ΕΒΡΟΣ

Στην Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώτο κόμμα στις κάλπες της απλής αναλογικής στις 21 Μαΐου, για να ανοίξει ο δρόμος από την επόμενη ημέρα για συγκρότηση κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας, που θα φέρει την αλλαγή στη χώρα μας, απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη.

«Θέλουμε απευθυνθούμε σε όλους εκείνους που βλέπουν ότι δεν πάει άλλο. Η πιο ισχυρή τιμωρία στο καθεστώς της αδικίας που μας κυβερνά, είναι να χάσει. Θα ηττηθεί αν το κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το βράδυ των εκλογών. Και θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θα είναι μεγάλη νίκη, νίκη του λαού» τόνισε από την κεντρική αγορά της πόλης, που είχε γεμίσει ασφυκτικά από πολίτες που ήθελαν να τον ακούσουν.

«Μπορούμε να πάμε τη χώρα μας λίγο πιο ψηλά από τις 22 Μάη. Στην Ελλάδα αξίζει να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα με δικαιοσύνη παντού» σημείωσε. Ο Αλ. Τσίπρας χαρακτήρισε τον Κυρ. Μητσοτάκη αρχιερέα των υποκλοπών, που δεν είχε το σθένος να πει «παραιτούμαι» και απευθυνόμενος ειδικά στους ψηφοφόρους της ΝΔ, που αισθάνονται ντροπή από το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους κάλεσε να μην δώσουν «λευκή επιταγή σε έναν άνθρωπο που έκανε τη διακυβέρνηση Α.Ε., σε μια οικογένεια που έχει καταλύσει το κράτος δικαίου»

Ο Αλ. Τσίπρας έκανε λόγο για κρίσιμη εκλογική μάχη, επαναλαμβάνοντας ότι όποιο κόμμα θα βγει πρώτο θα έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει κυβέρνηση. «Μην ακούτε τον κ. Μητσοτάκη ότι αν βγει πρώτος, θα πάμε σε δεύτερες εκλογές. Θα σχηματίσει κυβέρνηση, με εκβιασμούς, με αποστασίες, έχουν το know how».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version