ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Region Media Awards | Τρία βραβεία στον ΕΝΑ Channel

Μια ακόµα επιτυχία έρχεται να προσθέσει στο ενεργητικό του ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθµός ENA Channel, µέλος του Οµίλου ENA Media. Αυτή τη φορά βραβεύτηκε από τα Region Media Awards µε τα παρακάτω βραβεία:

1. Δεύτερη θέση (silver) στην κατηγορία Γ.TV – Γ3. Advertising – Γ3.4 Below the Line Communication, για την προβολή των δραστηριοτήτων του Δήµου Λήµνου µε τίτλο «Δήµος Λήµνου – Ena Channel συµµαχία µε αποτελέσµατα».

2. Δεύτερη θέση (silver) στην κατηγορία Γ.TV – Γ1. Content – Γ1.6 Best Serial / Movie / Documentary Production, για την τηλεοπτική εκποµπή «Πάµε Διακοπές».

3. Δεύτερη θέση (silver) στην κατηγορία Γ.TV – Γ2. Design / Production – Γ2.1 Design, για το Rebranding του τηλεοπτικού σταθµού ENA Channel.

Το ENA Channel κατάφερε να ξεχωρίσει για µια ακόµα φορά ανάµεσα σε πληθώρα συµµετοχών, δείχνοντας ότι συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Η Τελετή Απονοµής των βραβείων, που πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεµβρίου στην Αθήνα, ήταν η µεγάλη στιγµή για την δεύτερη διοργάνωση των Regional Media Awards, όπου η Περιφέρεια και τα Τοπικά Μέσα είχαν την µοναδική ευκαιρία να αναδείξουν την δυναµική τους στην ευρύτερη αγορά της Επικοινωνίας, η οποία θα είναι εκεί για να γνωρίσει από κοντά όσα δεν γνωρίζει γι’ αυτά. Τη σπουδαιότητα του θεσµού σφράγισε η παρουσία δεκάδων ανώτατων και ανώτερων εκπροσώπων όλων των περιφερειακών και τοπικών µέσων που βραβεύτηκαν, εκπροσώπων από την Πολιτεία, δηµοσιογράφων, στελεχών εµπορικών τµηµάτων των µεγάλων διαφηµιζόµενων, ανώτατων και ανώτερων στελεχών διαφηµιστικών εταιρειών και media agencies.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version