ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο τέλος η ΑΕΚ, 1-0 τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς και εδραίωσε την Ένωση στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σημείωσε στο 85’ ο Αλμπάνης.

Η ΑΕΚ, που πήρε «ρεβάνς» για την ήττα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ (0-2) από την ομάδα των δυτικών προαστίων, έφτασε στους 47 βαθμούς και βρίσκεται στο +4 από το σημερινό αντίπαλό της, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Άρη και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Το ματς ξεκίνησε με την ΑΕΚ να έχει διάθεση να επιτεθεί και να κλείνει τον Ατρόμητο. Η ορμή της Ένωσης έφερε και την πρώτη ευκαιρία στο 7ο λεπτό όταν ο Κλωναρίδης νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Θεοδωράκη. Δέκα λεπτά μετά ο Κλωναρίδης έκανε «χλιαρό» τελείωμα μέσα από την περιοχή, ενώ ο κίπερ του Ατρόμητου μπλόκαρε και την προσπάθεια του Γκάλο στο 22ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ισορρόπησαν και στο 33’ ο Κουλούρης απώλεσε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο φορ του Ατρόμητο νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Μπάρκα. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία ακόμη καλή φάση για τον Ατρόμητο, όταν ο Μανούσος γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Κουλούρης έκανε το κοντρόλ με το στήθος και το εναέριο τελείωμα αλλά ο Μπάρκας είχε καλή θέση και μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, όμως ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Ουάρντα προτίμησε να τελειώσει μόνος του την φάση μέσα από την περιοχή αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Κουλούρη και ο Τσόσιτς τον έκοψε με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χάνουν μια σπουδαία ευκαιρία.

Ο Χιμένεθ πέρασε τον Αλμπάνη στο 82’ και τρία λεπτά αργότερα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τον δικαίωσε. Μετά από βαθιά μπαλιά του Οικονόμου, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βγήκε απέναντι από τον Θεοδωράκη και με πλασέ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1 

Γκολ: 85′ Αλμπάνης

Κίτρινες κάρτες: Μάντσον – Μπακασέτας

Κόκκινες κάρτες: –

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαΐας, Κιβρακίδης, Μάντσον (81′ Νάτσος), Ούμπιδες (62′ Μπουσούλατζιτς), Σάκιτς, Ενσικουλού, Μανούσος (67′ Ουάρντα), Κουλούρης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης, Άλεφ, Κρίστισιτς (82′ Αλμπάνης), Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μπογέ (74′ Γαλανόπουλος), Πόνσε (36′ Λιβάγια).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version