέρες, προκειμένου να αποφασίσει ο κόσμος για το τι θέλει να γίνει στην τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο στον πρώτο βαθμό όσο και στο δεύτερο βαθμό. Νομίζω ότι αυτή η προεκλογική περίοδος κύλησε ομαλά, κύλησε με επιχειρήματα, με χαμηλούς τόνους. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τον λαϊκισμό και την όξυνση του κλίματος. Οπότε πήγαμε σε μια προεκλογική περίοδο χωρίς υπερβολές.

 Ερ: Ο κόσμος έδωσε τον βηματισμό. Ανταποκρίθηκε μέχρι εκεί που αποκρίθηκε και ακολούθησαν οι υποψήφιοι.

 Απ: Έτσι ακριβώς. Είναι κάτι που τιμάει ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία. Βλέποντας και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα καταλαβαίνω ότι η κατάσταση θα πάει έτσι μέχρι και την Κυριακή. Από εκεί και πέρα ​​όλοι θα κριθούμε και όλοι θα δεχθούμε την κρίση του κόσμου. Ο κόσμος θα αποφασίσει για τους καλύτερους και ποιους θέλει να διοικήσει. 

Ερ: Πριν 4 χρόνια ήσασταν το «πρωτάκι» στις εκλογές. Τώρα είστε ο Αντιπεριφερειάρχης που έχει ήδη 2 χρόνια ασκήσει τα καθήκοντά του από αυτή τη θέση. 

Απ: Είχαμε ξεκινήσει πριν από 4 χρόνια με προεκλογικό σύνθημα: «Η ώρα του πολίτη». Μέχρι τότε δεν είχε έρθει η ώρα της Αλέξη Πολίτη. Τώρα ήρθε η ώρα του Πολίτη. Το αλλάξαμε και το τροποποιήσαμε κάνοντας λογοπαίγνιο με το επίθετο μου. Τα πράγματα πήγαν καλά. Αυτά τα 4,5 χρόνια περίπου μας έδωσαν μεγάλη εμπειρία και γνώση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. 

Από το μέγεθος της σκληρής δουλειάς που επιτέλεσα όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχε προσήλωση, υπήρχε αποτελεσματικότητα. 

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και για αυτό το θέμα και πάλι τον εαυτό μου, στην κρίση του κόσμου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος και από τα μηνύματα που λαμβάνω.  

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Έρχεται η νέα παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας ” Η πιο σωστή απόφαση”

Νέα παράσταση έρχεται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου , η οποία θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως και 23 του μηνός. Με αφορμή το γεγονός, συνέντευξη τύπου δόθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου όπου παρουσιάστηκαν η πλοκή , οι συντελεστές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το έργο.

Ωστόσο, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης δεν δίστασε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στα διοικητικά μέλη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας αλλά και στον Πρόεδρο , Σωκράτη Μποζούδη που ήταν παρών για το έργο τους την τελευταία 4ετία καθότι με την επανεκλογή του ίδιου στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει αλλαγή στο Δ.Σ

Τιμές εισητηρίων : Γενική Είσοδος 12 Ευρώ , Μειωμένο 8 ευρώ

Προπώληση Εισητηρίων καθημερινά: 11.00-14.00 & 18.00 – 20.00 στο Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών του Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ)  στην κεντρική πλατεία

Τηλ. 2510- 620566

Ηλεκτρονική προπώληση : https://www.ticketservices.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας 2510-220876 ή 2510-220877 από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

 

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το στρατόπεδο της Ελευθερούπολης τίμησε την προστάτιδα του Πυροβολικού Αγία Βαρβάρα

Προστάτης του Πυροβολικού είναι η Αγία Βαρβάρα και όπως είναι φυσικό τιμήθηκε στην Ελευθερούπολη και στο στρατόπεδο Λοχαγού Αμβράζη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου στο Στρατόπεδο Πυροβολικού και πιο συγκεκριμένα στη μονάδα 193 των MLRS στην Ελευθερούπολη εκδήλωση για τον εορτασμό της Προστάτιδας του Πυροβολικού.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, πρόκειται να πραγαμτοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου με τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους να είναι έτοιμοι για την επόμενη πενταετή θητεία και έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά για την περιοχή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: