Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ο όμιλος ENA MEDIA GROUP έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (video)

Το βράδυ της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου η οικογένεια του ENA MEDIA GROUP πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο πανέμορφο κτήμα Παπαδοπούλου.

Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση για την οικογένεια του ENA CHANNEL.Όλοι οι εργαζόμενοι καθώς και οι φορείς της περιφέρειας,του δήμου αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης έδωσαν το παρών.Ενώ το φλουρί κέρδισε φέτος η εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ. Το 2017 ήταν μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες αλλά και δύσκολες στιγμές .Μία χρονιά που ο όμιλος κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποδείξει περίτρανα την αξία του.Βρέθηκε λοιπόν στα 5 πρώτα πολυβραβευμένα Ελληνικά περιφερειακά κανάλια.Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκε από τα Region Media Awards με τα παρακάτω βραβεία:

Silver στην κατηγορία Content – Best Serial / Movie / Documentary Production, για την τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Διακοπές».

Silver βραβείο στην κατηγορία Advertising – Below the Line Communication, για την προβολή των δραστηριοτήτων του Δήμου Λήμνου με τίτλο «Δήμος Λήμνου – Ena Channel, συμμαχία με αποτελέσματα».

Silver στην κατηγορία Design / Production – Design, για το Rebranding του τηλεοπτικού σταθμού ENA Channel.

Το ENA Channel κατάφερε να ξεχωρίσει για μια ακόμα φορά ανάμεσα σε πληθώρα συμμετοχών, δείχνοντας ότι συνεχίζει την ανοδική του πορεία και ήταν το μοναδικό μέσο από την περιφέρειά μας που βραβεύτηκε με τρία βραβεία.Ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΟΤΕ HISTORY δημιουργώντας 12 επεισόδια.Μία συνεργασία αξιοσημείωτη και πραγματική επιτυχία καθώς μόλις 28 εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό κατάφεραν να συνεργαστούν του.

Όλοι οι συντελεστές δίνουν την ψυχή τους για ένα κοινό όραμα.Στόχος του ENA CHANNEL η έγκυρη δημοσιογραφία και η ψυχαγωγία των τηλεθεατών.Ένας όμιλος με ιστορία 29 ετών που κατάφερε με πολύ κόπο να ξεχωρίσει και να αποδείξει την δύναμη και την αξία ενός περιφερειακού καναλιού.

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελευθέρια 2024 στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Με πληθώρα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εορτάζει τα Ελευθέρια, τιμώντας της 104η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελευθέρια 2024 | Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει τα 104 χρόνια από την απελευθέρωσή της

Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024 τα 104 χρόνια από την απελευθέρωσή της, με τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024», που περιλαμβάνουν πολλές εκδηλώσεις.

Παρουσία του Αρχειπισκόπου Κύπρου κ. Γεωργίου, που θα αναγορευθεί μάλιστα σε Επίτιμο Δημότη του δήμου Αλεξανδρούπολης, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης και του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου ως εκπροσώπου της Βουλής, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις για να τιμήσει την Επέτειο της 14ης Μαΐου. Φυσικά δεσπόζει η μεγάλη στρατιωτική, μαθητική αλλά και πολιτιστική παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή οδό Βασ. Αλεξάνδρου. Κατά την διάρκεια της, όπως και πέρυσι, αναμένεται να γίνουν πτήσεις ελληνικών μαχητικών αεροπλάνων πάνω από τον χώρο της παρέλασης.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en