Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ | Μπάης Κυριακός Βιογραφικό

Δημοσιεύτηκε

στις

ENANEWS ΜΠΑΗΣ

 

3 metios-ypopsyfioi-parousiasi-galaxy-46

ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ

ΜΠΑΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  ΠΕ Καβάλας

Γεννήθηκα στις  22/01/1964 στην Ελευθερούπολη. Είμαι παντρεμένος με την Σκαρλάτου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Έχουμε 2 παιδιά  τον  Θεόδωρο και τον Απόστολο.

Είμαι εκπαιδευτικός στο δημοτικό σχολείο Ζυγού ( Διευθυντής).

Διετέλεσα  δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο Δήμο Πιερέων (νυν Δήμος Παγγαίου).

Προϊστάμενος Α΄ Εκπαίδευσης 2004 με 2008.

Μέλος του ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε Καβάλας επί 11 χρόνια

25ης ενεργή συνδικαλιστική δράση στην Α’ βάθμια Εκπαίδευση

Ζω μαζί σας τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης γιατί είμαι ένας από εσάς. Η εμπειρία μου στην  αυτοδιοίκηση αλλά και η καθημερινή μου επαφή με εσάς με οδήγησε να λάβω την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά ξανά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η περιφέρειά μας έχει τις δυνατότητες για μεγαλύτερη ανάπτυξη. Ανάπτυξη με αξιοκρατία – ισονομία – διαφάνεια και ειλικρίνεια. Όπως ακριβώς έγινε τα προηγούμενα χρόνια με τη διοίκηση του περιφερειάρχη μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ.

Μπορούμε μαζί να συνεχίσουμε το έργο μας  με όραμα – σχέδιο και ακόμη μεγαλύτερους στόχους γιατί ξέρουμε πώς να τους πετυχαίνουμε. Η πλήρης αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων σε τομείς που πραγματικά έχει ανάγκη η περιφέρειά μας όπως ο τουρισμός και ο πρωτόγεννής τομέας (αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή) είναι η μεγάλη μας προτεραιότητα.

Δεσμεύομαι να είμαι η φωνή σας στην περιφέρεια γιατί γνωρίζω τα προβλήματά σας. Είμαι ένας από εσάς.

Δεσμεύομαι να δουλέψω σκληρά για να πάμε την Περιφέρειά μας μπροστά.

Όλοι μαζί αλλάζουμε την Περιφέρειά μας.

2 kyriakos-Mpais-ekloges-2019

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Παράταση στις εργασίες του 21ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας έγινε γνωστή η παράταση στις εργασίες για την κατασκευή του νέου 21ου δημοτικού σχολείου Καβάλας στην περιοχή του Αγ. Λουκά. 

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί πλέον με τη νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δωρεά της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 στο ΕΚΑΒ

Δημοσιεύτηκε

στις

Η διοίκηση της Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αναγνωρίζοντας το δύσκολο και  απαιτητικό έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ Καβάλας και κάνοντας πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη θα ήθελε να προχωρήσει στην δωρεά ενός αυτοκίνητου μάρκας Toyota Aygo λευκού χρώματος το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ ως υπηρεσιακό ΙΧ όχημα  που θα επιχειρεί στον τομέα ΕΚΑΒ Καβάλας  για την βελτιστοποίηση της επιχειρησιακής του λειτουργίας και την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών,  ιδιαίτερα  στις δυσπρόσιτες  περιοχές  του Νομού, όπως η περιοχή της συνοικίας της Παναγίας Καβάλας.

Υπενθυμίζετε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε μπει στην λαχειοφόρο αγορά στην οποία προχώρησε η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της περσινής ποδοσφαιρικής περιόδου. Και  στις δύο κληρώσεις που έγιναν δεν βρέθηκε ο κάτοχος των λαχνών που το κέρδιζε. Δεδομένης μάλιστα της πολύ μεγάλης συμμετοχής των Καβαλιωτών στην αγορά των λαχνών «γεννήθηκε» από την πλευρά μας η ανάγκη το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ανήκει στους Καβαλιώτες, να παραχωρηθεί δωρεάν στο ΕΚΑΒ Καβάλας, ώστε να καλυφθούν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος θεωρούμε ότι η πρωτοβουλίας μας αυτή θα βρει και άλλους μιμητές αφού το έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ Καβάλας είναι πάνω από όλα ανθρώπινο.

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Καβάλας Μ. Φραντζεσκάκη για τον ηλικιωμένο στον Αμυγδαλεώνα

Δημοσιεύτηκε

στις

Για το περιστατικό επαιτείας του ηλικιωμένου στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας ενημερώθηκε άμεσα η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας Μαρία Φραντζεσκάκη η οποία τόνισε ότι άμεσα θα βρεθεί κοινωνική λειτουργός του Δήμου στο σημείο έτσι ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση.

