ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Υποδοχή και βράβευση αθλητών από τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Γρηγόριο Παπαεμμανουήλ

Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ υποδέχθηκε και βράβευσε αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας που διακρίθηκαν στο Πρωτάθλημα Μακεδονίας Θράκης , τις 5 πρωταθλήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Γυναικών και την προπονήτρια τους κ. Ελένη Μακρή καθώς και την ομάδα γυναικών Κ18 Βόλεϋ του Γ.Σ. Δράμας για το Πρωτάθλημα που κατέκτησε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό Δελτίο Τύπου: 

“ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ Κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

Την Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ υποδέχτηκε και βράβευσε στο Πάρκο των Γλυπτών του Διοικητηρίου Δράμας τους αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας που διακρίθηκαν στο Πρωτάθλημα Μακεδονίας Θράκης.
Την Τρίτη 18 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, υποδέχτηκε και βράβευσε στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, τις 5 πρωταθλήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Γυναικών καθώς και την προπονήτρια τους κ. Ελένη Μακρή.
Στην συνέχεια υποδέχτηκε και βράβευσε την ομάδα γυναικών Κ18 Βόλεϋ του Γ.Σ. Δράμας για το Πρωτάθλημα που κατέκτησε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.”

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version