ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ασέλγεια στη Θάσο | Λιποθύμησε κατά την απολογία της η μητέρα της 14χρονης

Στον ανακριτή Καβάλας απολογήθηκαν σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για ασέλγεια σε βάρος του 14χρονου κοριτσιού στη Θάσο.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της η μητέρα της, η οποία φέρεται να γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της στα χέρια του πατριού της, αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στο γραφείο του ανακριτή, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ανήλικη, ο 50χρονος έβρισκε την ευκαιρία και ξεσπούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις όταν η μητέρα της ήταν στη δουλειά.

Μάλιστα αρκετές φορές πήγαινε το παιδί σε απόμερες παραλίες του νησιού. Η μητέρα της κοπέλας φέρεται να γνώριζε τον Γολγοθά που ανέβαινε το παιδί της από το καλοκαίρι του 2017 και δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει το μαρτύριο του παιδιού της.

Πριν από λίγο η κατηγορούμενη επέστρεψε από το νοσοκομείο στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας και συνεχίζει να δίνει εξηγήσεις στο ανακριτικό γραφείο. Ο πατριός του κοριτσιού ολοκλήρωσε την απολογία του. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μαρτύριο για την 14χρονη φέρεται να ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017 όταν ήταν 12 ετών και μετακόμισε στη Θάσο στο σπίτι του νέου συζύγου της μητέρας της.

Η φρίκη που ζούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια αποκαλύφθηκε πριν από μερικές εβδομάδες όταν η ανήλικη πήγε στο σπίτι του πατέρα της στην Ξάνθη για να περάσει τις γιορτές. Εκείνος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και την πίεσε να του αποκαλύψει τι συμβαίνει. Εκείνη φέρεται να του είπε τι περνούσε τα τελευταία δύο χρόνια, ξεσπώντας σε λυγμούς. 

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές με την αστυνομία να συλλαμβάνει τη μητέρα και τον 50χρονο πατριό του κοριτσιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εφιάλτης που ζούσε η ανήλικη πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της οικογένειας ήταν «κοινό μυστικό» στο χωριό. Οι κάτοικοι φέρονται να γνώριζαν, αλλά κανείς δε μιλούσε.

Τα λόγια που είπε η 14χρονη στους αστυνομικούς σοκάρουν, καθώς περιέγραψε όλα όσα διαδραματίζονταν επί δύο ολόκληρα χρόνια στο σπίτι-κολαστήριο:

«Εκμεταλλεύτηκε την παιδική μου αγνότητα. Με προσέγγισε σαν φίλος και μεταμορφώθηκε σε τέρας. Τον φοβόμουν πάρα πολύ.. Μια μέρα γυρίζοντας απο το σχολείο με κάλεσε στο σαλόνι. Άρχισε να παίζει μαζί μου. Ξαφνικά ξεκίνησε να με χαιδεύει ώσπου τελικά με υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις λέγοντας μου πως αυτό είναι το μυστικό μας κι αν το αποκαλύψω θα με τιμωρήσει ο Θεός» φέρεται να είπε το παιδί.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο πατριός της κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της δύο με τρεις φορές την εβδομάδα επί δυο ολόκληρα χρόνια. Ο 50χρονος όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, έβρισκε την ευκαιρία και ξεσπούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις όταν η μητέρα ήταν στη δουλειά. Άλλες φορές απομόνωνε το παιδί σε παραλίες του νησιού αλλά και στο αυτοκίνητο.  

skai,φωτογραφία αρχείου

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version