Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης για όσα ακούγονται: «Όποιος μου ζητήσει χρήματα θα τον διαολοστείλω»

Συνεχίζει την προσπάθεια του ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας κ. Ντίνος Κλειτσιώτης

“Έχει συχνή, καθημερινή δραστηριότητα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνει νέους υποψηφίους του, δύο τέτοιες ανακοινώσεις έγιναν πρόσφατα. Με τον ίδιο τρόπο παρουσιάζει υποψηφίους που γνωστοποίησε στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και τμήματα του προγράμματος που προτείνει ο συνδυασμός «Όραμα για το μέλλον».

Η ιστοσελίδα «Όραμα για το μέλλον» έχει νέα να παρουσιάσει, προτάσεις για την Καβάλα και πολλά ακόμη σχετικά. Σε ερώτηση για το αν αντιμετώπισε περιστατικά υποψηφίων που του ζήτησαν χρήματα για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του, απάντησε αρνητικά. Είπε δε για το θέμα: «Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μου. Προκύπτει θέμα κυρίως από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. 

Αν είναι αλήθεια αυτά που ακούω να λένε άλλοι τότε είναι κάτι θλιβερό. Αν είναι αλήθεια. Όσο για κάτι γνωρίζουν, οφείλουν να το καταγγείλουν συγκεκριμένα και δημόσια. Σε ‘μενα πάντως δεν έτυχε. 

Όποιος μου ζητήσει χρήματα που τον διαολοστείλω». Ο κ. Ο Κλειτσιώτης δήλωσε επίσης: «Συμμετέχω καθημερινά στα διάφορα δρώμενα, στις πολλές εκδηλώσεις που αυτό το διάστημα γίνονται σε όλο το Δήμο Καβάλας. 

Την Τετάρτη το απόγευμα βρεθήκα στην εκδήλωση των κατοίκων του Παληού, στην ενημέρωση τους για θέματα πυρασφάλειας- πυροπροστασίας. Εκεί ήταν όλοι όσοι έπρεπε- εμπλεκόμενες υπηρεσίες- κι έδωσαν σχετικές οδηγίες. Η πρωτοβουλία του συλλόγου του Παληού για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης ήταν φυσικά σωστή. Ξέρω ότι ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπές. 

Είναι κάτι που το σέβομαι σε σχέση με τις προτεραιότητες των πολιτών. Κατά τα άλλα κάνω κάθε μέρα επαφές, συναντήσεις με κόσμο. Ο συνδυασμός μας είναι έτοιμος. Θα καταθέσουμε αυτά που πρέπει στο Πρωτοδικείο όταν πρέπει. Η προθεσμία λήγει την 31η Αυγούστου. Δεν είναι δυνατόν να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες που προβλέπει ο νομοθέτης.

 Κι εννοώ τον αριθμό που αναφέρει ως 220 υποψηφίους. Δεν είναι λογικό και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να έχουμε τόσους υποψήφιους. Θυμίζω με 7 ή και 8 όπως ακούγεται συνολικά συνδυασμούς».

Στη φωτογραφία ο Ντίνος Κλειτσιώτης με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μάκη Καμποσούλη. Ο Μάκης Καμποσούλης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1962, όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος με την Χάιδω Καλεντέρογλου και έχουν δύο κόρες, την Αναστασία και την Στεφανία. Απόφοιτος Λυκείου (πρώην Αρένων) και Σχολής Λογιστών Μπουφινά. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, έπαιξε σε όλες τις περιοχές της Καβάλας και της Χρυσούπολης μέχρι τα 36 του χρόνια. Επαγγελματικά ξεκίνησε ως υπάλληλος στα ΚΤΕΛ. Έπειτα μετά από εξετάσεις προσλήφθηκε στην Τράπεζα Εργασίας, τον κέρδισε όμως ο χώρος των Ασφαλειών στους οποίους εργάζεται ως σήμερα.

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική | Έφυγε με το “διπλό” ο Νέστος, πρώτη ήττα για την Καβάλα

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας έσπασε το αήττητο της Καβάλας μετά από 12 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Λέκα στο 26ο λεπτό.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Τόνι Σφήνος έρχεται στην Καβάλα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

Ο Τόνι Σφήνος θα έρθει στην Καβάλα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Δείτε το μήνυμα του Τόνι Σφήνου στα social media για την συναυλία

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αντίθετες οι ΔΕΥΑ της χώρας με την συγχώνευση των ΔΕΥΑ και τις συμπράξεις με τους ιδιώτες

Σε μαζική συγχώνευση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης, που θα υπάγονται σε έναν νέο Ενιαίο φορέα Διαχείρισης Υδάτων, με ριζικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης και λειτουργία τους, με δυνατότητα συμπράξεων με τον ιδιωτικό τομέα, σχεδιάζει η κυβέρνηση, όπως φάνηκε ξεκάθαρα από το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που εγκρίθηκε την Πέμπτη από το υπουργικό Συμβούλιο.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που σύμφωνα με το υπουργείο, προωθεί την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, την επίτευξη της αστικής ανθεκτικότητας, την προστασία του περιβάλλοντος και την καταστολή της αυθαίρετης δόμησης, παρουσιάστηκε από τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Το επόμενο διάστημα το νομοσχέδιο θα κατατεθεί για διαβούλευση και με την είσοδο του νέου χρόνου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση και συζήτηση.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: