Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξουλόγης για πόθεν έσχες: Μοιράζανε την εφημερίδα με εμένα πρωτοσέλιδο στα καφενεία…

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης μετά την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην δήμαρχο Ελευθερών για το πόθεν έσχες του και τις δικαστικές περιπέτειες που ξεκινούν για αυτό το λόγο. Ο κ. Ξουλόγης αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν κλήθηκε στο δικαστήριο για το πόθεν έσχες του αλλά γιατί καθυστέρησε να το καταθέσει το 2010 και μόνο, καθώς επέμεινε πως όλα τα πόθεν έσχες του από το 2009 έως σήμερα είναι ανεβασμένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Παγγαίου και μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως δεν έγινε καμία σημαντική μεταβολή της περιουσίας του. Δήλωσε χαρούμενος που γίνεται πρωτοσέλιδο έστω και με αυτές τις κατηγορίες λέγοντας πως συγκεκριμένη εφημερίδα τύπωσε 500 φύλλα μοιράζοντας τα στα καφενεία για τον δυσφημίσει. Δήλωσε πως δεν έχει να κρύψει τίποτα από κανέναν και κάλεσε τον Μπάμπη Χρυσανίδη να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του για τον πόλεμο λάσπης παροτρύνοντας παράλληλα τον υποψήφιο δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη να απομακρυνθεί από το περιβάλλον του γιατί είναι επικίνδυνος. Στη συνέχεια διερωτήθηκε γιατί όλοι αυτοί που τον κατηγορούν δεν έχουν τα δικά τους πόθεν έσχες δημοσιευμένα στο σάιτ του Δήμου λέγοντας πως «αυτοί έχουν να κρύψουν κάτι». Αρνήθηκε κατηγορηματικά τα περί σπιτιών στο Λονδίνο ή το Παρίσι ειρωνευόμενος πως έχει και μία βίλα στην Κηφησιά. Έπειτα έδειξε την λίστα με τους ύποπτους για πλουτισμό της περιφέρειας μας καλώντας συγκεκριμένο δημοσιογράφο να την αναγνώσει αν εχει το όνομα του. Θεωρεί ότι ο πανικός των αντιπάλων του πηγάζει από την αδυναμία τους να καταρτίσουν ένα αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο ενώ για τον ίδιο τον κ. Χρυσανίδη είπε πως «αυτός αγόραζε ακίνητα από πλειστηριασμούς και κατεσχεμένα εκμεταλλευόμενος συμπολίτες του που βρισκόντουσαν σε οικονομική αδυναμία». Τέλος για τον πρώην δήμαρχο Ελευθερούπολης Γιάννη Φιλόσογλου αρκέστηκε να δηλώσει πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί».
Ταλαιπωρία για τους αγρότες οι πλημμύρες στα Τενάγη
Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Ξουλόγης μίλησε ακόμη και για τις πλημμύρες στα Τενάγη Φιλίππων, υπογραμμίζοντας ότι είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τους παραγωγούς της περιοχής και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την πρωτοβουλία του να καταθέσει σχετική προμελέτη, ενώ ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πρόταση βασίζεται σε παλιά πρόταση από τη δεκαετία του 1930, όταν και είχε αποξηρανθεί η λίμνη στην περιοχή, χωρίς να αναφέρει αν είναι 100% σύμφωνος με όσα πρότεινε η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας. ο κ. Ξουλόγης συμπλήρωσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει η ανάπλαση της παραλίας Οφρυνίου, αλλά και το έργο του βιολογικού καθαρισμού στη Φωλιά, ύψους 1.500.000 ευρώ.
Από κει και πέρα, ο δήμαρχος Παγγαίου ενημέρωσε ότι αύριο ολοκληρώνεται η εγκατάσταση δύο νέων ζευγαριών φίλτρων, που θα δώσουν λύση στον καθαρισμό του νερού στη Νικήσιανη και θα βοηθήσουν να πέσει το όριο του αρσενικού κάτω από τα 10mg/l. Επίσης, ο κ. Ξουλόγης ζήτησε να μην διασπείρονται ψευδείς πληροφορίες, αναφερόμενος στις φήμες ότι και στο πόσιμο νερό της Ελευθερούπολης ανιχνεύθηκαν δείγματα με υψηλή περιεκτικότητα σε αρσενικό, αφού πανικοβάλλονται αδικαιολόγητα οι πολίτες και κατέληξε ότι γίνονται έλεγχοι κάθε μήνα από συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Παγγαίου.
Άμεση η απάντηση Χρυσανίδη | Δεν του φταίει κανένας Χρυσανίδης γιατί δεν κατέθεσε την δήλωση του «πόθεν έσχες»
Λίγες ώρες μόνο μετά την συνέντευξη τύπου του δημάρχου Παγγαίου όπου εξηγούσε πως δεν έχει αλλάξει η περιουσιακή του κατάσταση αλλά από αμέλεια δεν δήλωσε εμπρόθεσμα το πόθεν έσχες του ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης επανέρχεται με νέα ανακοίνωση στρέφοντας ξανά τα βέλη του προς τον κ. Ξουλόγη υποστηρίζοντας “Δεν του φταίει κανένας Χρυσανίδης γιατί δεν κατέθεσε την δήλωση του «πόθεν έσχες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ελευθερούπολη, 18.03.2014
«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΧΡΥΣΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Απάντηση στη σημερινή συνέντευξη του κ. Ξουλόγη για την ποινική
δίωξη μη κατάθεσης «πόθεν έσχες» και… άλλα πολλά.