Σύμφωνα πληροφορίες ο συγκεκριμένος κύριος ωστόσο δεν φαίνεται να είναι δημότης Καβάλας, αναμένεται να γίνει εξακρίβωση στοιχείων ενώ σε τέτοιες περιπτώσεις κατά κύριο λόγο το 99% των ατόμων που ζητούν βοήθεια δεν είναι δημότες Καβάλας.

Ακούστε τα όσα δήλωσε η Αντιδήμαρχος Μ. Φραντζεσκάκη στο ENA Channel και στο enanews.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουριστική κατάρρευση στη Σαμοθράκη | Δωμάτια από 10€ μετά τον αποκλεισμό

Δημοσιεύτηκε

στις

Η τουριστική κίνηση στη Σαμοθράκη κατακρημνίστηκε μετά τον πολυήμερο ακτοπλοϊκό αποκλεισμό του νησιού, που εγκλώβισε εκατοντάδες επισκέπτες οδηγώντας ακόμα και σε έλλειψη αγαθών.   

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Επιχειρηματιών Σαμοθράκης, Γιάννη Γλήνια, η τουριστική κίνηση είναι μειωμένη κατά 60% με 70%, μετά τις βλάβες στα πλοία που σε συνδυασμό με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την υποδομή του λιμανιού, είχαν σαν αποτέλεσμα την διακοπή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την ηπειρωτική Ελλάδα για ημέρες.

Αρκετές τουριστικές επιχειρήσεις είναι σχεδόν άδειες και, σύμφωνα με τον κ. Γλήνια, οι επιχειρηματίες νοικιάζουν πλέον δωμάτια έναντι 10 ή 15 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Ενδεικτική είναι και η κατάσταση σε ξενοδοχεία τριών αστέρων, που κατέβασαν τις τιμές τους από τα 70-80 ευρώ στα 35 με 45 ευρώ ημερησίως.

«Θα παραδώσουμε τα κλειδιά των επιχειρήσεων στην Πολιτεία» Σύμφωνα με τον κ. Γλήνια που επικαλείται η εφημερίδα «Έθνος», το μόνο άμεσο μέτρο προβολής του νησιού που υλοποιήθηκε ήταν μια διαφημιστική καμπάνια στη Ρουμανία από όπου προέρχονται οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες στη Σαμοθράκη. Φορείς της Σαμοθράκης συναντήθηκαν με τον υπουργό Τουρισμό, Χάρη Θεοχάρη.

«Όλοι οι επιχειρηματίες του νησιού χρειαζόμαστε άμεσα μέτρα ενίσχυσης, διότι διαφορετικά δεν πρόκειται να βγάλουμε το χειμώνα, αφού είναι τεράστια η οικονομική καταστροφή που υποστήκαμε. Αν δε δούμε άμεσα μέτρα, όλοι οι επιχειρηματίες θα παραδώσουμε στην Πολιτεία τα κλειδιά των επιχειρήσεών μας. Είναι αδύνατο να έχουμε τουρισμό στο νησί, εφόσον δεν υπάρχουν καθημερινά σταθερά δρομολόγια με την Αλεξανδρούπολη, ώστε να ξέρει και ο κόσμος τι να κάνει. Σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων ανακοινώνονται κάθε μέρα για την επόμενη», σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Σαμοθράκης.

Όπως μετέφερε ο κ. Γλήνιας, ο υπουργός Τουρισμού δεσμεύθηκε για μία ευρύτερη καμπάνια προβολής του νησιού σε διάφορες χώρες, με ορίζοντα τριετίας ή τετραετίας. Παράλληλα ο κ. Θεοχάρης υποσχέθηκε να έρθει σε επαφή με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας για σταθερά και επιδοτούμενα δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στο ίδιο πλαίσιο θα ζητηθεί να γίνουν γνωστά, το αργότερο μέχρι αύριο, όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς το νησί, έως το τέλος Οκτωβρίου (σ.σ που θα ολοκληρωθεί η υφιστάμενη σύμβαση με πλοιοκτήτρια εταιρεία).

Από την πλευρά τους οι φορείς του νησιού ζήτησαν φορολογικές ελαφρύνσεις για φέτος και την ενίσχυση του εναλλακτικού τουρισμού στη Σαμοθράκη. «Ζητήσαμε να ξεκινήσει τη λειτουργία του το μεγάλο κάμπινγκ στα Θερμά, το οποίο παραμένει κλειστό εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών και να ανοίξει το μουσείο του νησιού μας, που εδώ και πέντε χρόνια, μετά την ανακαίνιση που του έγινε, παραμένει κλειστό, επειδή δεν εκδόθηκε η προκήρυξη για προμήθεια προθηκών για τα ευρήματα», καταλήγει ο κ. Γλήνιας.

lifo

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
aigaion
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