ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πα-τέρας έστελνε στα παιδιά του πορνό βίντεο στα όποια έλεγε ότι πρωταγωνιστούσε η μητέρα τους!

Μια απίστευτη υπόθεση έφτασε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με κατηγορούμενο έναν άντρα, 47 ετών, ο οποίος έστελνε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στα ανήλικα παιδιά του και τους έλεγε ότι «πρωταγωνιστεί» η μητέρα τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του. Ο άντρας κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, κατ εξακολούθηση και για συκοφαντική δυσφήμιση κατ εξακολούθηση και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η αδιανόητη υπόθεση εκτυλίχθηκε κατά το χρονικό διάστημα του Ιουλίου έως και τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο πρώην σύζυγος, θέλοντας να διαβάλλει το θύμα στα ίδια τους τα παιδιά, έστελνε τα επίμαχα βίντεο μέσω του διαδικτύου στην ανήλικη κόρη τους και στη συνέχεια την καλούσε στο τηλέφωνο και της έλεγε να το δείξει στα δύο αδέλφια της για να μάθουν τι δουλειά κάνει η μητέρα τους.

Μάλιστα, για να στείλει τα βίντεο, χρησιμοποιούσε τον προσωπικό λογαριασμό του Facebook της 11χρονης κόρης της νυν συντρόφου του, ενώ φέρεται να έστειλε τουλάχιστον τρία βίντεο με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και πάντα, σύμφωνα με τον ίδιο, την ίδια πρωταγωνίστρια. Όπως κατέθεσε το 36χρονο θύμα ενώπιον του δικαστηρίου, στα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου ακουγόταν πράγματι δική της φωνή, ωστόσο δε φαινόταν το πρόσωπο και το σώμα διέφερε από το δικό της.

Για την υπόθεση μίλησε στο ENA Channel ο δικηγόρος της μητέρας και ποινικολόγος Αντώνης Καραγιάννης:

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version