Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

3 Διαγωνισμοί και Φέτος στην Ονειρούπολη Δράμας | Το χωριό του Αη Βασίλη

Με δελτία τύπου του Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας αναφέρει…

 

“Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα»

Οι εικόνες κάθε χρόνο μοναδικές… Η μαγεία του χώρου αποπλανητική, φανταστική, παραμυθένια… «Μία φορά και έναν καιρό», έτσι ξεκινάνε τα περισσότερα παραμύθια και ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξεκινά κάθε χρόνο στη Δράμα.

Για να μην χαθούν αυτές οι όμορφες στιγμές τι χρειάζεται;

Φωτογραφικό Υλικό.

Η Ονειρούπολη Δράμας – Το χωριό του Αη Βασίλη και φέτος για 12η χρονιά ανοίγει τις πύλες της και σας περιμένει να ζήσουμε όλοι μαζί το δικό μας παραμύθι, μέσα από τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργανώνει και φέτος.

Καλεί μικρούς και μεγάλους να πάρουν στα χέρια τους τις φωτογραφικές τους μηχανές και να αποτυπώσουν μέσα από την δική του καλλιτεχνική ματιά, τις εικόνες, τις στιγμές και τα χρώματα που τους αρέσουν και αξίζει να καταγράψουν.

Φαντασία, γωνίες λήψης, κατάλληλος χρόνος, φωτισμός, αγάπη, ζωντάνια, είναι μερικά από τα μικρά  μυστικά για την σύλληψη μιας καλής φωτογραφίας.

Φωτογράφοι, δείτε και καταγράψτε με την δική σας ματιά την Ονειρούπολη ή ότι άλλο θέλετε και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό.

Τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν και θα δημοσιευθούν στο site της Ονειρούπολης.

 

Διαγωνισμός Αφίσας & Ζωγραφικής με θέμα «τα Χριστούγεννα»

Η «Ονειρούπολη – το Χωριό του Αη Βασίλη» για 12η χρονιά ανοίγει τις πύλες της στη Δράμα, μεταμορφώνοντας την σε ένα μαγικό χωριό των Χριστουγέννων.

Το «Χωριό του Αη Βασίλη» μαζί και όλη η πόλη της Δράμας, φοράνε τα καλά τους και προετοιμάζονται για την μεγάλη γιορτή.

Χαμόγελα, γλυκές λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα παραμύθια, είναι μερικά από τα δώρα που θα δεχθούν παιδιά από όλη την Ελλάδα στην «Ονειρούπολη – Το χωριού του Αη Βασίλη».

Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. του Δήμου Δράμας και η Οργανωτική Επιτροπή της «Ονειρούπολης» καλούν μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό Αφίσας – Ζωγραφικής με θέμα: «Η Ονειρούπολη της Δράμας».

Πινέλα, ξυλομπογίες, καμβάδες, γιορτινά χρώματα αλλά είναι αυτά που θα χρειαστούν για να αποτυπώσετε την πιο μαγική στιγμή και να δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν και θα δημοσιευθούν στο site της Ονειρούπολης.

 

Διαγωνισμός Παραμυθιού με Θέμα «τα Χριστούγεννα»

Μία φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένα μαγικό χωριό. Βόρεια στη Δράμα, που κάθε Χριστούγεννα βγαίναν ξωτικά.

Τα μαγικά ξωτικά δημιούργησαν το «Χωριό του Αη Βασίλη» και το ονόμασαν «Ονειρούπολη».

Ο Άγιος Βασίλης για να τους ευχαριστήσει κάθε Χριστούγεννα ανοίγει τις πύλες της Ονειρούπολης και μαζί με όλα τα παιδιά από όλη την Ελλάδα για ένα μήνα περνάνε αξέχαστες γιορτινές μέρες.

Για μία ακόμη χρονιά ο Αη Βασίλης καλεί όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο διαγωνισμό Παραμυθιού.

Φαντασία, αγάπη, χαμόγελο, ζωντάνια είναι μερικά από τα μικρά μυστικά για την δημιουργία ενός καλού Παραμυθιού.

“Λιλιπούτειοι”φίλοι αλλά και μεγαλύτεροι, γράψτε το δικό σας Παραμύθι και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό.

Η «Ονειρούπολη – το Χωριό του Αη Βασίλη» για 12η χρονιά ανοίγει τις πύλες της και σας περιμένει να ζήσουμε όλοι μαζί το δικό μας παραμύθι!

Τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν και θα δημοσιευθούν στο site της Ονειρούπολης, τουλάχιστον το Πρώτο θα εκδοθεί και ηλεκτρονικά.”

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Με τη σημαντική συμβολή και της Kourtidis Group, ο Δήμος Παγγαίου έφτασε στη πρώτη πανελλαδική δεκάδα έκδοσης οικοδομικών αδειών

Εξαιρετικά σημαντική υπήρξε η συμβολή του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη στο να φιγουράρει ο Δήμος Παγγαίου Καβάλας στην πρώτη δεκάδα των περιοχών της χώρας, με τις περισσότερες οικοδομικές άδειες για το 2023.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόσφατη δημοσιοποίηση στοιχείων από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο Δήμος Παγγαίου βρέθηκε στην 9η θέση πανελλαδικά, με 160 οικοδομικές άδειες και 64.475 τετραγωνικά μέτρα, γεγονός που αντικατοπτρίζει ένα ισχυρό επίπεδο δραστηριότητας και ανάπτυξης.

Από το σύνολο των οικοδομικών αδειών, στην Kourtidis Group χορηγήθηκε το 20,6% των αδειών και με την οικοδομική δραστηριότητα του σε τετραγωνικά μέτρα να αγγίζει το 30,5%. Τα εντυπωσιακά αυτά ποσοστά αντιπροσωπεύουν την έκδοση 33 οικοδομικών αδειών για τον όμιλο Κουρτίδη, από τις 160 συνολικά, με συνολική οικοδομική δραστηριότητα 19.680 τετραγωνικών μέτρων.

Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα του Δήμου Παγγαίου αποτελούν μία «έκπληξη» καθώς αποτελεί μία σχετικά «άγνωστη» περιοχή για τα ελληνικά δεδομένα, η δραστηριότητα της Kourtidis Group, με έδρα την Παραλία Οφρυνίου και με μια πορεία στον χώρο των κατασκευών από το 1996, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην τοπική οικοδομική ανάπτυξη. Με την πάροδο των ετών, επεκτείνει και εξελίσσει σταθερά την παρουσία του:

  • 20 άδειες το 2021
  • 25 άδειες το 2022
  • 33 άδειες το 2023

Η αύξηση των οικοδομικών αδειών από τον όμιλο Κουρτίδη αντανακλά τη δέσμευσή του να επενδύσει στην ευρύτερη περιοχή και να συμβάλει ενεργά στην οικονομική ευημερία. Κάθε νέα άδεια δεν αντιπροσωπεύει απλώς ένα οικοδομικό έργο, αλλά μια ευκαιρία για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων και την προώθηση της συνολικής ανάπτυξης του τόπου.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συνόδευσαν στον Δ. Νέστου Υποψήφιοι Ευρωβουλετές

Τελική ευθεία για την Κυριακή των Ευρωεκλογών με τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές να περιοδεύουν στην επικράτεια αποκτώντας εικόνα για τα θέματα κάθε τόπου.

Στο πλευρό του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13 Μαϊου στην Χρυσούπολη και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να συζητήσουν με τους αγρότες και τους αρμόδιους φορείς που παρευρέθησαν, για τα θέματα του πρωτογενούς τομέα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en