Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όσα εγγυήθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης κ.Ευριπίδης Στυλιανίδης

Tην εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική που κατέγραψαν και συνεχίζουν να καταγράφουν σημαντικές επιτυχίες στην περιοχή μας εξέφρασε σήμερα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκεπτόμενος τις δύο αντίστοιχες υπηρεσίες.

Συνάντησε τα στελέχη όλων των τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης και τους δόκιμους αστυφύλακες και επαίνεσε την συνεισφορά τους, ιδιαιτέρως κατά την περίοδο της κρίσης του μεταναστευτικού και του covid-19.

Χαρακτηριστικά διασφάλισε γρήγορο όχημα για τις διώξεις λαθρομεταναστών, σύγχρονα ασφαλή κράνη για την ομάδα ΔΙΑΣ, αντιασφυξιογόνες μάσκες για όσους έδρασαν στην κρίση του μεταναστευτικού στον Έβρο κλπ.

Παρενέβη πάντοτε για την καλύτερη στελέχωση των υπηρεσιών και υποστήριξε κάθε δίκαιο αίτημα του κλάδου προς την κεντρική Κυβέρνηση και επέτυχε την απόφαση για διορισμό 75 συνοριοφυλάκων στον Νομό Ροδόπης που ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό πριν από λίγο καιρό.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανέπτυξε και για την στήριξη της τοπικής Πυροσβεστικής επισημαίνοντας ότι είναι αναγκαίο μετά τις εκλογές να αναμορφωθεί το οργανόγραμμα, να καλυφθούν τα υπηρεσιακά κενά και να εκσυγχρονιστεί ο στόλος καθώς και τα αναγκαία μέσα.

Ιδιαίτερη συνάντηση εργασίας με το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής διοργανώθηκε από τον Βουλευτή προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, θέματα που
απασχολούν την καλύτερη λειτουργία του υφιστάμενου νοσοκομείου και φυσικά και θέματα που αφορούν το μέλλον και την μετάβαση στο νέο νοσοκομείο Κομοτηνής.Τους ξεκαθάρισε ότι ισχύει η δέσμευση της Κυβέρνησης και του Κυριάκου
Μητσοτάκη για μονιμοποίηση όλου του προσωπικού που προσλήφθηκε κατά την περίοδο του covid-19 αλλά με διαδικασίες σύμφωνες με το Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα τόνισε: «O A.Τσίπρας σας λέει ψέματα. Yπόσχεται μονιμοποίηση με ένα νόμο και ένα άρθρο, κόντρα στις διαδικασίες του άρθρου 103 παρ.8 του Συντάγματος. Σε επικοινωνία που είχα σήμερα πριν από λίγο με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Πλεύρη με διαβεβαίωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του στο ακέραιο, για μονιμοποίηση
έναντι όλων αυτών των επικουρικών που πρόσφεραν την περίοδο της υγειονομικής κρίσης με τρόπο σύμφωνο με το Σύνταγμα και χωρίς λαϊκισμούς. Οι προσλήψεις των επικουρικών που μοριοδοτούνται έξτρα για να μονιμοποιηθούν μέχρι το 2024, δεν προσμετρώνται στις 10.000 θέσεις νέων υπαλλήλων που θα στελεχώσουν στην συνέχεια την δημόσια υγεία. Εμείς
τιμούμε τις δεσμεύσεις μας χωρίς ψεύδη και λαϊκισμούς».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ξεκαθάρισε ότι είναι προτεραιότητα η λειτουργία του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, δωρεάς του ιδρύματος Νιάρχου, με πλήρη στελέχωση, με συνταγματική μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και με πλήρη στελέχωση της πρωτοβάθμιας υγείας. Επίσης ευχαρίστησε για λογαριασμό της τοπικής κοινωνίας όλους τους λειτουργούς υγείας του Νομού
Ροδόπης για ότι προσέφεραν μέχρι σήμερα.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη στον Βουλευτή Ν. Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο για την υπουργοποίησή του

Ως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Βουλευτή Ν. Καβάλας της Ν.Δ. κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την τοποθέτησή του ως Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου.

Εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του, σε ένα τόσο κρίσιμο τομέα ευθύνης λόγω του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συμβάλει στην ορθή αντιμετώπισή του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς και προς όφελος της περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη δίνη των μεταναστευτικών ροών από τη γείτονα Τουρκία.

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μητσοτάκης στο Υπουργικό συμβούλιο : Περισσότερη δουλειά, λιγότερα λάθη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

Μήνυμα στους υπουργούς του ότι θα είναι αυστηρός στην αξιολόγησή τους, τόσο ως προς το παραγόμενο έργο, όσο και ως προς την ομαδικότητά τους έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισαγωγική του ομιλία στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει από τις 10 το πρωί, υπό τη νέα του σύνθεση.

