Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η Δράμα αποκτά ογκολογικό ιατρείο με υπεύθυνο τον Δημήτρη Κασαράκη

Ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του Παθολόγου-Ογκολόγου του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Δημητρίου Κασαράκη με το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ο οποίος θα λειτουργεί εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο στη γειτονική πόλη κάθε Παρασκευή.

Το γεγονός το επιβεβαίωσε και ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ και γιατρός Κώστας Μπλούχος με σχετική ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπλούχου
Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του Ιατρού κ. Δημητρίου Κασαράκη, Παθολόγου-Ογκολόγου του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Υπεγράφη η μετακίνησή του και έτσι ο κ. Κασαράκης θα λειτουργεί εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο κάθε Παρασκευή, για κάθε συμπολίτη που ανήκει στη συγκεκριμένη ευπαθή ομάδα.

Ευχαριστίες πολλές οφείλουμε στη Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ η οποία συνέδραμε στο θέμα και συνέπραξε. Ωσαύτως, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον ίδιο τον ιατρό κ. Κασαράκη ο οποίος συναίνεσε σε τούτη τη μετακίνηση. Ευχαριστίες και στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας για τη διαρκή μέριμνα και ενάργεια επί του θέματος.

Γίνεται μια αρχή: θωρακίζονται επικουρικά οι δομές υγείας του τόπου μας και κυρίως ενισχύεται το έργο της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, που αντιμετωπίζει περιστατικά χειρουργικής ογκολογίας πρωτοπορώντας σε ποιότητα και αξιοπιστία.

Απώτερος στόχος είναι, βήμα-βήμα, να καταφέρουμε ώστε στο νοσοκομείο μας να μπορούν να βρίσκουν θεραπευτικό καταφύγιο όλο και περισσότεροι ασθενείς, οι οποίοι συχνά υποχρεώνονται να αναζητήσουν λύσεις για την υγεία τους εκτός Δράμας.

Ο δρόμος προς τον Παράδεισο, είναι σπαρμένος με μικρές-μικρές προσπάθειες, που συντελούν στην ελάφρυνση του πόνου κάθε αναγκεμένου. Καλή συνέχεια σε όποιον και όποια αγαπά και εκδηλώνει ενεργά την αγάπη του, με πράξεις που λυτρώνουν… Κι ας μην φαίνονται με την πρώτη ματιά. Έτσι κι αλλιώς, τα θαύματα στην υγεία δεν τα βλέπεις. Τα ζεις.

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 13-05-2024

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Με τη σημαντική συμβολή και της Kourtidis Group, ο Δήμος Παγγαίου έφτασε στη πρώτη πανελλαδική δεκάδα έκδοσης οικοδομικών αδειών

Εξαιρετικά σημαντική υπήρξε η συμβολή του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη στο να φιγουράρει ο Δήμος Παγγαίου Καβάλας στην πρώτη δεκάδα των περιοχών της χώρας, με τις περισσότερες οικοδομικές άδειες για το 2023.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόσφατη δημοσιοποίηση στοιχείων από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο Δήμος Παγγαίου βρέθηκε στην 9η θέση πανελλαδικά, με 160 οικοδομικές άδειες και 64.475 τετραγωνικά μέτρα, γεγονός που αντικατοπτρίζει ένα ισχυρό επίπεδο δραστηριότητας και ανάπτυξης.

Από το σύνολο των οικοδομικών αδειών, στην Kourtidis Group χορηγήθηκε το 20,6% των αδειών και με την οικοδομική δραστηριότητα του σε τετραγωνικά μέτρα να αγγίζει το 30,5%. Τα εντυπωσιακά αυτά ποσοστά αντιπροσωπεύουν την έκδοση 33 οικοδομικών αδειών για τον όμιλο Κουρτίδη, από τις 160 συνολικά, με συνολική οικοδομική δραστηριότητα 19.680 τετραγωνικών μέτρων.

Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα του Δήμου Παγγαίου αποτελούν μία «έκπληξη» καθώς αποτελεί μία σχετικά «άγνωστη» περιοχή για τα ελληνικά δεδομένα, η δραστηριότητα της Kourtidis Group, με έδρα την Παραλία Οφρυνίου και με μια πορεία στον χώρο των κατασκευών από το 1996, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην τοπική οικοδομική ανάπτυξη. Με την πάροδο των ετών, επεκτείνει και εξελίσσει σταθερά την παρουσία του:

  • 20 άδειες το 2021
  • 25 άδειες το 2022
  • 33 άδειες το 2023

Η αύξηση των οικοδομικών αδειών από τον όμιλο Κουρτίδη αντανακλά τη δέσμευσή του να επενδύσει στην ευρύτερη περιοχή και να συμβάλει ενεργά στην οικονομική ευημερία. Κάθε νέα άδεια δεν αντιπροσωπεύει απλώς ένα οικοδομικό έργο, αλλά μια ευκαιρία για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων και την προώθηση της συνολικής ανάπτυξης του τόπου.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en