ΚΑΒΑΛΑ

ΔΙΠΑΕ: Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) στην Καβάλα, διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα σε συνεργασία με το ΔΙΠΑΕ, με θέμα «Εκπαίδευση Προσωπικού και Φοιτητών σε θέματα Διοίκησης Ποιότητας».

Η εκπαίδευση αφορά όλα τα γενικά και ειδικά θέματα ποιότητας τα οποία εντάσσονται στη λειτουργία και στον ευρύτερο ρόλο του Πανεπιστημίου στην κοινωνία.

Η ημερίδα αυτή αποτελεί μέρος του τρίτου κύκλου εκπαιδεύσεων που υλοποιούνται στην Καβάλα μετά την επιτυχή υλοποίηση των εκπαιδευτικών Ημερίδων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες.

Κατά την πρώτη ημερίδα (10  Μαΐου) θα πραγματοποιηθεί Εναρκτήρια εκδήλωση στις 9:30, την οποία θα χαιρετήσουν Μέλη της Διοίκησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε..

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου 2023, στο Φουαγιέ του Μεγάλου Αμφιθεάτρου της Πανεπιστημιούπολης, μεταξύ των ωρών 10:00 – 16:00 και απευθύνεται στο Προσωπικό της ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα στελέχη της Διοίκησης.

Εισηγητές των εκπαιδεύσεων είναι καταξιωμένα στελέχη των Συμβουλευτικών και Εκπαιδευτικών Εταιρειών AQS & ABPM. Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση και το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημερίδας.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά (μέχρι 2 μέρες πριν την εκδήλωση) στο link  https://www.ihu.gr/modip/imerides/ όπου μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας

Ώρα προσέλευσης και άνοιγμα του μπουφέ στις 9:00 για την υποδοχή – εγγραφή και παραλαβή του σχετικού έντυπου υλικού της ημερίδας.

  Πρόσκληση Καβάλα Ομάδα Β ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10-05-23 (ΟΜΑΔΑ Β ΚΑΒΑΛΑ)

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version