ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κασσελάκης : «Ο κ.Μητσοτάκης αποστρατικοποιεί τα νησιά»- Απάντηση από τον Ν. Παναγιωτόπουλο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη του στον Antenna δήλωσε ότι «δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά της και να στέλνει εξοπλισμό στην Ουκρανία» και πρόσθεσε ότι «υπάρχει εξοπλισμός ο οποίος έχει μεταφερθεί προς την Ουκρανία και υπάρχει εξοπλισμός ο οποίος δεν θα έχει αντικατάσταση σε μερικά νησιά. Να το κοιτάξουμε αυτό στο επόμενο διάστημα, αν θέλετε. Το έχει αναδείξει και ο κ. Αποστολάκης και είναι κάτι το οποίο εμάς βρίσκει ως κόκκινη γραμμή σε οποιοδήποτε διάλογο με την Τουρκία».

Τον ισχυρισμό του Στέφανου Κασσελάκη ότι η Ελλάδα αποστρατικοποιεί τα νησιά για να στέλνει πολεμικό εξοπλισμό στην Ουκρανία διέψευσε κατηγορηματικά στο Κανάλι Ένα 90,4 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο πρώην υπουργός εθνικής άμυνας και βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε για το θέμα στην εκπομπή του Χάρη Παυλίδη και τόνισε ότι είναι ανεύθυνο από πλευράς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις.

«Δεν αποστρατικοποιεί τα νησιά μας η χώρα, είναι ανεύθυνο και απορίας άξιον πως ο κ. Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει τέτοιου είδους τοποθετήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version