Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Κατεδαφίστηκε πρώην ξενοδοχείο (φωτογραφίες)

Δημοσιεύτηκε

στις

Υλοποιήθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες το σχέδιο κατεδάφισης του πρώην ξενοδοχείου «Αιγαίο», το οποίο βρίσκεται πλησίον της Νέας Ηρακλείτσας. Το κτίσμα κατεδαφίστηκε, στη θέση του θα κτιστεί νέο. Το οποίο δεν αποκλείεται να μην είναι ξενοδοχείο αλλά σειρά παραθεριστικών κατοικιών. Η επένδυση είναι Βούλγαρου επιχειρηματία.

 

 

proininews

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: «7 στόχοι για τους νέους – Καβάλα, Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας»

Δημοσιεύτηκε

στις

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος, μαζί με νέους του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, παρουσίασε το πλαίσιο της πολιτικής που θα ακολουθήσει ως διοίκηση του Δήμου Καβάλας σχετικά με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι του Δήμου μας. Παράλληλα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου, του Τάσου Μουμτζή, επιχειρηματία.

Στην ομιλία του ο Μάκης Παπαδόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Για την παράταξή μας, οι νέοι άνθρωποι αποτελούν τον βασικό πυλώνα για το παρόν και το μέλλον της Καβάλας.

Το βλέπουμε όλοι γύρω μας, η Καβάλα γερνάει. Οι νέοι είτε φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά είτε βυθίζονται στη μακροχρόνια ανεργία και στον αποκλεισμό, χωρίς ευκαιρίες, χωρίς αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας, χωρίς τη δυνατότητα να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια.

Ο Δήμος μας πρέπει να βάλει ψηλά τον πήχη: κριτήριο της επιτυχίας της δουλειάς μας θα είναι η επιστροφή των νέων στον τόπο μας.

Ποια είναι τα 7 σημεία της πολιτικής μας για τους νέους του Δήμου Καβάλας:

1. Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των νέων στα κοινά της Καβάλας, διεξάγοντας διάλογο με όλες τις νεανικές οργανώσεις και ομάδες και συναποφασίζουμε όλες τις δράσεις.

2. Δημιουργούμε άμεσα έναν χώρο συνάντησης και δράσης της νεολαίας, με προοπτική να ιδρύσουμε κέντρο νεολαίας – “θερμοκοιτίδα” δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας για τους νέους.

3. Αποδίδουμε προγράμματα – εκπομπές του δημοτικού ραδιοφώνου στα χέρια των νέων και στηρίζουμε παραγωγές με θέματα που αφορούν τη νεολαία.

4. Δημιουργούμε μία ενιαία ψηφιακή πύλη (portal) για όλα τα θέματα που σχετίζονται με: εργασία και νέες θέσεις απασχόλησης, σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης, επιλογές και κατεύθυνση σπουδών, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κ.ά.

5. Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργικότητα των νέων μέσα από την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πόρων που αφορούν τη νεολαία.

6. Θεσπίζουμε ειδική πρόσκληση για χρηματοδότηση νεανικών ομάδων και δράσεων με αξιολόγηση των ιδεών που θα κατατίθενται.

7. Προετοιμάζουμε τον φάκελο υποψηφιότητας του Δήμου Καβάλας για τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος, γιατί μεγάλο μέρος των συνεργατών μου είναι νέοι. Οι απόψεις και οι ιδέες τους διαμορφώνουν το πρόγραμμά μας, τις λύσεις που θα κληθούμε να δώσουμε αύριο στον Δήμο Καβάλας.

Έχουμε ανακοινώσει πολλές υποψηφιότητες νέων ανθρώπων και σήμερα παρουσιάζουμε τον Τάσο Μουμτζή, ένα νέο παιδί, νέο επιχειρηματία, που πήρε την πρωτοβουλία και συντάχθηκε μαζί μας στην προσπάθεια αυτή.

Σήμερα στέλνουμε ένα μήνυμα: η τοπική αυτοδιοίκηση έχει καθήκον να βοηθήσει τους νέους και να αλλάξει την Καβάλα.

Οι νέοι είναι οι πιο πολύτιμοι σύμμαχοί μας στην προσπάθεια να πάμε την Καβάλα και τους Φιλίππους εκεί που τους αξίζει: Ψηλά!».

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Το Νοσοκομείο Καβάλας καταρρέει και ο κ. Καρασσαβόγλου στήνει φιέστες»

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλαςκαι Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρουτης Νέας Δημοκρατίας,κ. Μακάριος Λαζαρίδης,για τηνκατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Καβάλας, έκανε την εξής δήλωση:

«Η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καβάλας και η πρόεδρος των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού. Η λειτουργία του νοσοκομείου στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο φιλότιμο του ανθρώπινου δυναμικού του. Συνέχιση, ωστόσο, της ίδιας κατάστασης μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τους ασθενείς. Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καρασσαβόγλου στήνει φιέστες επικοινωνιακού χαρακτήρα. Αποκλειστικά υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή και τους κινδύνους που δημιουργούνται είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προχωρήσει άμεσα στην αναβάθμιση της λειτουργίας των νοσοκομείων με αξιοκρατικά επιλεγμένες διοικήσεις, στοχευμένες προσλήψεις προσωπικού και κάλυψη των τραγικών ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής».

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Επίσκεψη της Προέδρου Καβαλιωτών Αθήνας στην Δήμαρχο Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Την Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφθηκε στο γραφείο της εθιμοτυπικά, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου Καβαλιωτών Αθήνας «ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ», Παν. Βαφείδου-Χρυσόγελου. Η νέα Πρόεδρος, που εξελέγη πριν ένα μήνα, κατά τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, είναι παλιά γνώριμος της Δημάρχου, από τότε που ζούσε στην Καβάλα και η επίσκεψή της χαροποίησε ιδιαίτερα την Δήμαρχο, η οποία της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Καβαλιωτών Αθήνας.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κοινοφελής παράταση του οκταμήνου της σύμβασης ζήτησαν εργαζόμενες

Δημοσιεύτηκε

στις

Την έμπρακτη στήριξή της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, στο αίτημά τους για παράταση του οκταμήνου της σύμβασης τους, που λήγει το καλοκαίρι, ζήτησαν οι εργαζόμενες της κοινοφελούς εργασίας στον Δήμο Καβάλας, κατά την επίσκεψή τους στο γραφείο της, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019. Η Δήμαρχος τους εξήγησε ότι ήδη έχει γίνει σχετικό αίτημα από την Κεντρική Ένωση Δήμων (ΚΕΔΕ) προς την πολιτεία, για τετράμηνη παράταση, για διάφορους λόγους, όπως η κάλυψη των αναγκών των Δήμων, της καλοκαιρινής περιόδου. Παρ’ όλα αυτά, δήλωσε ότι θα ζητήσει από τη νομική υπηρεσία του Δήμου, να ετοιμάσει ένα αίτημα, κατάλληλα διατυπωμένο με νομικά επιχειρήματα, το οποίο θα υπογράψει και θα στείλει σε όλους τους αρμόδιους φορείς της κυβέρνησης, δεδομένου ότι ο Δήμος χρειάζεται αυτές τις εργαζόμενες και ευχήθηκε, με τη συμβολή της παρέμβασής της, να ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Δελτίο Τύπου

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
post_head_image
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ

Αρέσει σε %d bloggers: