ΕΒΡΟΣ

Σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη: 14χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι της 15χρονης από την Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι είδαν την κοπέλα να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι, την ώρα που έπαιζαν σε παιδική χαρά, αργά χτες το απόγευμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της, η ανήλικη τραυματίστηκε στη σβούρα, γνωστό παιχνίδι ως «γύρω – γύρω όλοι» όταν μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στον άξονα του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν μαζί με ένα μέρος του δέρματός της από το κεφάλι.

Η ανήλικη ήταν ξαπλωμένη πάνω στη σβούρα, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά έσπρωχναν ώστε να κάνει στροφές και να το διασκεδάζουν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες επικράτησε πανικός όταν είδαν την άτυχη κοπέλα να τραυματίζεται, να τρέχει αίμα από το κεφάλι της και να ουρλιάζει από τους πόνους.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της πυροσβεστικής που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την άτυχη 15χρονη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου η ζωή της ανήλικης δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, αλλά θα χρειαστεί να κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να γίνει εντελώς καλά.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version