Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Με τη σημαντική συμβολή και της Kourtidis Group, ο Δήμος Παγγαίου έφτασε στη πρώτη πανελλαδική δεκάδα έκδοσης οικοδομικών αδειών

Εξαιρετικά σημαντική υπήρξε η συμβολή του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη στο να φιγουράρει ο Δήμος Παγγαίου Καβάλας στην πρώτη δεκάδα των περιοχών της χώρας, με τις περισσότερες οικοδομικές άδειες για το 2023.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόσφατη δημοσιοποίηση στοιχείων από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο Δήμος Παγγαίου βρέθηκε στην 9η θέση πανελλαδικά, με 160 οικοδομικές άδειες και 64.475 τετραγωνικά μέτρα, γεγονός που αντικατοπτρίζει ένα ισχυρό επίπεδο δραστηριότητας και ανάπτυξης.

Από το σύνολο των οικοδομικών αδειών, στην Kourtidis Group χορηγήθηκε το 20,6% των αδειών και με την οικοδομική δραστηριότητα του σε τετραγωνικά μέτρα να αγγίζει το 30,5%. Τα εντυπωσιακά αυτά ποσοστά αντιπροσωπεύουν την έκδοση 33 οικοδομικών αδειών για τον όμιλο Κουρτίδη, από τις 160 συνολικά, με συνολική οικοδομική δραστηριότητα 19.680 τετραγωνικών μέτρων.

Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα του Δήμου Παγγαίου αποτελούν μία «έκπληξη» καθώς αποτελεί μία σχετικά «άγνωστη» περιοχή για τα ελληνικά δεδομένα, η δραστηριότητα της Kourtidis Group, με έδρα την Παραλία Οφρυνίου και με μια πορεία στον χώρο των κατασκευών από το 1996, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην τοπική οικοδομική ανάπτυξη. Με την πάροδο των ετών, επεκτείνει και εξελίσσει σταθερά την παρουσία του:

  • 20 άδειες το 2021
  • 25 άδειες το 2022
  • 33 άδειες το 2023

Η αύξηση των οικοδομικών αδειών από τον όμιλο Κουρτίδη αντανακλά τη δέσμευσή του να επενδύσει στην ευρύτερη περιοχή και να συμβάλει ενεργά στην οικονομική ευημερία. Κάθε νέα άδεια δεν αντιπροσωπεύει απλώς ένα οικοδομικό έργο, αλλά μια ευκαιρία για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων και την προώθηση της συνολικής ανάπτυξης του τόπου.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τροχαίο με μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Παληό Καβάλας – Κλειστός ο δρόμος, ουρές στο σημείο

Μετωπική σύγκρουση με δύο ΙΧ σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο Παληό, στο ύψος που είναι οι Γλάστρες, με τέσσερις τραυματίες όλοι Έλληνες.

Οι τραυματίες σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καβάλας και εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καταγγελία ΟΛΜΕ -Γονείς πήγαν με ανεμιστήρες στα σχολεία λόγω έλλειψης κλιματισμού στις Πανελλαδικές

Η ΟΛΜΕ (Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) προχώρησε σε καταγγελία για την έλλειψη κλιματισμού στις σχολικές αίθουσες κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, με αποτέλεσμα γονείς να αναγκάζονται να φέρνουν ανεμιστήρες στα σχολεία για να διευκολύνουν τις συνθήκες για τους μαθητές!

Σύμφωνα με την ΟΛΜΕ, η κατάσταση αυτή δημιουργεί ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για τους υποψηφίους, οι οποίοι καλούνται να δώσουν τις εξετάσεις τους σε ακατάλληλο περιβάλλον, με υψηλές θερμοκρασίες που επηρεάζουν αρνητικά την απόδοσή τους.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Παπαφιλίππου (Νέα Αριστερά) και Παππάς (ΠΑΣΟΚ) λένε ναι στην συζήτηση από την βάση για συνεργασίες

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Αριστερά να διέψευσαν κατηγορηματικά κάθε σενάριο για συνεργασία στην Βουλή ωστόσο στελέχη των δύο κομμάτων δεν αποκλείουν την έναρξη συζήτησης από την βάση για συνεργασίες.

Όπως υπογραμμίζουν Λεωνίδας Παππάς (ΠΑΣΟΚ) και Γιώργος Παπαφιλίππου (Νέα Αριστερά) θα πρέπει να ξεκινήσει μία συζήτηση από την βάση έτσι ώστε να υπάρξει σύγκλιση απόψεων και να προχωρήσουν περαιτέρω συνεργασίες.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en