ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντώνης Γραβάνης: «Δυνατά» για τους νέους

Στην παράταξή μας «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ» έχουμε ανάγκη από τη φρέσκια ματιά , τη δημιουργικότητα και την τόλμη των νέων και θέλουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουν για τον τόπο μας

Θέλουμε να δώσουμε χώρο και δυνατότητες στους νέους ανθρώπους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να ζήσουν τη ζωή που θέλουν, να βρουν ότι ονειρεύονται εδώ, στο Δήμο Κομοτηνής.

Η ενεργή συμμετοχή τους στη διαμόρφωση της τοπικής πολιτικής εξασφαλίζει προοπτική, καινοτομία και αγωνιστικές διεκδικήσεις για να γίνει ο Δήμος Κομοτηνής, ένας τόπος γεμάτος από ευκαιρίες για τη νεολαία.

Αναλυτικά:

  1. Δημιουργία δομής στήριξης εφήβων και επαγγελματικού προσανατολισμού.
  2. Θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων: Δημιουργία κόμβων τεχνολογικής καινοτομίας και θερμοκοιτίδων νεοφυών επιχειρήσεων που παρέχουν πόρους, καθοδήγηση και χώρους συνεργασίας για τοπικούς επιχειρηματίες και λάτρεις της τεχνολογίας.
  3. Έκθεση καινοτομίας και επιχειρηματικότητας: Παρουσίαση των καινοτόμων έργων και των νεοσύστατων επιχειρήσεων που ξεκίνησαν από φοιτητές πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Δ.Π.Θ . Αυτή η έκθεση θα μπορούσε να αναδείξει τεχνολογικές καινοτομίες, βιώσιμες λύσεις και επιχειρηματικά εγχειρήματα, δίνοντας στους φοιτητές ένα χώρο για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο κοινό και σε πιθανούς επενδυτές.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version