Στη σημερινή του συνέντευξη ο κ. Ξουλόγης, αποκάλυψε για ακόμη μία φορά το άσχημο πρόσωπο ενός ανίκανου και συνεπώς επικίνδυνου Δημάρχου, που κρυβόταν επιμελώς πίσω από τη μάσκα του καλού παιδιού.
Έχασε την ψυχραιμία του, από τα σκάνδαλα που αποκαλύψαμε και ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη (στημένοι διαγωνισμοί, υπερβολικές χρεώσεις υλικών, καταχρήσεις κλπ).
Έφυγαν από κοντά του βασικά στελέχη που τον στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές, όταν διαπίστωσαν την ανεπάρκεια του, γιατί δεν ήθελαν να γίνουν συνένοχοι στον αυταρχισμό και στην κακοδιαχείριση των οικονομικών από τον κ. Ξουλόγη.
Διώκεται σήμερα και στις 5 Ιουνίου 2014 θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, γιατί δεν κατέθεσε στην αρμόδια Δικαστική Αρχή τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης, αν και γνώριζε την υποχρέωση του.
Αν ήθελε κάτι να κρύψει με την ενέργεια του αυτή, είναι υπόθεση της Δικαιοσύνης και να είναι σίγουρος ότι θα ερευνηθεί σε βάθος.
Αφού τα θεωρεί όλα αυτά «λάσπη» των αντιπάλων του γιατί δεν ζητά την επίσπευση της εκδίκασης πριν τις εκλογές, αν είναι τόσο σίγουρος για την αθωότητα του;
Δεν του φταίει κανένας Χρυσανίδης γιατί δεν κατέθεσε την δήλωση του «πόθεν έσχες», όσο και αν προσπαθεί με περισσή κουτοπονηριά – ένδειξη περιορισμένης ευφυίας- να εξαπατήσει, για ακόμη μία φορά, τους συνδημότες μας, καταφεύγοντας σε ύβρεις και συκοφαντίες για το πρόσωπό μου.
Δεν υποκαθιστώ κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο και στηρίζω τον κ. Αναστασιάδη Φίλιππο, γιατί τον θεωρώ πιο ικανό να βγάλει από το τέλμα το Δήμο Παγγαίου, εκεί που ο κ. Ξουλόγης τον οδήγησε με την κακοδιαχείριση και την ανικανότητα του.
Ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου σήμερα, έχω χρέος απέναντι στους συνδημότες μου να κρίνω «τα έργα και τις ημέρες» της διοίκησης Ξουλόγη.
Δικά του έργα είναι το Δασικό χωριό που ρήμαξε, το κάμπινγκ της Τούζλας που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, τα λουτρά Ελευθερών που δεν διεκδίκησε, οι Αμμόλοφοι που εδώ και τρία χρόνια ο δήμος μας είναι απλός θεατής.
Δικό του έργο είναι η εγκληματική αδιαφορία για το αρσενικό στο νερό που πίνουν οι συνδημότες μας στη Νικήσιανη και σε άλλες περιοχές του Δήμου, οι αγροτικοί δρόμοι που εγκαταλείφθηκαν, το αυτόματο σύστημα άρδευσης που καταστράφηκε, τα μηχανήματα έργων που κληρονόμησε και αχρηστεύθηκαν.
Δικό του έργο είναι οι υπερβολικές αυξήσεις των δημοτικών τελών και η σπάταλη διαχείριση των χρημάτων αυτών, με την αύξηση κατά 40% των λειτουργικών δαπανών του Δήμου Παγγαίου.
Δεν αντέχει ο κ. Ξουλόγης σε δημόσιο διάλογο που τον προσκάλεσα και τον προκαλώ, με στοιχεία και επιχειρήματα – και όχι άναρθρες κραυγές- για να μπορέσουν οι συνδημότες μας να μάθουν που βρίσκεται η αλήθεια και που η ψευτιά, η υποκρισία και η διπλοπροσωπία.
Δεν θα τον ακολουθήσω στον κατήφορο των ύβρεων και των συκοφαντιών που διάλεξε, επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.
Πρέπει όμως στον κ. Ξουλόγη – που κατά τα άλλα μου είναι αρκετά συμπαθής- να θυμίσω τη ρήση του Ευαγγελίου: «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι».

