ΚΑΒΑΛΑ

Με επιτυχία έγινε η ημερίδα του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Καβάλας

Την Κυριακή, 7/5/2023, στις 11:00, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά», διοργάνωσε με επιτυχία την ημερίδα με τίτλο “Η φροντίδα του Σακχαρώδη Διαβήτη”.

Την ημερίδα άνοιξε και απηύθυνε χαιρετισμό, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κα. Αποστολίδου Ελένη. Επίσης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Μουμτζάκης Αποστόλος, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, ο κ. Τσούτσας Γιώργος, Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ (Πανελλήνια Οργάνωση Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη), ο κ. Κρεμμύδας Μάκης, πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ περιφέρειας ΑΜΘ, η κα Χριστοδούλου Ευστρατία , υποψήφια βουλεύτρια ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, η κα Ιωσιφίδου Αναστασία, Δημοτική Σύμβουλος, υποψήφια Δήμαρχος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο κ. Γεώργιος Τσούτσας, Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος, Υποψήφιος Διδάκτορας ΑΠΘ, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), ο κ. Ζολώτας Στράτος, Ποδολόγος, BSc (Hons) Podiatry, BSc Physics και η κα Λαζαρίδου Βασιλική, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου
Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας “Γλυκιά Αγκαλιά”.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα, τον Δήμο Καβάλας για την παραχώρηση της αίθουσας της Δημοτικής
Βιβλιοθήκης για την υλοποίηση της Ημερίδας, την εταιρεία Ascencia για την ευγενική της χορηγία και όλους όσους παρεβρέθηκαν αυτήν την μέρα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version