Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Γ.Πασχαλίδης: “Προχωράμε με πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία”

Σε συνέντευξη που του παραχωρήθηκε μίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής Νεάς Δημοκρατίας  κ. Γιάννης Πασχαλίδης στο ΕΝΑ CHANNEL

Αναλυτκά η συνέντευξη του υποψήφιου Βουλευτή Γ.Πασχαλίδη:

Ερώτηση 1: Μπορείτε να μας κάνετε ένα απολογισμό της κυβερνητικής θητείας τα τελευταία 4 χρόνια; 

“Αυτά τα 4 χρόνια η Κυβέρνησή μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες προκλήσεις. Ο πόλεμος στην Ουκρανία και η συνακόλουθη ενεργειακή και οικονομική κρίση, ο κορονοϊός και οι μεταναστευτικές ροές είναι ίσως οι σημαντικότερες από αυτές. Παρόλες όμως τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες η χώρα, 4 χρόνια μετά, βγαίνει δυνατότερη.

Το 2015 το 75% των παράνομων μεταναστών εισέρχονταν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας. Τώρα το ποσοστό είναι λιγότερο από 10%. Η ραγδαία αυτή βελτίωση οφείλεται κατά κύριο λόγο στην κατασκευή του φράχτη στον Έβρο, η σοβαρή αξιοποίηση του οποίου ξεκίνησε επί Πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά και επεκτάθηκε με καθοριστικό τρόπο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Φυσικά ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στα μέλη του Λιμενικού Σώματος που φυλάνε με μεγάλη αποτελεσματικότητα τα θαλάσσια σύνορα της χώρας.

Την περίοδο του κορονοϊού κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι υγειονομικές προκλήσεις και ο διαρκής εγκλεισμός επηρέασαν αρνητικά τόσο τη ψυχολογική μας κατάσταση όσο και την οικονομική πορεία της χώρας. Παρόλα αυτά η Κυβέρνηση με σειρά μέτρων στάθηκε στο πλευρών των πολιτών και του επιχειρηματικού κλάδου.

Η εφάπαξ χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης σε ορισμένους κλάδους ελεύθερων επαγγελματιών, η κάλυψη μέρους του ενοικίου πρώτης κατοικίας και η καταβολή των μισθών των υπαλλήλων που δραστηριοποιούνταν στον τομέα της εστίασης είναι κάποια από τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για να ελαφρύνει τις οικονομικές δυσκολίες που προκλήθηκαν.

Τέλος, την χρονιά που μας πέρασε ο πόλεμος στην Ουκρανία άλλαξε για ακόμη μια φορά τις οικονομικές ισορροπίες. Οι αυξήσεις σε όλους τους τομείς της ενέργειας δεν ήταν μόνο μεγάλες αλλά και πολύ απότομες, προκαλώντας οικονομικά προβλήματα τόσο στους πολίτες όσο και στις επιχειρήσεις.

Η Κυβέρνηση, ωστόσο, έλαβε αλλεπάλληλα μέτρα στήριξης προς αντιμετώπιση του φαινομένου. Αξίζει να αναφέρουμε πως ηΕλλάδα έδωσε στους πολίτες της το μεγαλύτερο πακέτο βοήθειας σε όλη την Ευρώπη, αναλογικά με τον ΑΕΠ της.

Η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, το fuelpass, το powerpass, η οικονομική ενίσχυση ευάλωτων νοικοκυριών και οι επιδοτήσεις προς γεωργούς και κτηνοτρόφους είναι μόνο ορισμένα από τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση”.

 

Ερώτηση 2: Ποιοι είναι οι στόχοι σας για την επόμενη 4ετία;

“Η Κυβέρνηση έχει ήδη θέσει τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα βασιστεί η πολιτική που θα ακολουθήσει την επόμενη τετραετία:

1) Καλύτεροι Μισθοί για όλους, τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στο Δήμοσιο, με απώτερο στόχο σταδιακά έως το 2030 οι αμοιβές στην Ελλάδα να είναι στον μέσο όρο των ευρωπαϊκών.

2) Αξιοπρεπής Δημόσια Υγεία σε σύγχρονα νοσοκομεία, με περισσότερο προσωπικό και με αιχμή τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τα βασικά νοσήματα σε όλους τους πολίτες.

