Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑρχικήΖώδια ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/8/2023

Μία μέρα γεμάτη συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά και αγάπη! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς και η επιθυμία μας είναι να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια αλλά κα με ανθρώπους που αποτελούν σταθερή αξία στην ζωή μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο που βοηθά να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα. Είσαι συμπονετικός με τους οικείους σου και σταθεροποιείς την σχέση με την οικογένεια σου. Βλέπεις μόνο τα θετικά και εστιάζεις στις βοήθειες που έχεις λάβει στο παρελθόν. Έχεις ωριμάσει συναισθηματικά και τους αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, έχεις αναπτύξει την απαιτούμενη οικειότητα με το ερωτικό ταίρι και είσαι καλυμμένος σε όλους τους τομείς. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η επιθυμία σου να μείνεις μέσα δεν σε ευνοεί για γνωριμίες. Θέλεις να βρεις κάτι σοβαρό και προτιμάς να περιμένεις την κατάλληλη ώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείσαι από την οικογενειακή επιχείρηση ή από την βοήθεια που προσφέρει η οικογένεια. Λαμβάνεις στήριξη και στα οικονομικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου για σήμερα Σάββατο σχηματίζει θετική όψη τριγώνου με τον Κρόνο. Ευνοείσαι σε μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις με άτομα του στενού περιβάλλοντος που διακρίνεις ότι έχεις κοινά σημεία επαφής. Σταθεροποιείς την σχέση με τους φίλους και μπορείς να βασίζεσαι σε αυτούς. Όνειρα που είχαν μπει στον πάγο τώρα ξεπαγώνουν και υλοποιούνται. Βρίσκεις λύσεις μέσα από την συναναστροφή με άλλους ανθρώπους που έχουν άλλη οπτική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση με το ταίρι αφορά την μελλοντική πορεία της σχέσης. Έχει δείξει προς τα που πάει το πράγμα και συμφωνείς να γίνει επισημοποίηση. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μια μέρα σαν την σημερινή που μπορείς να εκμεταλλευτείς τα απίστευτα επικοινωνιακά ταλέντα που διαθέτεις και να γνωρίσεις καινούργια άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πέφτουν στο τραπέζι συζητήσεις για δουλειά σήμερα που έχεις χρόνο να αξιολογήσεις τις προτάσεις. Έξοδα που αφορούν μετακινήσεις και εξόδους δεν σε πτοούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο που σταθεροποιεί το εισόδημα σου προκαλώντας ασφάλεια και σιγουριά. Η αναρρίχηση στον επαγγελματικό στίβο είναι δεδομένη αφού έχεις κερδίσει με το σπαθί σου την θέση που σου αξίζει. Άτομα υψηλά ιστάμενα σου συμπαραστέκονται και προμοτάρουν τους μακροπρόθεσμους φιλόδοξους στόχους σου. Η μεθοδικότητα απέδωσε καρπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του συντρόφου και να απολαύσεις ερωτικές στιγμές. Αναπτύσσεται οικειότητα και αυτό σε ξεκουράζει ψυχικά. Αν είσαι μόνος, η επιθυμία σου να βρεις ένα ταίρι δεν είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα που το μυαλό σου είναι ξεκάθαρα στην καριέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι τυχερός και εργατικός συνάμα, για αυτό και θα ανταμειφθείς σε ηθικό και υλικό επίπεδο. Τι άλλο να ζητήσεις;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Καρκίνε, την σημερινή μέρα Σαββάτου που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζει ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Η ανάγκη σου να ταξιδέψεις και να αποδράσεις από τα τετριμμένα επιτέλους καλύπτεται. Ξεπερνάς τα εμπόδια που υπήρχαν και ωριμάζει μέσα στο μυαλό σου το σχέδιο. Ένας σωστός προγραμματισμός σου λείπει, ένα πλάνο διακοπών κι έφυγες. Η συναισθηματική φόρτιση δεν θα λείψει αφού νιώθεις ιδιαίτερη συγκίνηση που καταφέρνεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι αγκαζέ μπορείς να πας έως την άκρη του κόσμου. Τουλάχιστον έτσι νιώθεις! Θα περάσεις απίστευτες στιγμές μαζί του στο ταξίδι σε βαθμό που δεν θα θέλεις να γυρίσεις με τίποτα στην ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ευνοεί μια εκδρομή είτε με φίλους, είτε όχι αφού βρίσκεις εκλεκτή παρέα εκεί που