Υ.Γ. Από όσα είπε ο κ. Ξουλόγης εναντίον μου, το μόνο ίσως που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι «αμαυρώνει» την ιστορία μου είναι, πως στις προηγούμενες εκλογές «ξεγελάστηκα» από το προσωπείο του καλού παιδιού και τον στήριξα τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Επικεφαλής Ελάσσονος αντιπολίτευσης
Δήμο Παγγαίου

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σοκ με νεκρό άνδρα ο οποίος σκοτώθηκε από φωτοβολίδα την Καθαρά Δευτέρα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας από τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδικοχαμένος νεαρός μαζί με φίλους του παρακολουθούσαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης.

Μόλις ολοκληρώθηκε η γιορτή ,οι φίλοι πήγαν για διασκέδαση στον κεντρικό πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου όταν μια ναυτική φωτοβολίδα που έφερε κάποιος από την ευρύτερη παρέα εξερράγη και καρφώθηκε στο σώμα του Μανώλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου λίγη ώρα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που έφερε στην κοιλιακή χώρα . Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για κακή χρήση μιας φωτοβολίδας – λάμψης η οποία εξερράγη με αποτέλεσμα να προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία στον 33χρονο.

Η μητέρα του 33χρονου έσπευσε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν τα κατάφεραν να κρατήσουν τον γιο της στη ζωή.

Γιάννης Γ.

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Καταγγελίες για περιστατικά βίας από γονείς σε εκπαιδευτικούς!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές καταγγελίες από εκπαιδευτικούς για περιστατικά βίας από γονείς (!) επειδή διαφωνούν με τις βαθμολογίες των παιδιών τους.

Όπως εξήγησε η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας Ελένη Σακαλή στην proini

Τα περιστατικά βίας τα οποία αντιμετωπίζουμε, τα περιγράφουμε στην ανακοίνωση μας. Δεν μπορούμε να γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι. Είναι περιστατικά τα οποία γίνονται συνήθως στο διάλειμμα. Οι μαθητές μαλώνουν μεταξύ τους, τσακώνονται και χτυπιούνται μεταξύ τους. Υπάρχουν φραστικές επιθέσεις αλλά υπάρχουν και φραστικές επιθέσεις των γονέων απέναντι στους εκπαιδευτικούς. Οι αιτίες είναι πολλές. Κυρίως οι γονείς νομίζουνε ότι οι εκπαιδευτικοί δεν επιτελούν το έργο τους όπως πρέπει. Αυτό αφορά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο βαθμολογούν. Νομίζουν ότι τα παιδιά τους αξίζουν περισσότερο και επιτίθενται φραστικά τους εκπαιδευτικούς.

Για το θέμα μίλησε και το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Νεκτάριος Κορδής στο enanews.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en