ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση Σάββα Μιχαηλίδη για τη γέφυρα στην είσοδο της Κεραμωτής

Όλα τα θέματα της Κεραμωτής είχαν την τιμητική τους στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου, με αφορμή τη Γαλάζια του παραλιακού μπαρ Paralia

Τα έργα, η ανάπτυξη, το «αύριο» της περιοχής. Εκεί παραβρέθηκε και μίλησε για την Κεραμωτή και ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα λόγια του τα όσα είπε για τη γέφυρα. 

Στην είσοδο της Κεραμωτής. Διδαγμένος από αυτά που έγιναν άλλο, πάλι σε γέφυρες, φάνηκε να προειδοποιεί. Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η συγκεκριμένη. 

Είπε χαρακτηριστικά:

«Σας θυμίζω ότι η είσοδος της Κεραμωτής γίνεται μέσω γέφυρας». Κι αμέσως συμπλήρωσε ότι η κατάσταση της γέφυρας πρέπει να ελεγχθεί αφού «… κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους». Από τη μια η αναφορά του ήταν αόριστη. Σαφώς και ευγενική. 

Από την άλλη συγκεκριμένη. Το Απέναντι του άλλωστε ήταν δύο βουλευτές ο Γιάννης Πασχαλίδης και η Αγγελική Δεληκάρη αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης. Ο κ. Ο Μιχαηλίδης ζήτησε να ελεγχθεί η κατάσταση της γέφυρας και να γίνει έγκαιρα ότι κριθεί απαραίτητο.

 Αν δημιουργηθεί θέμα, κάτι που δεν θέλει να το σκέφτεται κανείς, τότε όπως άφησε να εννοηθεί θα υπάρξει γενικότερα πρόβλημα στην περιοχή αφού η πρόσβαση στο χωριό δεν θα υπάρχει.

Από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και μετά είναι αυξημένα τα περιστατικά πυρκαγιών στον κάμπο του Νέστου. Περισσότερο συχνά εντοπίζονται ως συνήθως κοντά στο ποτάμι. Σε καλαμιές. Κάποιοι πάλι βάζουν φωτιές κι εξαφανίζονται. Στη συνέχεια σπεύδει η Π.Υ. Χρυσούπολη με περιορισμένες δυνατότητες έγκαιρης παρέμβασης. Μια κακή συνήθεια που συνεχίζεται παρά τα μέτρα που έχουν παρθεί. Μία ακόμη φορά οι καπνοί από αυτά τα περιστατικά φαίνονται ακόμη κι από την πόλη της Καβάλας!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version