3) Λειτουργικό Κράτος επί τη βάσει της καθολικής ψηφιοποίησης και αξιολόγησης.

4) Οριζόντια πολιτική για τους Νέους με βασική προτεραιότητα τη δυνατότητα για εξεύρεση φθηνής Στέγης (επεκτείνοντας τα μέτρα που ήδη έχουν εξαγγελθεί).

Σε προσωπικό και τοπικό επίπεδο, θα συνεχίσω τον αγώνα μου θέτοντας ως βασικές προτεραιότητες:

1) τη στήριξη των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα της Π.Ε. Καβάλας, συνεχίζοντας να μάχομαι για τα δίκαια αιτήματά τους, ακόμα και όταν χρειάζεται κάποια θέσφατα του κεντρικού κράτους να αλλάξουν (πλέον γνωρίζουν πως λειτουργώ και με εμπιστεύονται).

Χρειάστηκαν άλλωστε πολλές προσπάθειες, συναντήσεις, ερωτήσεις και οχλήσεις για να φτάσουμε στο σημείο οι συνολικές ενισχύσεις να ξεπεράσουν τα 120 εκατ. ευρώ, ενώ οι έκτακτες ενισχύσεις και αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ έφτασαν τα 36,2 εκατ. Ευρώ στη Π.Ε. Καβάλας.

Θυμίζω ότι κατά τη συνάντησή μου με τον Πρωθυπουργό είχα θέσει την ανάγκη για αντιχαλαζική προστασία, κάτι που πλέον ανακοινώθηκε από τον ίδιο ότι θα εκκινήσει το 2024.

2) την ενίσχυση σε εξοπλισμό και δυναμικό των δομών υγείας της Π.Ε. Καβάλας, με βασική προσήλωση τη δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στη Θάσο και την ενίσχυση της Ογκολογικής Κλινικής στο Γ.Ν. Καβάλας

3) τη προώθηση των εξαγωγών των τοπικών προϊόντων μέσω των καλών σχέσεων που έχω ήδη αναπτύξει με τους ιθύνοντες των εμπορικών σχέσεων των Πρεσβειών Ιαπωνίας, Νοτίου Κορέας, Νορβηγίας και Φιλανδίας (ο παραγωγικός κόσμος της Καβάλας ήδη έχει ενημερωθεί γι’ αυτό)

4) την ανάδειξη της Π.Ε. Καβάλας με κορωνίδα τη Θάσο ως βασικό τουριστικό προορισμό στη Βόρεια Ελλάδα, και συνεχίζοντας τον αγώνα μου για ίδρυση ΕΠΑ.Λ. για τουριστική εκπαίδευση στη Θάσο”.

 

Ερώτηση 3: Πως βλέπετε την περαιτέρω ανάπτυξη της Καβάλας;

“Η περιοχή της Καβάλας έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένασημαντικό προορισμό, τόσο οδικού τουρισμού όσο και τουρισμού κρουαζιέρας.

Είναι ενδεικτικό ότι χάρη και στη προσπάθεια των τουριστικών πρακτόρων της περιοχής μας η αγορά της Ρουμανίας έχει ανοίξει πλέον για τα καλά και με σημάδια αποκλειστικότητας.

Θυμίζω τη πολύ σημαντική στιγμή αμέσως μετά την άρση των περιορισμών που η ρουμάνικη τηλεόραση επισκέφθηκε τη περιοχή μας για να να τη προβάλει, μετα τη μεσολάβηση και του τότε Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Επίσης, φέτος πρόκειται να είναι χρονιά ρεκόρ όσον αφορά την άφιξη κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της πόλης, και εν γένει η προσέλευση τουριστών κατά την φετινή περίοδο αναμένεται να είναι εφάμιλλη του 2019, που άλλωστε αποτελεί και έτος ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό.

Θεωρώ πως η περαιτέρω ανάπτυξη της Καβάλας θα έρθει με την επένδυση που έχει ηδη προβλέψει η Κυβέρνησή μας για την αναδιαμόρφωση, επέκταση και ενίσχυση του εμπορικού λιμανιού «Φίλιππος Β’», το οποίο πρόκειται να συνδεθεί και με σιδηροδρομική γραμμή.

