Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Paul McCartney, Rolling Stones και Slash βγάζουν σε δημοπρασία κιθάρες για να βοηθήσουν την Ουκρανία

Το 100% των εσόδων από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών του λαού της Ουκρανίας.

Ο Paul McCartney, οι Rolling Stones, ο Slash, οι Kasabian και οι Madness βγάζουν σε δημοπρασία μία σειρά από ειδικά σχεδιασμένες κιθάρες Gibson για να βοηθήσουν τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.Η εταιρεία κατασκευής μουσικών οργάνων Gibson δημιούργησε μια περιορισμένη έκδοση τεσσάρων ηλεκτρικών κιθάρων της σειράς Les Paul με τον τίτλο «Guitars For Peace» (Κιθάρες για την ειρήνη) οι οποίες φέρουν το μπλε και το κίτρινο χρώμα της ουκρανικής σημαίας.

Η Gibson συνεργάστηκε με τον Paul McCartney, τους Rolling Stones, τον Slash και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες για να εμφανιστούν με τις κιθάρες με τα χρώματα της Ουκρανίας στη σκηνή στις περιοδείες τους αυτό το καλοκαίρι.

Τα βιβλία αυτόγραφων που ταξίδεψαν μαζί με κάθε κιθάρα έχουν υπογράψει μεταξύ άλλων ο Paul McCartney, οι Rolling Stones, ο Slash, ο Fher Olvera των Maná, ο Nile Rodgers των Chic, ο Mark Knopfler, η Lzzy Hale, η Margo Price, ο Alex Lifeson, οι Blossoms, οι Fratellis, οι Kasabian, οι Madness, η Maisie Peters, η Paloma Faith, οι Charlatans, οι Vaccines, η Toyah, οι My Chemical Romance και ο ηθοποιός Jason Momoa.

Ο Paul McCartney, δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που θα δημοπρατήσω αυτή την όμορφη κιθάρα μου για να βοηθήσω τον υπέροχο λαό της Ουκρανίας. Ελπίζω ότι θα τους βοηθήσει κατά τη διάρκεια αυτής της βίαιης ρωσικής εισβολής».

Ο Slash των Guns N’ Roses πρόσθεσε: «Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ το γενναίο κυρίαρχο κράτος της Ουκρανίας. Είμαι υπερήφανος που τους υποστηρίζω κατά τη διάρκεια αυτής της σύγκρουσης».

Οι προσφορές για τις κιθάρες Gibson Guitars For Peace Ukraine και τα βιβλία με τα αυτόγραφά τους θα ξεκινήσουν στις 11 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της ζωντανής δημοπρασίας «Icons & Idols: Rock ‘N’ Roll» του οίκου δημοπρασιών Julien’s Auctions.

Οι προσφορές θα ολοκληρωθούν με τη διεξαγωγή ζωντανής δημοπρασίας την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ηλεκτρονικά μέσω του www.JuliensLive.com και στο Hard Rock New York.

Το 100% των εσόδων από τη δημοπρασία των κιθάρων «Gibson Guitars For Peace Ukraine Relief» θα διατεθούν για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών του λαού της Ουκρανίας, καθώς και για τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της χώρας μετά το τέλος των πολεμικών συγκρούσεων.

Εκτός από τις κιθάρες, η Gibson έχει κυκλοφορήσει το T-Shirt «Guitars For Peace» για να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο σε όλο τον κόσμο να δείξει την υποστήριξή του στην Ουκρανία με έναν πιο οικονομικό τρόπο.

Το 100% των χρημάτων από την πώληση των κιθάρων «Gibson Ukraine» και των T-Shirts «Guitars For Peace» θα διατεθούν στις προσπάθειες παροχής άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία μέσω της βρετανικής Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης για Καταστροφές, ενώ ένα μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την επαναφορά διάφορων μουσικών προγραμμάτων στην Ουκρανία όταν λήξει ο πόλεμος.

Πηγή: radiosecret.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en