πας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πρόταση για συνεργασία που προκύπτει είναι πολύ θετική αλλά κι εσύ πρέπει να αποκτήσεις το επιπλέον εφόδιο που σου έχει ζητηθεί. Στα οικονομικά θα ξοδευτείς με το παραπάνω για να περάσεις όμορφα και να έχεις να θυμάσαι αργότερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας το αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Μονοκοντυλιά σβήνεις το παρελθόν και ότι σε έχει πάει πίσω στην ζωή και τραβάς μια κόκκινη γραμμή σε όλα όσα σε πόνεσαν, με την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Το μικρό παράπονο που υπάρχει ακόμα στα χείλη σου θα πάρει λίγο καιρό έως ότου φύγει οριστικά. Καλύπτεις σταδιακά το συναισθηματικό κενό που είχε δημιουργηθεί και προχωράς σε ένα λαμπρό μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο, απολαμβάνεις ερωτικές στιγμές με την λίμπιντο ανεβασμένη στα ύψη. Υπάρχει σεξουαλική έλξη, εγκεφαλική επικοινωνία και ψυχοσωματική επαφή. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να ζήσεις ένα μοιραίο έρωτα που αναδύει έντονα συναισθήματα πάθους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σταθεροποιείς μια νέα συνεργασία που θα σε ευνοήσει μακροπρόθεσμα. Στα οικονομικά τακτοποιείς τις οφειλές και φεύγει το άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο που σταθεροποιεί σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος που βλέπεις ότι τα όνειρα σου έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησης. Άτομα από τον φιλικό κύκλο σε πλησιάζουν αποζητώντας την συντροφιά σου και τις συμβουλές σου. Τώρα που θα έρθουν οι ευχάριστες αλλαγές στην ζωή σου είσαι έτοιμος να τις απολαύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, τι καλύτερο από μια βραδινή έξοδο Σαββάτου σήμερα με το αγαπημένο ταίρι σου. Φίλοι που έρχονται στην παρέα σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην χάσεις τούτη την ιδανική μέρα για να βγεις και να βρεις το μελλοντικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους έχεις αναπτύξει πολύ καλή σχέση και επικοινωνία. Συμβαδίζουν οι απόψεις σας και προχωράς σε καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα με την συμπαράσταση τους. Με τα οικονομικά δεν φαίνεται να σε προβληματίζει κάτι συγκεκριμένο.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε σήμερα ημέρα Σαββάτου και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει το ευεργετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα της καριέρας και της δουλειάς γενικότερα. Για να καταφέρεις να ανέβεις στη ιεραρχία θα πρέπει να θυσιάσεις προσωπικό ελεύθερο χρόνο κάνοντας αγγαρείες και βαρετές ασχολίες που δεν αναλαμβάνει κανείς άλλος. Περιορισμούς εκτός από τον εργοδότη βάζεις και μόνος σου στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο θα έχεις ένα μικρό διαπληκτισμό λόγω του ότι είσαι πολυάσχολος και δεν έχεις χρόνο όμως αμέσως αντιλαμβάνεται ότι είναι για την πρόοδο σου και το παίρνει πίσω. Αν βαδίζεις μόνος στη ζωή θα νιώσεις να αναπτύσσεται οικειότητα με ένα άτομο που εργάζεται στον ίδιο ή τον ευρύτερο χώρο της εργασίας αφού εκεί βρίσκεσαι στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα προβλήματα και οι αγγαρείες που έχεις φορτωθεί ξέρεις ότι είναι προσωρινές και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο που είναι συμβατό με το δικό σου, τον Καρκίνο, κάνει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Κρόνο. Ευνοείσαι σε θέματα αισθηματικά, παιδιών, ερωτικά και επιχειρηματικά. Όλα δουλεύουν για σένα όπως κατάλαβες και το σύμπαν συνηγορεί σε αυτό. Οι κινήσεις σου είναι μεθοδευμένες και προέρχονται μετά από μελέτη. Δεν κάνεις τίποτα αν δεν είσαι σίγουρος για την επιτυχία του. Παρόλα αυτά δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους την παρέα και τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση η μέρα προσφέρεται για εξόδους και κοινωνικότητες με τον ερωτικό σύντροφο όπου προβλέπεται πως θα περάσεις υπέροχα. Αν δεν έχεις σχέση μπορείς να βρεις σήμερα ένα σπουδαίο άτομο που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον αν αποδράσεις σε ταξίδι ή εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια για να εξελιχθείς και να επεκταθείς στη δουλειά σου. Είσαι αισιόδοξος και χαρούμενος οπότε δεν σου μένει φράγκο από τις διασκεδάσεις και την καλοπέραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο. Είναι μια βοηθητική και ευνοϊκή όψη που αναδύει τα εσώψυχα σου και σε ωθεί να δεις κατάματα τους φόβους τις ανασφάλειες και τα άγχη. Από που πηγάζουν όλα αυτά; Από ένα παρελθόν που σε βασάνισε. Επιτέλους όμως ήρθε η στιγμή που απεγκλωβίζεσαι και συνέρχεσαι. Τα οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σε επηρεάζουν αλλά βρίσκεις λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μέρα που θέλεις να μείνεις μέσα με το ταίρι και να απολαύσεις ρομαντικές ερωτικές στιγμές. Η διάθεση σου δεν συνάδει με το Σάββατο που έχουμε συνηθίσει να είμαστε έξω για διασκέδαση. Αν είσαι ελεύθερος, φουντώνουν οι μνήμες του παρελθόντος και επιθυμείς να επικοινωνήσεις με το άτομο αυτό που εξακολουθεί να σε γοητεύει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορεί να σε αγχώσει ένα οικονομικό ζήτημα και για αυτό επιθυμείς να μείνεις μέσα κάνοντας οικονομία και σκέψεις για την ρύθμιση του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, ημέρα Σαββάτου σήμερα και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο που βρίσκεται διαμετρικά απέναντι από το δικό σου τον Καρκίνο, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Ένα άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον που σε ενδιαφέρει θα σου πει κάποια λόγια που θα σταθεροποιήσουν την μεταξύ σας σχέση. Η εξομολόγηση γίνεται από τα βάθη της καρδιάς για συναισθήματα που υποβόσκαν από παλιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσεις με τον σύντροφο και να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης. Μέχρι στιγμής πάντως είσαι ευχαριστημένος. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να βγεις σε γνώριμο μέρος και να ανακαλύψεις νέα άτομα που έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική πρόταση σηκώνει συζήτηση και μετά αποφασίζεις. Μπορείς να ζητήσεις την γνώμη του συντρόφου ή ενός φίλου που έχεις εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και σχηματίζει ένα βοηθητικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Οι ανασφάλειες τόσο οι οικονομικές όσο και οι συναισθηματικές καλύπτονται από την δουλειά. Από την μια κάνεις εργασιοθεραπεία και από την άλλη κερδίζεις επιπλέον χρήματα. Το άγχος πάντως δεν θα λείψει μέχρι να τα καταφέρεις. Εξάλλου έχεις μια εξοντωτική καθημερινότητα που σε κουράζει και σε πιέζει σε βαθμό που δεν αντέχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση, μην σε κυριεύει το άγχος έχοντας αμφιβολίες για τα συναισθήματα του συντρόφου. Είναι πάντα εκεί για σένα κι ας γκρινιάζει κάποιες φορές. Αν δεν έχεις σύντροφο δύσκολη μέρα για να τον ανακαλύψεις. Ούτε χρόνο έχεις ούτε και όρεξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εργασιακό άγχος δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις. Οι προσπάθειες όμως ανταμείβονται να θυμάσαι. Όσο για τα χρήματα σε φτάνουν να καλύψεις τις ανάγκες σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε σήμερα η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και κάνει την ημέρα του Σαββάτου πολύ ενδιαφέρουσα σε πολλούς τομείς. Ο Κρόνος που βρίσκεται ήδη στο δικό σου ζώδιο σε βοηθά να γίνεις εσύ ο ρυθμιστής των εξελίξεων σε ένα αισθηματικό θέμα. Αποπνέεις εμπιστοσύνη και σιγουριά. Η σοβαρότητα που φαίνεται στο πρόσωπο σου δεν σημαίνει ότι θα σε κάνει απόμακρο και απλησίαστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση σήμερα είναι μέρα που θα απολαύσεις έρωτα διασκέδαση και πάθος με τον σύντροφο σου. Μια βραδινή έξοδος σε φέρνει πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και κάνε την σημερινή μέρα να είναι από τις πιο σημαντικές της ζωής σου γνωρίζοντας ένα καταπληκτικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά δεν θα ασχοληθείς καθόλου σήμερα αφού το μυαλό σου είναι στις διασκεδάσεις. Τα έξοδα σαφώς πολλά.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Κυριάκου Χαρακίδη στα Δικαστήρια Δράμας