Με προσεκτικές κινήσεις και διαχείριση αυτού του πλεονεκτήματος στη περιοχή μας, η Καβάλα μπορεί να αναδειχθεί σε μεγάλο και εξ ολοκλήρου εμπορικό λιμένα.

Ένα επίσης στρατηγικό πλεονέκτημα της περιοχής μας είναι οι αμέτρητοι Αρχαιολογικοί χώροι οι οποίοι συνδέονται αρμονικά και με τη Χριστιανική πίστη και παράδοση. Θα ήθελα λοιπόν να εμβαθύνω και να συμβάλω στις προσπάθειες των τοπικών φορέων, καθώς και να μεσολαβήσω στη κεντρική διοίκηση για να δημιουργήσουμε κάτι αξιοζήλευτο.

Η αλήθεια είναι ότι έγινε μια αρχή τόσο με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας όσο και με τους νέους ομογενείς από την Αυστραλία που μας επισκέφθηκαν. Είμαι σίγουρος όμως ότι μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα.

Τέλος, ένας από τους βασικούς λόγους που ασχολήθηκα με τη πολιτική ήταν να καταφέρω να αναδείξω τα τόσο ποιοτικά αγροτικά προϊόντα μας όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και διεθνώς. Σε δύσκολες εποχές το 2013, κατάφεραμε να αναδείξουμε τη θρεπτική και θεραπευτική αξία της ελιάς μας και γίναν οι πρώτες ενέργειες για εξαγωγές σε πολύ μακρινές χώρες.

Πιο πρόσφατα, καταφέραμε να κάνουμε γνωστούς τους κουραμπιέδες μας μέχρι και τη Βραζιλία. Νόμιζω όμως ότι με τις τωρινές συνθήκες τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα πιο εύκολα και εγώ πολύ πιο έμπειρος. Επόμενως, εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία”.

Ερώτηση 4: Πιστεύετε έγιναν λάθη και παραλείψεις κατά την διάρκεια της θητείας σας;

“Όπως ανέφερα και προηγουμένως, κατά την πρώτη μας θητεία κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερες καταστάσεις και κρίσεις παγκόσμιου βεληνεκούς.

Ήταν πρακτικά αδύνατο μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα και τις παθογένειες ετών. Σίγουρα υπάρχουν ορισμένα ζητήματα τα οποία θα θέλαμε να έχουμε τον χρόνο ώστε να τα επιλύσουμε.

Ένα από αυτά είναι η βελτίωση των υποδομών της χώρας, κυρίως στον τομέα των μεταφορών.

Το δυστύχημα στα Τέμπη μας πλήγωσε βαθιά ως κοινωνία. Η Κυβέρνησή μας, με πρώτο τον Πρωθυπουργό, ανέλαβε τις πολιτικές ευθύνες που της αναλογούν και κίνησε διαδικασία για να βρεθούν τα συστημικά αίτια που οδήγησαν σ’ αυτή τη τραγωδία.

Με πλήρη επίγνωση αυτής της ευθύνης πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο σιδηροδρομικό δίκτυο που θα μπορούν όλοι οι πολίτες να εμπιστευτούν”.

Ερώτηση 5: Πρέπει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία ο ελληνικός λαός; Αν ναι για ποιον λόγο;

“Οι επιτυχίες της Κυβέρνησης μέσα σε αυτή την τετραετία είναι μεγάλες. Ήδη προβλέπεται ανάπτυξη για το 2023 που ενδέχεται να ξεπεράσει το 2.5%. Ταυτόχρονα, αυξήθηκαν οι εξαγωγές, μειώθηκε αισθητά η ανεργία, ενώ ήδη έχει αρχίσει να μειώνεται και ο πληθωρισμός.

Συνολικά έχουν ήδη μειωθεί 50 φόροι και ασφαλιστικές εισφορές, που είχαν ως αποτέλεσμα να αφαιρεθούν μόνιμα από τις πλάτες των πολιτών βάρη που ξεπερνούν τα 7 δις, ενώ ταυτόχρονα η μείωση της φορολογίας συνοδεύτηκε και από αυξήσεις μισθών. 

Η Κυβέρνηση έχει ήδη δεσμευτεί πως θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική και για την επόμενη τετραετία, ώστε ο βασικός μισθός να φτάσει τα 950 ευρώ μέχρι το 2027, ενώ προβλέπεται ήδη και η περαιτέρω μείωση της φορολογίας, όπως είναι η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.  

