Quantcast
Connect with us

LIFESTYLE

1000 και 1 νύχτες ερωτικών μυστικών των ζωδίων

Ώρα να τρίψουμε το μαγικό λυχνάρι και να μάθουμε τα μυστικά κάθε άνδρα του ζωδιακού

Είστε μια γυναίκα, σκλάβα του δικού σας εθισμού στο σεξ και ξεκινάτε εμπνευσμένη από την ιστορία της Σεχραζάτ, μια προσπάθεια να έχετε μια διαφορετική οπτική στην σεξουαλική επαφή με κάθε ζώδιο, για 1001 βραδιές. Βέβαια δεν έχετε ακόμη αποφασίσει για τη διάρκεια της δράσης. Αλήθεια, είστε πράγματι εσείς η διεφθαρμένη ή μήπως ελπίζετε να λιώσετε στην ατέρμονη επιθυμία από το σώμα σας; Μήπως νομίζετε ότι μπορείτε να βρείτε την ευτυχία στην αγκαλιά ενός διαφορετικού εραστή κάθε βράδυ ή μήπως ελπίζετε να βρείτε την αληθινή αγάπη δοκιμάζοντας την τεράστια ποικιλία των πιθανών συντρόφων; Χμ… ώρα να τρίψουμε το μαγικό λυχνάρι και να μάθουμε τα μυστικά κάθε άνδρα του ζωδιακού… Ίσως αυτά αρκούν για να αντέξετε. Πάντως από όποια αστρολογική οπτική γωνία να το προσεγγίσετε, είναι κάπως σαν ένας λαβύρινθος από σοκάκια που θα σας πάει πάντα κάπου, έστω και αν δεν είναι εκεί που νομίζατε ότι θα πρέπει να πάτε.

ΚΡΙΟΣ
Θερμόαιμος και απαιτητικός, ισχυρός και σέξι, έχει συνηθίσει να είναι ηγέτης στην κρεβατοκάμαρα και νιώθει ότι μπορεί να νικήσει ένα σύμπαν (τουλάχιστον έτσι νομίζει). Βασικά ξέρει πού να δημιουργήσει ρομαντική διάθεση και πού να λάβει πιο αποφασιστική δράση. Οπότε είναι απλό: προσπαθήστε να διαβάσετε κάποιες καυτές ερωτικές σκηνές και μοιραστείτε κάποιες προσωπικές επιθυμίες σας και σας υπόσχομαι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ. Είναι πιθανότατα έτοιμος για περισσότερα. Θα σας γυρίσει με την πλάτη και θα γονατίσει πίσω σας για να έχει πλήρη έλεγχο της κατάστασης, ενώ θα κινείται και θα πιέζει δυνατά με το ρυθμό του σώματος σας. Μυστικό: λατρεύει η ερωμένη του να του αφήνει γρατσουνιές και να δαγκώνει τα αυτιά του, ουρλιάζοντας από έκσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πολύ αισθησιακός και μπορεί εύκολα να υποτάξει τις ιδιοτροπίες σας. Θα σας ζητήσει να ξαπλώσετε και θα κάνει μασάζ στην πλάτη σας. Ενώ αυτός συνεχίζει το μασάζ, εσείς γυρνάτε ανάσκελα να τον κοιτάξετε κι εκείνος συνεχίζει να χαϊδεύει τους ώμους, το στήθος και την κοιλιά. Έπειτα θα διεισδύσει σιγά-σιγά, αυξάνοντας την ταχύτητα και την ένταση των ωθήσεων. Δεν του αρέσει να είναι βιαστικός, ενώ απολαμβάνει κάθε ερωτική διέγερση. Αφού πρώτα ο ίδιος εμπιστευτεί το σώμα του, θα δώσει τα πάντα στο να κάνει έρωτα. Πιστέψτε με, δεν είναι αρχάριος στην τέχνη της αποπλάνησης και το μυστικό του είναι ότι ξέρει πώς να ευχαριστήσει και το σώμα σας, καθώς αποτελεί γι’ αυτόν μια ατελείωτη εξερεύνηση ευαίσθητων σημείων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πρόκειται για έναν σκανδαλιάρη εραστή, που του αρέσει να πειράζει και να παίζει. Η καλύτερη θέση σεξ για εσάς θα είναι όταν είστε ξαπλωμένοι δίπλα-δίπλα και αντικρίζετε ο ένας τον άλλον. Μετά τις πρώτες κινήσεις διείσδυσης, ελευθερώστε τα χέρια σας για να αγγίξετε ο ένας τον άλλον. Ο αμοιβαίος αυνανισμός ενδείκνυται για αυτήν την θέση επίσης, ενώ θα πρέπει να πάρετε το χρόνο σας και να βρείτε τη σωστή γωνία. Φυσικά, αυτός ο άντρας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων: θέλει να μυρίσει, να δει, να αισθανθεί, αλλά πάνω απ’ όλα (και εδώ κρύβεται όλη η τέχνη του) να σας πει τα πιο πρόστυχα και ερωτικά λόγια. Η φωνή του μπορεί να σας ξυπνήσει και να σας κάνει να τρέμετε για αρκετά δευτερόλεπτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η στάση «Λωτός» είναι σχεδόν κομμένη και ραμμένη γι’ αυτόν. Όταν λοιπόν αυτός κάθεται, εσείς τυλίξτε τα πόδια σας γύρω από το σώμα του. Θα πρέπει να κινήστε στο ρυθμό με αργές και τρυφερές κινήσεις, ενώ αυτός θα χαϊδεύει τους γλουτούς και το στήθος σας, δίνοντας σας την καλύτερη αγκαλιά που τον αφήνει να σας αισθάνεται εντελώς. Αν κι έχει την φήμη του ντροπαλού, δεν θα διστάσει να σας πει όλες τις φαντασιώσεις του και να εκπληρώσει τις σεξουαλικές επιθυμίες σας με τη σειρά του. Το μυστικό σε αυτόν τον άνδρα είναι ότι πιστεύει ότι το σεξ είναι κάτι, όπου και οι δύο σύντροφοι θα πρέπει να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο. Όταν μάλιστα βρείτε την αμοιβαία κατανόηση, μπορείτε να είστε βέβαιη ότι θα βιώσετε πολλαπλούς οργασμούς μαζί του.

28032014mesa

ΛΕΩΝ
Η πίσω θέση εισόδου είναι μια από τις αγαπημένες του, γι’ αυτόν που λατρεύει να επιδεικνύεται ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα. Η βαθιά διείσδυση, όταν γονατίζετε και αυτός είναι από πίσω σας να χαϊδεύει το στήθος, τους γλουτούς σας και να «πειράζει» το ευαίσθητο απόκρυφο σημείο σας, μπορεί να σας στείλει σε υψηλή κλίμακα ερωτικής ικανοποίησης. Κρατήστε γερά, γιατί η θέση αυτή δεν προορίζεται για ένα αργό ξεκίνημα κι εκτός αυτού, είναι ένας έντονος εραστής και δεν θα διστάσει να σας υποτάξει και να σας φέρει σε έναν θυελλώδη οργασμό. Το πιο συναρπαστικό γι’ αυτόν είναι η διαδικασία του έρωτα και όχι το αποτέλεσμα και σε αυτό μάλιστα ποντάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εδώ πρόκειται για τον εραστή της εκλεπτυσμένης οικειότητας. Μέγας λάτρης της στάσης να βρίσκεται στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια απλωμένα, ενώ εσείς γονατίζετε και τον ευχαριστείτε. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο λόγος που αυτή η θέση σεξ είναι ιδανική γι’ αυτόν, είναι επειδή μπορεί να ελέγξει τη γωνία της διείσδυσης και το ρυθμό της προωθήσεως. Αρκετοί μάλιστα την προτιμούν ακόμη και για «τονώσουν» τον εαυτό τους και όχι για την καθεαυτή δική σας ευχαρίστηση. Ένα άλλο παιχνίδι που λατρεύει είναι «η αντίσταση και η παράδοση», μέχρι που θα μπορούσε να ξεσπάσει σε έκρηξη οργασμού. Το μυστικό του είναι ότι ξέρει πάντα τι θέλετε και μπορείτε να είστε σίγουρη ότι θα είναι πολύ επίμονος και μεθοδικός, αλλά μην περιμένετε ξεσπάσματα σεξουαλικών φαντασιώσεων.