Ο κ.Μητσοτάκης έκανε εκτενή αναφορά στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σημειώνοντας ότι οι πολίτες επέλεξαν την αποχή, όχι την αντιπολίτευση.

«Οι πολίτες μας ζήτησαν περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη, είπε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Το 41% των εθνικών εκλογών εξακολουθεί να καθορίζει τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς. Αυτή η κυβέρνηση δεν φοβάται να κοιτάζει τις αδυναμίες της. οι πολίτες μας έστειλαν το μήνυμα σας εμπιστευόμαστε αλλά, πατήστε γκάζι και όχι φρένο, είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει με τη νέα του σύνθεση.

Η εναλλαγή προσώπων δεν δείχνει κάτι άλλο, παρά την προσπάθεια να είμαστε καλύτεροι στο έργο μας. Όπως είπε, χρειαζόμασε επιτελείο μάχης να έχουμε ορατό έργο και αποτελέσματα σε συγκεκριμένο χρόνο, σημειώνοντας ότι θα είναι αυστηρός σε ό,τι αφορά την εργατικότητα και την ομαδικότητα της κυβέρνησης, «όπως και οι πολίτες που μας κρίνουν».

Για την προεδρία της Κομισιόν, ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε ότι η πρόταση θα είναι η επανεκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Σε ό,τι αφορά την προοπτική, είναι τρεις λέξεις: «Μαζί στα καλύτερα», είπε και ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο συμβούλιο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παναγιωτόπουλος: Το μεταναστευτικό είναι μία πολυπαραγοντική εξίσωση

«Είμαστε περήφανοι για την πολιτική μας και τα αποτελέσματά της» δήλωσε κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο απερχόμενος υπουργός Δημήτρης Καιρίδης στον Νίκο Παναγιωτόπουλο που αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο.

Ο κ. Καιρίδης αφού έκανε μια αποτίμηση του έργου του, τους τελευταίους μήνες, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την ευκαιρία που του έδωσε. «Είμαστε περήφανοι για την πολιτική μας και τα αποτελέσματά της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετέχω στο κυβερνητικό έργο και να προσφέρω όσο μπορώ για μία καλύτερη Ελλάδα. Τον ευχαριστώ για τη μακρά εμπιστοσύνη του εδώ και χρόνια. Στην πολιτική είμαστε όλοι μέλλοντες τέως και ήρθε η ώρα και για μένα να γίνω τέως υπουργός. Παραμένω ωστόσο βουλευτής και στρατιώτης της παράταξης στον μεγάλο αγώνα που έχουμε μπροστά μας υπό την ηγεσία του Κ. Μητσοτάκη» τόνισε ο κ. Καιρίδης και πρόσθεσε:

«Χαίρομαι ειλικρινά που παραδίδω σε ένα συμπατριώτη μου, με τον οποίο γνωριζόμαστε από παιδιά. Χαίρομαι που ως Καβαλιώτης παραδίδωσε έναν Καβαλιώτη. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις Είναι ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει περίφημα. Φίλε Νίκο, καλωσόρισες στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και καλή επιτυχία στο έργο σου. Οι συνεργάτες μου και εγώ θα είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Έχετε πάρα πολλά να κάνετε. Πραγματικά καλή επιτυχία».

Από πλευράς του ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι όλα όσα συμβαίνουν σε μία πολιτική διαδρομή είναι κομμάτια μιας πορείας, η οποία δίνει πολλές φορές την εντύπωση ότι σταματάει αλλά στην ουσία ποτέ δεν σταματάει. Συνεχίζεται, εξελίσσεται και πολλές φορές οδηγεί σε ένα πιο καινούργιο, πιο ενδιαφέρον μονοπάτι.

«Σκοπεύω να συνεχιστεί το έργο του πάρα πολύ κρίσιμου εθνικά υπουργείου, στις σωστές κατευθύς που έχουν τεθεί, στους στόχους απάνω που ετέθη από την πολιτική ηγεσία» τόνισε και πρόσθεσε:

«Το μεταναστατικό είναι μία πολύπαραγοντική εξίσωση. Υπάρχει η ευρωπαϊκή διάσταση σε μία συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη για την Ευρώπη με πάρα πολλές αναδυόμενες και ήδη εκεφρασμένες προκλήσεις και εντάσεις γεωπολιτικής φύσης και άλλης που κατά την προσωπική μου εκτίμηση πρόκειται να εντείνουνε και το πρόβλημα των πιέσεων, άρα ο βαθμός ετοιμότητας ασφαλώς και δεν χαλαρώνει, αντιθέτως θα πρέπει και να ενταθεί ανάλογα με τη συγκυρίες. Έχει όμως και την εθνική του διάσταση και εθνική του διάσταση».

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en