Είναι η πρώτη φορά που από το 2009 η οικονομία της χώρας επανακάμπτει και επιστρέφει σε ρυθμούς ανάπτυξης. Αν αναλογιστούμε την κατάσταση που βρισκόταν η οικονομία το 2019 και κατά πόσο βελτιωμένη είναι σήμερα, εύκολα συνειδητοποιούμε το πόσα πολλά πετύχαμε μέσα σε λίγο χρόνο.

Οι Έλληνες πολίτες αντιλαμβάνονται πλήρως τις θετικές αυτές εξελίξεις και για αυτό τον λόγο είμαι βέβαιος πως η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη αυτοδύναμη Κυβέρνηση”.

Ερώτηση 6 : Τι σημαίνει ένα σενάριο μη-αυτοδυναμίας της Ν.Δ την επομένη των εκλογών;

“Είναι ξεκάθαρο πως η Νέα Δημοκρατία στοχεύει στην αυτοδυναμία και στο σχηματισμό μιας σταθερής κυβέρνησης που θα συνεχίσει το έργο που επετεύχθη αυτή τη τετραετία. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός «η αυτοδυναμία δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, είναι εθνική αναγκαιότητα».

Στην Νέα Δημοκρατία όμως λειτουργούμε πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών. Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως είμαστε διατεθειμένοι να βάλουμε «πλάτη» για να στηρίξουμε τη χώρα όταν χρειάζεται εθνική συνεννόηση”.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Οι «Βάκχες» του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Ένα πολλά υποσχόμενο θεατρικό γεγονός ταξιδεύει στην Ελλάδα. Στην Καβάλα, την Τετάρτη 9 Αυγούστου συνεχίζεται το πρόγραμμα των παραστάσεων των «Βακχών» του Ευριπίδη, που θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένα θέατρα και πόλεις. Την σκηνοθεσία υπογράφει η Έλενα Μαυρίδου.

Η παράσταση θα δοθεί στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων και είναι μια παραγωγή της 5 ης Εποχής και του θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Τους δυο βασικούς ρόλους της τραγωδίας ερμηνεύουν δύο εκ των πλέον σημαντικών ηθοποιών, ο Δημήτρης Λάλος στο ρόλο του Διόνυσου και ο Γιώργος Χριστοδούλου στο ρόλο του Πενθέα.
Μαζί τους οι ηθοποιοί: Βίκυ Βολιώτη, Έλενα Μαυρίδου, Θανάσης Δόβρης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Στέργιος Κοντακιώτης και Δήμητρα Κούζα. Αναπόσπαστο στοιχείο της παράστασης είναι η πρωτότυπη μουσική, που ερμηνεύεται επί σκηνής από τον συνθέτη Γιώργο Μαυρίδη και τον Βασίλη Κόκλα.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε.

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ [12 ευρώ] από τη viva.gr

Η παράσταση
Η παράσταση προσεγγίζει ερμηνευτικά το έργο και διερευνά την διονυσιακή μανία ή «βακχεία» με βασικά εργαλεία τον λόγο του Ευριπίδη, τον συνδυασμό της σύγχρονης με την παραδοσιακή μουσική, και μια κινησιολογία βασισμένη στην τελετουργία των Αναστεναρίων, που πιθανότατα αποτελεί επιβίωση θρησκευτικών πρακτικών από τη λατρεία του Διονύσου. Αντλώντας από την προσωπική τους εμπειρία και συμμετοχή στα δρώμενα των Αναστεναρίων ο μουσικός Γιώργος Μαυρίδης και η σκηνοθέτρια Έλενα Μαυρίδου συνδυάζουν στοιχεία του δρώμενου, που έχουν συγγένεια με τη Βακχεία, με σύγχρονη μουσική. Μια δυναμική εκδοχή των Βακχών με τις ρίζες της βαθιά στην παράδοση.

