Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απάντηση ΑΕΚ σε Ολυμπιακό | Έχει αναγάγει σε επιστήμη την κατάκτηση τίτλων στα χαρτιά

Με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στην Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ και στην οποία -μεταξύ άλλων- σημείωνε ότι «τα πρωταθλήματα κερδίζονται μόνο στους αγωνιστικούς χώρους», η Ερασιτεχνική ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση και με μια μακροσκελή ανακοίνωση σημειώνει ότι το σωματείο του Πειραιά «έχει αναγάγει σε επιστήμη την κατάκτηση τίτλων στα χαρτιά».

Οι «κιτρινόμαυροι» στέκονται στη θέση τους για διεκδίκηση του τίτλου σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας, ενώ χαρακτηρίζουν τους «ερυθρόλευκους» ως «επιστήμονες στην κατάκτηση τίτλων στα χαρτιά». Τέλος, αφήνουν αιχμές για προσπάθεια πραγματοποίησης παράτυπης μεταγραφής, μετά το φινάλε της περασμένης μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με ενδιαφέρον και απορία παρακολουθούμε τη νέα δραστηριότητα του Σωματείου Ολυμπιακός που εξελίσσεται με γοργά βήματα σε πρωταθλητή ανακοινώσεων.

Συνεχείς ανακοινώσεις με ευθείες βολές κατά όποιου τον βολεύει κάθε φορά και με σκεπτικό που κάθε φορά αλλάζει, ανάλογα με το άθλημα και κατά πως βολεύεται κι εκεί. Κατά της ΟΧΕ, κατά της αθλητικής δικαιοσύνης, κατά της ΑΕΚ!

Θέλει λοιπόν ο Ολυμπιακός να διακοπεί μεν το πρωτάθλημα του χάντμπολ, αλλά είτε να μπει παύλα στον πρωταθλητή, είτε να γίνει ένας αγώνας από τους συνολικά 12 των δύο υπολειπομένων αγωνιστικών της Κανονικής Περιόδου, αυτός μεταξύ των ομάδων μας για την ανακήρυξη του πρωταθλητή. Τρομερό εφεύρημα, αλλά πάσχει από παραλογισμό.

Θέλει δήθεν πρωταθλητές με αγώνες στα γήπεδα, αλλά ξεχνά να αναφέρει ότι πρώτη η ΑΕΚ χαιρέτησε την απόφαση της ΟΧΕ να διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ – Διομήδης.

Φωνασκεί νομίζοντας ότι μπορεί να παραπλανεί τον κόσμο, ότι η ΑΕΚ με δήθεν ανοχή της ΟΧΕ στην ατιμωρησία ευνοήθηκε, γιατί κατά πως τα λέει, έπρεπε να τιμωρηθεί η ομάδα μας φέτος για επεισόδια στην Κασιμάτης (ΟΑΚΑ) του περσινού τελικού. Αυτό το θυμήθηκε πριν από το μεταξύ μας φετινό παιχνίδι κυπέλλου και προσπάθησε να το επαναφέρει και πριν το φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος.
Ξεχνάει όμως ότι την πρώτη θέση στην Κανονική Περίοδο την κατακτήσαμε επειδή τον κερδίσαμε στον Πειραιά και ότι στον τελικό Κυπέλλου προκριθήκαμε επειδή τον κερδίσαμε και στα δύο παιχνίδια.

Αποκρύπτει όμως και κάτι άλλο: ότι οι υποθέσεις που μπήκαν στο Αρχείο ήταν δύο, η μία αφορούσε επεισόδια στην Κασιμάτης και η άλλη επεισόδια στο Μελίνα Μερκούρη. Αποκρύπτει ακόμη ότι οι τακτικοί δικαστές έκριναν ότι δεν συνέτρεχε λόγος δίωξης σε βάρος καμίας ομάδας. Μάλιστα, αργότερα, ο δεύτερος εξ αυτών για άγνωστους λόγους υπέβαλε την παραίτησή του…

Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια χωρίς ουσία και με μοναδικό σκοπό να μην καταλήξει στην ΑΕΚ κανένας φετινός τίτλος. Δυστυχώς για το Σωματείο του Πειραιά το “Ή εμείς ή κανείς” έχει πάψει να ισχύει πλέον.

Φαίνεται ότι το Σωματείο που έχει αναγάγει σε επιστήμη την κατάκτηση τίτλων στα χαρτιά, νομίζει ότι δικαιούται να κατακτά τον τίτλο στις διοργανώσεις που διακόπτονται όταν είναι στην πρώτη θέση και να απαιτεί είτε να μην ανακηρύσσεται πρωταθλητής όταν ο ΟΣΦΠ δεν είναι στην πρώτη θέση, είτε να ανακηρύσσεται πρωταθλητής με το σύστημα που αυτό αποφασίζει.

Η ΑΕΚ έχει εκφράσει εξ αρχής την ίδια θέση για όλα τα αθλήματα. Χωρίς ερμηνείες κατά το δοκούν. Να κριθούν οι τίτλοι στο γήπεδο, με αγώνες που θα διεξαχθούν με Πρωτόκολλο Ασφαλείας της υγείας των αθλητών και των παραγόντων των αγώνων.

Η ΑΕΚ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του ελληνικού χάντμπολ, απαιτεί όσα της αναλογούν από τις προσπάθειες της στα γήπεδα και έχουν αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα και στην βαθμολογία.

Υστερόγραφο – Κουίζ για δυνατούς λύτες:

Ποιο Σωματείο προσπάθησε αρχές Φεβρουαρίου να εγκριθεί μεταγραφή ξένου αθλητή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με ημερομηνία 31.1.2020, κι ενώ ο παίκτης είχε παίξει σε αγώνα της ομάδας του στις 2.2.2020;».

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en