Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Paul McCartney, Rolling Stones και Slash βγάζουν σε δημοπρασία κιθάρες για να βοηθήσουν την Ουκρανία

Το 100% των εσόδων από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών του λαού της Ουκρανίας.

Ο Paul McCartney, οι Rolling Stones, ο Slash, οι Kasabian και οι Madness βγάζουν σε δημοπρασία μία σειρά από ειδικά σχεδιασμένες κιθάρες Gibson για να βοηθήσουν τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.Η εταιρεία κατασκευής μουσικών οργάνων Gibson δημιούργησε μια περιορισμένη έκδοση τεσσάρων ηλεκτρικών κιθάρων της σειράς Les Paul με τον τίτλο «Guitars For Peace» (Κιθάρες για την ειρήνη) οι οποίες φέρουν το μπλε και το κίτρινο χρώμα της ουκρανικής σημαίας.

Η Gibson συνεργάστηκε με τον Paul McCartney, τους Rolling Stones, τον Slash και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες για να εμφανιστούν με τις κιθάρες με τα χρώματα της Ουκρανίας στη σκηνή στις περιοδείες τους αυτό το καλοκαίρι.

Τα βιβλία αυτόγραφων που ταξίδεψαν μαζί με κάθε κιθάρα έχουν υπογράψει μεταξύ άλλων ο Paul McCartney, οι Rolling Stones, ο Slash, ο Fher Olvera των Maná, ο Nile Rodgers των Chic, ο Mark Knopfler, η Lzzy Hale, η Margo Price, ο Alex Lifeson, οι Blossoms, οι Fratellis, οι Kasabian, οι Madness, η Maisie Peters, η Paloma Faith, οι Charlatans, οι Vaccines, η Toyah, οι My Chemical Romance και ο ηθοποιός Jason Momoa.

Ο Paul McCartney, δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που θα δημοπρατήσω αυτή την όμορφη κιθάρα μου για να βοηθήσω τον υπέροχο λαό της Ουκρανίας. Ελπίζω ότι θα τους βοηθήσει κατά τη διάρκεια αυτής της βίαιης ρωσικής εισβολής».

Ο Slash των Guns N’ Roses πρόσθεσε: «Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ το γενναίο κυρίαρχο κράτος της Ουκρανίας. Είμαι υπερήφανος που τους υποστηρίζω κατά τη διάρκεια αυτής της σύγκρουσης».

Οι προσφορές για τις κιθάρες Gibson Guitars For Peace Ukraine και τα βιβλία με τα αυτόγραφά τους θα ξεκινήσουν στις 11 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της ζωντανής δημοπρασίας «Icons & Idols: Rock ‘N’ Roll» του οίκου δημοπρασιών Julien’s Auctions.

Οι προσφορές θα ολοκληρωθούν με τη διεξαγωγή ζωντανής δημοπρασίας την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ηλεκτρονικά μέσω του www.JuliensLive.com και στο Hard Rock New York.

Το 100% των εσόδων από τη δημοπρασία των κιθάρων «Gibson Guitars For Peace Ukraine Relief» θα διατεθούν για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών του λαού της Ουκρανίας, καθώς και για τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της χώρας μετά το τέλος των πολεμικών συγκρούσεων.

Εκτός από τις κιθάρες, η Gibson έχει κυκλοφορήσει το T-Shirt «Guitars For Peace» για να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο σε όλο τον κόσμο να δείξει την υποστήριξή του στην Ουκρανία με έναν πιο οικονομικό τρόπο.

Το 100% των χρημάτων από την πώληση των κιθάρων «Gibson Ukraine» και των T-Shirts «Guitars For Peace» θα διατεθούν στις προσπάθειες παροχής άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία μέσω της βρετανικής Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης για Καταστροφές, ενώ ένα μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την επαναφορά διάφορων μουσικών προγραμμάτων στην Ουκρανία όταν λήξει ο πόλεμος.