Το έργο
Ο Διόνυσος, καρπός της ένωσης του Δία με τη Σεμέλη, κόρη του βασιλιά της Θήβας Κάδμου, δεν αναγνωρίστηκε ποτέ ως θεός και δεν τιμήθηκε ποτέ στην πατρίδα της μητέρας του. Έχοντας ήδη κατακτήσει την Ασία, ο Διόνυσος καταφθάνει τώρα στη Θήβα, συνοδευόμενος από έναν όμιλο γυναικών από την Λυδία -των Βακχών- που τον ακολουθούν πιστά. Σκοπός του να διαδώσει τη λατρεία του στη Θήβα και σε όλη την Ελλάδα, αλλά και να δώσει ένα μάθημα στους ασεβείς που τον αρνούνται. Πιο άσπονδος, ανάμεσά τους, ο Πενθέας, εγγονός του Κάδμου και βασιλιάς πλέον της Θήβας.

Συντελεστές

Μετάφραση – Θεόδωρος Στεφανόπουλος
Σκηνοθεσία – Έλενα Μαυρίδου
Μουσική – Γιώργος Μαυρίδης
Σκηνικό – Κοστούμια Δήμητρα Λιάκουρα
Φωτισμοί – Περικλής Μαθιέλλης
Δραματολόγος –  Κατερίνα Διακουμοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη – Πέτρος Αλαφούζος

Βοηθός σκηνογράφου και ενδυματολόγου – Ευγενία Μπουρντά

Video – Θωμάς Παλυβός

Φωτογραφίες – Ηλίας Ντζόιδος – Ελίνα Γιουνανλή
Διεύθυνση παραγωγής -Μαρίνα Γαβριηλίδου
Επικοινωνία – Ειρήνη Λαγουρού

Παραγωγή 5 η Εποχή | Θέατρο του Νέου Κόσμου

Διανομή

Διόνυσος Δημήτρης Λάλος
Κάδμος Θανάσης Δόβρης
Πενθέας Γιώργος Χριστοδούλου
Τειρεσίας Βίκυ Βολιώτη
Δούλος Στέργιος Κοντακιώτης
Άγγελος α’ Γιώργος Τριανταφυλλίδης
Άγγελος β’ Δήμητρα Κούζα
Αγαύη Έλενα Μαυρίδου

Χορός

Κική Καραΐσκου, Δήμητρα Κούζα, Σοφία Κουλέρα, Χριστίνα Μαριανού, Μαριάμ Ρουχάτζε

Μουσικοί επί Σκηνής

Γιώργος Μαυρίδης, Βασίλης Κόκλας

Προπώληση http://viva.gr
Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 12€.

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 17 € [ ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65,ΑμεΑ]

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Εγνατία οδός Ξάνθης-Καβάλας: Σύλληψη διακινητή που μετέφερε 5 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν προχθές και χθες (4 και 5-6-2023) σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Καβάλας, τρεις διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές το πρωί σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος»: Ματαιώνονται οι δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα

Ανακοίνωση για τη ματαίωση των προγραμματισμένων δωρεάν στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα εξέδωσε το Φιλοζωικό σωματείο Καβάλας “Αίσωπος”

Ανακοίνωση:

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη μεταίωση των δωρεάν στειρώσεων, που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο 10/06/23 έως και τη Δευτέρα 12/06/23.

Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε από την Πρόεδρο της Vets In Action στην Ελλάδα, “Κτηνίατροι Σε Δράση”, κ. Ζωή Κοντού, πως πρέπει να ματαιώσουμε το πρόγραμμα των στειρώσεων, λόγω σοβαρού ατυχήματος που είχε το παιδί του επικεφαλής κτηνιάτρου, από την ομάδα των γιατρών.

Ο γιατρός έφυγε εσπευσμένα στη χώρα του ώστε να βρίσκεται αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα στο παιδί του.

Από καρδιάς να ξεπεραστεί το γρηγορότερο δυνατόν  το πρόβλημα υγείας του παιδιού μετά  από το ατύχημα του, δίνοντας την αγάπη μας και τη θετική μας ενέργεια για να πάνε όλα καλά. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με όλη την οικογένεια και ευχόμαστε δύναμη, αισιοδοξία και γρήγορη ανάρρωση!

Όταν και αν μας δοθούν νέες ημερομηνίες για την πραγματοποίηση των στειρώσεων, θα ανεβάσουμε εκ νέου ανακοίνωση!!

Ζητούμε συγγνώμη σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή και μπήκαν σ’ αυτό τον κόπο, αλλά δυστυχώς η ζωή επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη ζωή ενός παιδιού!!

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: