Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω»| Ξεσπάει η μητέρα της 12χρονης κατά του 53χρονου – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

Ο53χρονος που αναμένεται σήμερα να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη, να την απειλούσε να μην μιλήσει πουθενά γιατί δεν θα έδινε χρήματα στην οικογένειά της, να τη χτυπούσε και να την εξωθούσε στην πορνεία «ψαρεύοντας» πελάτες από το Διαδίκτυο.

H υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο, όταν το παιδί με τη μητέρα έκανε διακοπές σε συγγενικό σπίτι στη Λευκάδα. Εκεί ο συγγενής εντόπισε στο κινητό του παιδιού περίεργες εικόνες και μηνύματα με αποτέλεσμα να ενημερώσει αμέσως τη μητέρα κι αυττή με τη σειρά της την αστυνομία.

Πάνω από 200 «πελάτες» φέρονται να είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον 53χρονο , ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, έχουν εντοπιστεί άλλα δύο fake προφίλ στο διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχουν κοινά χαρακτηριστικά με το αρχικό fake προφίλ του 53χρονο και πλέον ερευνάται εάν ανήκουν στον ίδιο. Αν ανήκουν στον ίδιο, ο αριθμός των «πελάτων» θα εκτοξευτεί.

Η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, δήλωσε πως αν ο 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, η ίδια θα τον σκοτώσει. «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω». Εξήγησε παράλληλα, ότι δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα ούτε η αποζημίωση και ξεκαθάρισε ότι ο 53χρονος ουδέποτε βοήθησε την οικογένεια της, όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης, η ίδια είναι ακόμη φοβισμένη χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε.

Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο 53χρονος φέρεται να έκλεισε ραντεβού με 10 πελάτες στην 12χρονη και οι πράξεις φέρεται να γίνονταν στα αυτοκίνητα κοντά στο μετρό Σεπολίων, με το αντίτιμο να είναι για κάθε ραντεβού από 50 έως 70 ευρώ.

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι περισσότερα από 200 άτομα ως υποψήφιοι «πελάτες» φέρονται να είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον 53χρονο που καταγγέλλεται ότι εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια, αφού είχαν δει τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης.

Ο αριθμός αυτός φέρεται να προκύπτει έπειτα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στην οποία έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί στα δελτία ειδήσεων, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν πλέον πόσοι εξ αυτών είχαν επαφή με την 12χρονη.

«Με απειλούσε με όπλο, με ανάγκασε να βρεθώ με 10 άνδρες» 

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές, όπως μετέδωσε το Mega.

«Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν πήραν το παιδί, πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία. Θεωρώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Αστυνομία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, ασχολούνται μαζί της περίπου ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυχάσει ο δράστης και θεωρούσε ότι δεν θα αποκαλυφθεί», είπε η δικηγόρος της οικογένειας.

«Είχε δεχθεί πάνω από 210 κλήσεις»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 53χρονος φέρεται να διατηρούσε πολλά ψεύτικα προφίλ για να «ψαρεύει» πελάτες. Μάλιστα, η ανταπόκριση φαίνεται να ήταν μεγάλη, καθώς όπως μετέδωσε το Star «είχε δεχθεί πάνω από 210 κλήσεις από υποψήφιους πελάτες» ενώ η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο Alpha, λόγω των πολλών γυμνών φωτογραφιών που διακινούνταν στο διαδίκτυο, ο 53χρονος είχε δεχθεί «πάρα πάρα πολλές κλήσεις» από ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γείτονες έβλεπαν το παιδί να μπαινοβγαίνει στο μίνι μάρκετ, να κουβαλάει παραγγελίες, να περιφέρεται ακατάλληλες ώρες, αλλά κανείς δεν είχε σκεφτεί κάτι γιατί στο παρελθόν και η μητέρα του κοριτσιού δούλευε περιστασιακά στο μίνι μάρκετ.

«Οργάνωνε γεύματα για το Σπίτι του Ηθοποιού»

Μάλιστα, ο 53χρονος ήθελε να έχει σχέσεις με τραγουδιστές και  ηθοποιούς, του άρεσε να διοργανώνει γεύματα αλληλεγγύης και να ενισχύει το «Σπίτι του Ηθοποιού». Το Star, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικοινώνησε με το «Σπίτι του Ηθοποιού» που επιβεβαίωσε την εθελοντική δράση του 53χρονου.

Άτομα από το «Σπίτι του Ηθοποιού» περιέγραψαν ένα σκηνικό που είχε συμβεί σχετικά πρόσφατα. Είχαν βρεθεί σε ένα τραπέζι έξω από το μαγαζί του 53χρονου. Ήταν 23:00 το βράδυ και είδαν το κοριτσάκι να περιφέρεται στο μαγαζί, όταν κάποιος από το «Σπίτι του Ηθοποιού» ρώτησε το κορίτσι γιατί δεν είναι σπίτι τέτοια ώρα και είναι εκεί και το παιδί απάντησε πως είναι εκεί για να βοηθάει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος ήταν κοινωνικός και φιλόζωος. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καταγγελλόμενου είναι γεμάτα από βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν πόσο πίστευε στον Θεό.