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης, επισκέφθηκε τα Δικαστήρια της πόλης, προκειμένου να πληροφορηθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκεί εργαζόμενοι.

Αναδείχθηκαν σημαντικά ζητήματα, όπως οι ελλείψεις προσωπικού και η έγκαιρη απονομή δικαιοσύνης, η λειτουργία των Φυλακών Νικηφόρου, καθώς και τα προβλήματα των εγκαταστάσεων και των κοινόχρηστων χώρων των Δικαστηρίων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης, άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που του τέθηκαν και τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή του για την επίλυσή τους.

Ειδικότερα ο ίδιος αναφέρθηκε στην ανάληψη πρωτοβουλίας από πλευράς του Δήμου για την ανάπλαση της Πλατείας Δικαστηρίων, ενός σημαντικού ιστορικού χώρου στο κέντρο της πόλης.

Η συνεργασία μαζί τους είναι αυτονόητη και πάντα εποικοδομητική.

Για μια λειτουργική πόλη.

Για να πάμε την Δράμα μπροστά!

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κομοτηνή Δυνατά”: Τραγική η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα στο Δήμο Κομοτηνής

Η διαχείριση  των αδέσποτων είναι  ένα από τα σοβαρότερα  ζητήματα της τοπικής κοινωνίας, καίριο θέμα της  καθημερινότητας  και  πλέον πεδίο έκφρασης ακραίων αντιδράσεων καθώς  η  Δημοτική Αρχή Γκαράνη απέτυχε πλήρως στην επίλυση του ζητήματος, και είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για αυτό

Η αντιμετώπιση και διαχείριση του προβλήματος δεν επαφίεται σε καλές προθέσεις ή σε μονοδιάστατες Τραγική η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα στο Δήμο Κομοτηνής

Εδώ και τέσσερα χρόνια ο κ. Γκαράνης δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την ευθύνη του για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα αδέσποτα στο Δήμο μας.

δράσεις. Απαιτεί πολιτική βούληση, στρατηγική, συνοχή και σύνθεση, ορατό και ρεαλιστικό στόχο από όλους, όσους θέλουν και μπορούν να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Επιπλέον η συνεχόμενη αύξηση του πληθυσμού των ζώων έχει δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά κυρίως των ίδιων των ζώων.

Αντί να φροντίσουν να βελτιώσουν και να αυξήσουν τις δομές φιλοξενίας και να εντατικοποιήσουν τα προγράμματα υιοθεσίας, αντί να ξεκινήσουν εντατικούς ελέγχους για στειρώσεις και ηλεκτρονικές σημάνσεις, όπως υπόσχονταν στην αρχή της θητείας τους, ο κ. Γκαράνης και οι συνεργάτες του αδιαφόρησαν πλήρως και εμφανώς άφησαν ζώα και ανθρώπους στην τύχη τους. Και μαζί και την κατάσταση στην πόλη και τα χωριά.

Ταυτόχρονα παρακολουθούμε τον δήμαρχο να επαίρεται για τα ποσά που δαπανώνται στον Δήμο Κομοτηνής για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων – που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο! – ενώ η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά.

Την ίδια στιγμή καταγγέλλει του γειτονικούς δήμους για το χάλι που επικρατεί μέσα στην πόλη μας, ενώ δεν έχει πάρει καμία πρωτοβουλία για κοινές δράσεις και συνεργασίες, ούτε καν για να θέσει το πρόβλημα επί τάπητος. Και παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων του κυνοκομείου, το πρόβλημα διογκώνεται λόγω της αναποτελεσματικότητας του Δημάρχου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόσο πάνω έχει ακόμα το πετρέλαιο; Εκτιμήσεις που τρομάζουν

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για τις τιμές του πετρελαίου μέχρι το τέλος του έτους.

Οι τιμές του πετρελαίου εκτινάχθηκαν στο υψηλότερο επίπεδο ενός έτους κατά τις πρώτες ώρες συναλλαγών στην Ασία, αφού τα αποθέματα αργού σε βασικό αποθηκευτικό κόμβο έπεσαν στο χαμηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Ιούλιο.
Τα αποθέματα αργού στο Cushing της Οκλαχόμα μειώθηκαν στα 22 εκατομμύρια βαρέλια την τέταρτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Ενεργειακών Πληροφοριών των ΗΠΑ (EIA). Πρόκειται για πτώση 943.000 βαρελιών σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού West Texas Intermediate άγγιξαν τα 95,03 δολάρια το βαρέλι κατά τις ώρες συναλλαγών στην Ασία, σημειώνοντας το υψηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο του 2022. Τελευταία διαπραγματεύονταν στα 94,61 δολάρια το βαρέλι. Ο παγκόσμιος δείκτης αναφοράς Brent σημείωσε άνοδο 1,05% στα 97,56 δολάρια το βαρέλι.

«Η σημερινή δράση των τιμών φαίνεται να βασίζεται στο Cushing, καθώς φτάνει σε χαμηλό 22 εκατομμύρια βαρέλια, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2022», δήλωσε στο CNBC ο Bart Melek, διευθύνων σύμβουλος της TD Securities.

Εάν τα αποθέματα συνεχίσουν να πέφτουν κάτω από αυτά τα επίπεδα, θα είναι «σκληρό» να βγαίνει αργό στην αγορά, δήλωσε η Melek στο «Street Signs Asia» του CNBC.

Προβλέπει ότι οι τιμές του πετρελαίου θα παραμείνουν σε «υψηλά επίπεδα» για το υπόλοιπο του έτους και δεν αποκλείεται να συνεχιστεί το ράλι αν το παγκόσμιο καρτέλ πετρελαίου OPEC+ διατηρήσει περιορισμένες τις προμήθειες.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: