ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΠΣ Καβάλας κάνει έκκληση για βοήθεια στο μικρό Γιώργο από τη Θάσο

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ευαισθητοποιημένη σε θέματα αλληλεγγύης των ανθρώπων και υποστήριξης ευάλωτων συμπολιτών μας, καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου στην Καβάλα και πέριξ αυτής να σταθούν στο πλευρό του μικρού Γιώργου από τη Θάσο και να στηρίξουν το μεγάλο και δύσκολο αγώνα του απέναντι σε μία επικίνδυνη ασθένεια που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο ένα χρόνο.

Ο Γιώργος είναι 15 χρονών και τον τελευταίο χρόνο ζει στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου στην Αθήνα, όπου και μεταφέρθηκε από τη Θάσο, για να αντιμετωπίσει έναν επιθετικό καρκίνο, το σάρκωμα Ewing. Όλο αυτό το διάστημα παλεύει με χημειοθεραπείες, χειρουργεία και πόνους. Ωστόσο, είναι δυνατός και δεν το βάζει κάτω. Η δίψα του για ζωή είναι δυνατότερη όλων των δυσκολιών και του δίνει το κουράγιο να συνεχίσει.

Η ΕΠΣ Καβάλας κάνει έκκληση σε όλους τους φιλάθλους και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να στηρίξουν τον αγώνα του Γιώργου, ώστε να βγει νικητής σε αυτήν τη δύσκολη μάχη. Ας δείξουμε όλη το αληθινό πρόσωπο του ποδοσφαίρου, που ενώνει και στηρίζει τους ανθρώπους.

Οποίος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να το κάνει στον λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό:

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ. Με βάση τη νέα νομοθεσία, το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση, γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN: GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS

BIC: CRBAGRAA

BRAND’S NAME: 701

ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki REFERENCE : Donation by + your full name

 

ΠΗΓΗ | proininews.gt

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version