Στη γειτονιά του 53χρονου, οι περισσότεροι μιλούν για έναν επαγγελματία, οικογενειάρχη που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Δηλώνουν σοκαρισμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν τις βαρύτατες κατηγορίες.

«Έλεγε ότι το κορίτσι ήταν 16-17 ετών»

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος φέρεται να μην έλεγε την πραγματική ηλικία του παιδιού, αλλά υποστήριζε ότι το κορίτσι ήταν περίπου 16-17 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, κάποια ραντεβού φαίνεται να έγιναν σε δωμάτια, ενώ κάποιοι «πελάτες» όταν διαπίστωσαν ότι το κορίτσι είναι αρκετά μικρότερο, της είπαν ότι πρέπει να φύγει και να προσέχει.

Με ψεύτικο προφίλ στα social media «ψάρευε» πελάτες για την 12χρονη 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει στα social media  προσπαθούσε να προσελκύσει πελάτες για την ανήλικη. Στο πλαίσιο αυτό εντοπίστηκε ένας 42χρονος που έναντι αμοιβής την είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά.

Ο 53χρονος φέρεται να βίαζε την 12χρονη και φέρεται να την πίεζε να βγάζει και βίντεο και να του τα στέλνει. Αυτά τα βίντεο φέρεται να τα χρησιμοποιούσε εν συνεχεία για να της βρίσκει πελάτες, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονταν από 30 έως 50 ετών. Μάλιστα, ο 53χρονος φέρεται να έχει απειλήσει ακόμη και με όπλο το παιδί για να μην μιλήσει σε κανέναν. Ο 53χρονος, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα πάντα.

Τα ραντεβού φαίνεται ότι κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ιστορία ήρθε στο φως έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο εμπορικό κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο Alpha, ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από τη μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο κατάστημα εργαζόταν και η 12χρονη, για να βοηθά οικονομικά την πολυμελή οικογένειά της.

Οπλοστάσιο το σπίτι του 53χρονου

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος, παντρεμένος με ένα παιδί, φέρεται να είχε αγάπη για τα όπλα ρέπλικες και διατηρούσε συλλογή, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Μετά την έρευνα της Αστυνομίας, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, καθώς και δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος.

Σημειώνεται ότι ακόμα ένας άνδρας ηλικίας 42 ετών έχει συλληφθεί για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Αύριο οι δύο άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, με την σε βάρος τους δικογραφία – για τον 53χρονο για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

.real.gr

 

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καταγγελίες για ακάθαριστα οικόπεδα και εστίες μόλυνσης στην συνοικία της Παναγίας

Πολλές είναι οι καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην συνοικία της Παναγίας για ακαθάριστα οικόπεδα που δημιουργούν εστίες μόλυνσης με διάφορα τρωκτικά να φωλιάζουν εκεί.

Ωστόσο όπως μας ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κυριάκος Σταυρίδης, η υπηρεσία έχει επισκεφθεί αρκετές φορές προσφάτως την συνοικία όπου και καθάρισε τα σημεία που έπρεπε.

Πάντα βέβαια όπως ενημερώνει τους πολίτες, οι καθαριότητες διενεργούνται στα σημεία όπου μπορεί να έχει δικαιοδοσία ο Δήμος κι όχι σε ιδιόκτητα σημεία.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Οι δράσεις του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλαμίτσας στην παραλία

Από νωρίς ξεκίνησαν τα μπάνια για το καλοκαίρι φέτος με πολύ κόσμο να επισκέπτεται τις πρωινές ώρες την παραλία της Καλαμίτσας, με ένα διάλλειμα βέβαια αυτές τις ημέρες λόγω της επιδείνωσης του καιρού. Παρόλα αυτά ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλαμίτσας φαίνεται να είναι ενεργός, με τις δράσεις του να έχουν ξεκινήσει ήδη με τον καθαρισμό της παραλίας ενώ αναμένονται κι άλλες δράσεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ωστόσο από την άλλη πλευρά, υπάρχει προβληματισμός καθότι πέρυσι δεν είχαν τοποθετηθεί επαρκή καθίσματα και σκίαστρα από πλευράς του Δήμου Καβάλας .

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στους επαγγελματίες για τα POS

Ο έντονος προβληματισμός για την διασύνδεσή των μηχανημάτων POS με τις ταμειακές μηχανές συνεχίζονται και στα μέσα του Απρίλη με τους επαγγελματίες πλεόν να έχουν λιγότερο απο δύο εβομάδες για να ολοκληρώσουν την εν λόγω διαδικασία καθώς, η τελευταία προθεσμία εκπνέει στις 30 Απριλίου.

Μάλιστα οι έλεγχοι έχουν ήδη αρχίσει στους επαγγελματίες για το εάν έχει εφαρμοστεί ο νέος νόμος και μέχρι τώρα έχουν προκύψει τα εν λόγω αποτελέσματα :

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι στην Καβάλα, όσον αφορά τον κλάδο των επαγγελματιών ταξί το 90% εξ αυτών έχει όλοκληρώσει την εν λόγω διαδικασία και οι υπόλληποι θα την ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθούν τα μεγάλα πρόστιμα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en