ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα και σποραδικές βροχές το πρωί στα νοτιοανατολικά.

Ομίχλη θα υπάρχει κυρίως στα ηπειρωτικά το πρωί και τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και νότια σταδιακά από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, όμως τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη το πρωί. Άνεμοι 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6-15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη κυρίως το πρωί και το βράδυ. Άνεμοι 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2-14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρος και αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-14 βαθμούς, 3-5 βαθμούς χαμηλότερη στη Δυτική Μακεδονία.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο θα επικρατούν λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Η θερμοκρασία από 6-16 βαθμούς και στην Ήπειρο 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα νότια πιο πυκνές. Η θερμοκρασία από 4-15 βαθμούς και στα βόρεια 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες και Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Κρήτη. Η θερμοκρασία από 9-15 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία από 10-15 βαθμούς, 3-5 βαθμούς χαμηλότερη στα βόρεια

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version