ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αφέθηκε ελεύθερος ο Βασίλης Ξουλόγης

Ελεύθερος αφέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαϊου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης Κρατήθηκε λίγες ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης κατηγορούμενος για λειτουργία εκλογικού κέντρου χωρίς άδεια. Επίμαχο σημείο της υπόθεσης η απόσταση του εκλογικού του κέντρου από αυτό του κ,Αναστασιάδη το οποίο διαθέτει άδεια λειτουργίας.

Το όριο που θέτει ο νόμος είναι των 50 μέτρων ο κ. Ξουλόγης υποστηρίζει ότι το εκλογικό του κέντρο είναι σε απόσταση 55 μέτρων από αυτό του κ.Αναστασιάδη.

Σε δηλώσεις του στο enanews.gr ο υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου Β. Ξουλόγης τόνισε ότι έχει προχωρήσει την διαδικασία για τα δικαιολογητικά του εκλογικού του κέντρου, ενώ μάλιστα δεν αποκλείεται να ανοίξει ξανά το εκλογικό του κέντρο από την στιγμή που δεν εντοπίζει κάποια παράβαση.

Μάλιστα στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ανώνυμη καταγγελία προέρχεται από τον πολιτικό του αντίπαλο, Φίλιππο Αναστασιάδη. Η πλευρά Αναστασιάδη δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν έχει κάνει καμία καταγγελία για το θέμα, όπως διαδίδει ο κ Ξουλόγης.

Σε βάρος του κ.Ξουλόγη σχηματίσθηκε δικογραφία , σε εκκρεμότητα ενσταση του για να λάβει άδεια το εκλογικό του κέντρο εφόσον οι αρμόδιοι πεισθούν ότι η απόσταση μεταξύ των δύο εκλογικών κέντρων είναι 55 μέτρα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version