Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Γιάννης Εριφυλλίδης: “Αδιανόητο να παραμένει κλειστό το «Ανθή Καραγιάννη» για 21 ολόκληρες ημέρες!”

Ο Υοψήφιος Δήμαρχος Καβάλας για το Δημοτικό Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”:

“Για μια ακόμη χρονιά η απερχόμενη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας αποφάσισε να κλείσει το Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την καλοκαιρινή περίοδο, αυτήν τη φορά για το χρονικό διάστημα ρεκόρ των 21 ημερών (31 Ιουλίου – 20 Αυγούστου).

Κανένα ενδιαφέρον για τους συνδημότες οι οποίοι στερούνται το στάδιο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, καμία πρόνοια για τους άξιους αθλητές μας, κάποιοι από τους οποίους αναγκάζονται να μετακινούνται καθημερινά στην Ελευθερούπολη για να συνεχίσουν την προετοιμασία για τους αγώνες τους.

Για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν έχει δικαιολογίες, δεν υπάρχει δεν γίνεται διαφορετικά, δεν υπάρχει δεν μπορούμε, υπάρχει μόνο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να κρατήσουμε το στάδιό μας ανοιχτό.

Γιατί εάν κάποιος απαντήσει πως δεν έχει τη δυνατότητα ο Δήμος Καβάλας να εξασφαλίσει τη λειτουργία του σταδίου ολόκληρο τον χρόνο, θα πρέπει να μας δώσει και μια πειστική απάντηση στο ερώτημα γιατί μπορεί ο Δήμος Παγγαίου και δεν μπορεί ο Δήμος Καβάλας.

Οι εικόνες άλλωστε από το εξωτερικό και το εσωτερικό του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» μόνο αισθήματα ντροπής προκαλούν. Ένα στάδιο παρατημένο, ένα στάδιο στο οποίο εδώ και 17 χρόνια δεν έχει γίνει καμία σημαντική παρέμβαση.

Κατά τ’ άλλα, τιμούμε αθλητές μας σε προεκλογικές φιέστες και πληρώνουμε εκατομμύρια για μελέτες για καινούρια κλειστά γυμναστήρια, αλλά το μεγαλύτερο στάδιό μας κυριολεκτικά ρημάζει και επιπλέον μένει και κλειστό για 3 ολόκληρες εβδομάδες!

Πραγματική τιμή όμως για τους αθλητές μας είναι να τους εξασφαλίζεις έναν χώρο άθλησης και προετοιμασίας διεθνών προδιαγραφών, όπου θα μπορούν να προπονούνται, πάνω απ’ όλα με ασφάλεια, 365 ημέρες τον χρόνο. Γιατί ο αθλητισμός δεν γνωρίζει αργίες και καλοκαιρινές διακοπές.

Ο συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» έχει τη μεγάλη τύχη να έχει στο δυναμικό του ανθρώπους του αθλητισμού, το όνομα των οποίων έχει συνδεθεί στενά με το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Δέσμευσή μας είναι ότι από 1η Ιανουαρίου 2024 το στάδιο θα παραμένει ανοιχτό 365 ημέρες τον χρόνο (ακόμη και τις επίσημες αργίες εφόσον χρειάζεται για την προετοιμασία κάποιου αθλητή μας).

Παράλληλα, θα εξασφαλιστούν άμεσα οι πόροι για τη ριζική ανακαίνιση όλων των υποδομών του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής στεγάστρου. Το οφείλουμε στους αθλητές μας, σε όλους τους δημότες μας και κυρίως στη νέα γενιά της πόλης και της περιοχής μας”.

     

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελευθέρια 2024 στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Με πληθώρα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εορτάζει τα Ελευθέρια, τιμώντας της 104η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελευθέρια 2024 | Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει τα 104 χρόνια από την απελευθέρωσή της

Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024 τα 104 χρόνια από την απελευθέρωσή της, με τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024», που περιλαμβάνουν πολλές εκδηλώσεις.

Παρουσία του Αρχειπισκόπου Κύπρου κ. Γεωργίου, που θα αναγορευθεί μάλιστα σε Επίτιμο Δημότη του δήμου Αλεξανδρούπολης, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης και του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου ως εκπροσώπου της Βουλής, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις για να τιμήσει την Επέτειο της 14ης Μαΐου. Φυσικά δεσπόζει η μεγάλη στρατιωτική, μαθητική αλλά και πολιτιστική παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή οδό Βασ. Αλεξάνδρου. Κατά την διάρκεια της, όπως και πέρυσι, αναμένεται να γίνουν πτήσεις ελληνικών μαχητικών αεροπλάνων πάνω από τον χώρο της παρέλασης.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en