ΚΑΒΑΛΑ

Λεωνίδας Παππάς: “Η απαξίωση της Καβάλας συνεχίζεται”

Με αφορμή την ανακοίνωση για την μείωση των πτήσεων από Καβάλα προς Αθήνα τοποθετήθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας κ. Παππάς, αναφέροντας:

“Με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε χθες από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό την μείωση των δρομολογίων των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Καβάλας προς την Αθήνα. Εν μέσω τουριστικής περιόδου και ενώ όλοι οι αρμόδιοι φορείς συζητούν και προτείνουν λύσεις για την ανάπτυξη και αύξηση του τουριστικού προϊόντος, όχι μόνο μειώνονται τα δρομολόγια προς την
πρωτεύουσα αλλά τοποθετούνται χρονικά και σε ώρες εντελώς ακατάλληλες για τους πολίτες.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης, στα πλαίσια της επίσκεψής του  στην Θάσο και την Δράμα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καβάλας, ένα από τα πλέον απαξιωμένα αεροδρόμια με ό, τι αυτό συνεπάγεται για το τουριστικό
προϊόν της Καβάλας.

Οι δηλώσεις που έκανε, όμως, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιορίστηκαν αποκλειστικά και μόνο στην προσπάθεια και στην επιθυμία της παράταξής του να εκλέξει και 4ο βουλευτή στην εκλογική αναμέτρηση της 25 ης Ιουνίου. Επιδιώκει, λοιπόν, η ΝΔ ένα κοινοβουλευτικό μονοπώλιο στην περιοχή μας χωρίς καμία αντιπολιτευτική φωνή από άλλες παρατάξεις.

Ο κ. Μητσοτάκης προσπέρασε επιδεικτικά τα προβλήματα της Καβάλας, ακόμη κι αν βρίσκονταν μπροστά του, και προέταξε μόνο το κομματικό διακύβευμα. Επειδή, λοιπόν, η ενδεχόμενη εκλογή και της 4 ης βουλευτικής έδρας από τη ΝΔ θα οδηγήσει σε τέτοιες καταστάσεις χωρίς κανέναν απολύτως αντίλογο, το ΠΑΣΟΚ θα παλέψει ως η μόνη δύναμη που μπορεί να σταθείαπέναντι σε αυτές τις λογικές και πρακτικές. Οφείλουμε να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας και να κινητοποιήσουμε την κοινωνία της Καβάλας ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω απαξίωση του αεροδρομίου μας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version