Πηγή: radiosecret.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ομιλητής σε εκδήλωση στο θωρηκτό Αβέρωφ

Στην εκδήλωση με τίτλο «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ», που οργάνωσε ο σύλλογος Περγαμηνών «ο Άτταλος» στο κατάστρωμα του Θωρηκτού Αβέρωφ, παρευρέθη και μίλησε ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Καππαδόκης στην καταγωγή και έχοντας μελετήσει βαθιά την ιστορία του μικρασιατικού ελληνισμού, αλλά και το δράμα της Μικρασιατικής Καταστροφής, έκανε μία ενδιαφέρουσα αναδρομή στα γεγονότα που σημάδεψαν το ελληνικό έθνος έναν αιώνα πριν.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2 | Γιατί δεν «πάνε ταμείο» χιλιάδες δικαιούχοι

Πώς «λύνεται» το πρόβλημα με τις ψηφιακές κάρτες και τα κινητά χωρίς NFC


Στην παγίδα της τεχνολογίας έπεσαν όπως φαίνεται και πάλι, χιλιάδες δικαιούχοι του Fuel Pass 2, επειδή επέλεξαν να εισπράξουν μέσω άυλης ψηφιακής κάρτας στο κινητό τους τα αυξημένα ποσά επιδότησης που ανακοίνωσε το Κράτος, παρότι δε γνώριζαν καν όμως ούτε ότι χρειάζονται την υπηρεσία ανέπαφων πληρωμών NFC, ούτε αν την υποστηρίζει το κινητό τους τηλέφωνο και πώς να την ενεργοποιήσουν!
Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr πολλοί αυτοκινητιστές πηγαίνουν ακόμα στα πρατήρια βενζίνης, αλλά δεν γίνεται δεκτή για πληρωμή η άυλη ψηφιακή κάρτα τους. Επιπλέον το newmoney.gr έχει γίνει αποδέκτης διαμαρτυριών αναγνωστών του αφού -σχεδόν ένα και πλέον μήνα αφότου εγκρίθηκε η αίτησή τους στο vouchers.gov.gr – οι δικαιούχοι διαπιστώνουν πως «δεν έχουν πιστωθεί τα χρήματα από την τράπεζα». Άλλοι αναμένουν τα λεφτά στην τράπεζα, ενώ άλλοι προσπαθούν να κάνουν χρήση της άυλης χρεωστικής κάρτας μέσω κινητού για το Fuel Pass 2, αλλά πληρωμή δεν γίνεται ως τώρα!
Το πρόβλημα είχε υπάρξει και στο Fuel Pass 1 τον Μάιο, όταν τότε το newmoney.gr είχε παρέμβει δημοσιογραφικά και ανέδειξε το πρόβλημα για δικαιούχους που τα κινητά τους δεν έχουν τη λειτουργία NFC. Με τη δημοσιότητα που έλαβε τότε το θέμα, πολλοί πρόλαβαν και απέφυγαν τα λάθη. Όσοι έπεσαν όμως τότε στην παγίδα και χάσανε την επιδότηση, μπόρεσαν να αποφύγουν το «δις εξ αμαρτείν» τον Αύγουστο.

 

Πηγή: protothema.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ιατρική Εταιρεία Καβάλας | 100 χρόνια από την ίδρυση της

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας διοργανώνει το Επετειακό Συνέδριο από την ίδρυση της Εταιρείας που θα διεξαχθεί στη Καβάλα από 30 Σεπτεμβρίου 2022 έως τη Κυριακή 2 Οκτωβρίου2022 στο Ξενοδοχείο Lucy.

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8.00 μ. μ., με κεντρικό ομιλητή τον Ερευνητή Τοπικής Ιστορίας Κώστα Παπακοσμά.
Επίσης, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.30 θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Εκδήλωση για το κοινό, όπου με εκλαϊκευμένο τρόπο θα αναλυθούν και θα συζητηθούν με τους παρευρισκόμενους επίκαιρα και διαχρονικά ιατρικά θέματα:

– Σωστή μέτρηση αρτηριακής πίεσης εκτός ιατρείου.
Ομιλητής : Ν. Βάτκαλης, Καρδιολόγος

– Μαστογραφία : Η παρεξηγημένη βασίλισσα της πρόληψης.
Ομιλήτρια : Ε. Ιωσηφίδου, Ακτινοδιαγνώστρια

– Ειδικό Προστατικό Αντιγόνο (PSA) : Τι μπορεί να σημαίνει η αύξηση του;
Ομιλητής : Δ. Κυριακούδης, Χειρουργός Ουρολόγος

– Αλήθειες και Μύθοι για την κολονοσκόπηση.
Ομιλητής : Γ. Τσαρούχας, Γαστρενερολόγος

«Ευελπιστούμε ότι το Επετειακό Συνέδριο 100 ετών από την ίδρυση της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας θα στεφθεί με την ίδια επιτυχία όπως και όλα τα προηγούμενα» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης της.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: