ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μυρίζει» μεταγραφική υπόθεση για τον Ολυμπιακό το ταξίδι του Μοντέστο

Το τέλος της σεζόν πλησιάζει και στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την επόμενη, στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στους τίτλους εντός Ελλάδας, έπειτα από δύο σεζόν. Ο άνθρωπος που «τρέχει» σε μεγάλο βαθμό τα μεταγραφικά θέματα είναι ο Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Γάλλος υπεύθυνος σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων», μετά μετά την Αγγλία, όπου βρέθηκε για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ, ταξίδεψε στην πατρίδα του για μεταγραφικό θέμα των Πειραιωτών, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί από τη συγκεκριμένη χώρα το προηγούμενο διάστημα δεν είναι λίγα και δεν είναι γνωστό (ακόμη τουλάχιστον) ποιος ήταν ο αυτός ο μεταγραφικός στόχος για τον οποίο κινήθηκε ο Μοντέστο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει και κάποια πιθανά ονόματα, όπως του Αλγερινού μεσοεπιθετικός Μπεζνιά (24 ετών), ο Σενεγαλέζος στόπερ Παπί Ντζιλομποτζί (30 ετών), ο Γάλλος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός Πάμπλο Μαρτίνεζ (30 ετών) και ο Αφρικανός χαφ Πελέ (27 ετών). Ωστόσο, σημειώνεται ότι το ταξίδι μπορεί να μην αφορούσε κανέναν από αυτούς.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version