ΓΥΝΑΙΚΑ

Beauty trick | Η πιο εύκολη μάσκα για να διώξεις ακμή, μαύρους κύκλους και ρυτίδες

Θα χρειαστείς μόνο 4 πολύ απλά υλικά.

Η πολύ γνωστή beauty blogger, Ηuda Kattan, μας δείχνει πώς να απαλλαγούμε από ακμή, μαύρους κύκλους και ρυτίδες με την πιο απλή και θαυματουργή μάσκα.

Τι θα χρειαστείς    

1 κ.γλ. κουρκούμη (θα βρεις σε καταστήματα με μπαχαρικά)
1 κ.γλ. μέλι
1 κ.γλ. γιαούρτι
1 κ.γλ. χυμό λεμονιού (με αυτό θα δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου και θα πολεμήσεις τη λιπαρότητα)

Τέλεια μαλλιά, με ένα προϊόν από το μπάνιο του μωρού σου!

Οδηγίες

Βάλε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολάκι και ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε, αν θες, παραπάνω γιαούρτι, μέχρι η μάσκα σου να γίνει παχύρρευστη. Το κουρκούμη πρέπει να μπορεί να μείνει πάνω στο πρόσωπό σου γιατί αν φεύγει θα λερώσει τα πάντα (βάφει κάθε επιφάνεια στην οποία πέφτει). Άσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου για 20 λεπτά και μετά ξέπλυνε με κρύο νερό. Επανέλαβε τη μάσκα μετά από μερικές εβδομάδες.

Έτσι πλένει τα πινέλα της η πιο διάσημη vlogger!

Tip: Αν μόλις βγάλεις τη μάσκα δεις πως το δέρμα σου είναι ελαφρώς κιτρινωπό μην ανησυχήσεις είναι λόγω του χρώματος που έχει το κουρκούμη. Με ένα βαμβάκι και λίγο toner τρίψε απαλά όλο το πρόσωπο και η βαφή θα φύγει.

Το κουρκούμη είναι ένα πολύ καλό αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριδιακό. Το μέλι προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση ενώ το γιαούρτι κάνει καλή απολέπιση! Κάνοντας αυτή τη μάσκα στο πρόσωπό σου θα δεις σύντομα πολύ μεγάλη βελτίωση και το δέρμα σου θα αποκτήσει και πάλι τη χαμένη του λάμψη.

Πηγή: faysbook.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version