ΖΥΓΟΣ
Ένας άνδρας αρκετά ρομαντικός, που δεν έχει ανάγκη τον γυμνό ερωτισμό, ενώ θα τον βρείτε να ιντριγκάρεται με την διακόσμηση του υπνοδωματίου. Ξαπλώστε μαζί του σε μια ιεραποστολική στάση, αφού ο πιο άνετος και συνηθισμένος τρόπος, σας βοηθά στο να απολαύσετε τον έρωτα, ενώ χαϊδεύετε ο ένας τον άλλο στα πιο απόκρυφα μέρη. Άλλωστε το σεξ γι’ αυτόν δεν είναι μια συνεδρία από ακροβατικές πόζες, αλλά περισσότερο ένα αισθησιακό παιχνίδι. Όταν διερευνά τις εσωτερικές καμπύλες σας, αγγίζοντας απαλά το στήθος σας και χαϊδεύοντας σας πχ με ένα φτερό, κάνει την αναπνοή σας να κόβεται από την απόλυτη έκσταση. Τα προκαταρκτικά, σας υποσημειώνω, είναι το ισχυρότερο σημείο του και χωρίς αμφιβολία το μυστικό του κρύβεται στο ότι κανείς δεν θα μπορούσε να είναι τόσο τρυφερός και διορατικός στις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο πιο ακόρεστος εραστής μεταξύ των ζωδίων, θα σας πλαγιάσει μπρούμυτα και θα έρθει από πίσω. Σε αυτή τη θέση μπορεί να προβάλει τα γεννητικά του όργανα, ενώ καλά θα κάνετε να ενδώσετε στις επιθυμίες του, που θα αλλάζουν από την μπροστινή διέγερση σε βαθιά πίσω διείσδυση. Όταν αρχίζει το σεξ, του αρέσει να δαγκώνει και να τσιμπά, απολαμβάνοντας τις κραυγές σας και ότι γουργουρίζετε από τον πόνο και την ικανοποίηση. Θα σας προσφέρει άνετα το παιχνίδι του σκλάβου- αφέντη, του δεσίματος και το παίξιμο με ερωτικές συσκευές. Το μυστικό του είναι ότι είναι καλύτερα να σταματήσετε, αν δεν είστε σίγουρη για τις προθέσεις του, γιατί όταν είστε στο κρεβάτι του, δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε από την γοητεία του.

28032014mesaaaaa

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόκειται για ένα άγριο εραστή, ο οποίος παίρνει ευχαρίστηση από το γρήγορο σεξ, οπότε δεν χρειάζεται να εκπλαγείτε αν σας «πάρει» στις σκάλες ή ενώ μαγειρεύετε στην κουζίνα. Το doggy style είναι μάλιστα από τις πιο αγαπημένες στάσεις γι ‘αυτόν, καθώς η ταυτόχρονη διέγερση των γεννητικών οργάνων, μαζί με τις συχνές διεισδύσεις από πίσω είναι εξαιρετικά ελκυστικές. Το πιο σπουδαίο του μυστικό είναι ότι προσπαθεί να βρίσκει πάντα νέες στάσεις και περιβάλλον για να κάνει έρωτα. Να μην ξεχάσω να σας πω, ότι μπορεί να σας προσφέρει σπουδαίο ερωτικό μασάζ, όπου τα δάχτυλά του θα τρέχουν πάνω στο σώμα σας, αγγίζοντας απαλά και τονώνοντας όλες τις ερωτογενείς ζώνες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι αρκετά σχολαστικός κατά τον σχεδιασμό του παιχνιδιού για σεξ, ενώ η καθιστή θέση που κοιτάζετε ο ένας τον άλλο, καθώς κινείται αργά, όπως σε ένα συναρπαστικό χορό είναι η ιδανική γι’ αυτόν. Το δικό του μυστικό είναι ότι νιώθει περήφανος για τις σεξουαλικές δυνατότητές του, κι αν το σεξ ήταν ένας μαραθώνιος, θα ήταν ο δρομέας που ποτέ δεν θα σταματούσε, μέχρι να φτάσετε στη μέγιστη ικανοποίηση. Για να τον βάλετε στην κατάλληλη ατμόσφαιρα, αυτό που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε άνεση, γι’ αυτό και θα εκτιμούσε ένα καθαρό και άνετο χαλί, κοντά στο τζάκι, ακούγοντας ήρεμη μουσική και πίνοντας ένα παλιό κρασί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η στάση του απέναντι στο σεξ είναι μάλλον πνευματική και μπορεί να παρασυρθεί από ερωτικά παιχνίδια, όπου άνετα σας φέρνουν ακόμη και σε οργασμό χωρίς διείσδυση. Η καλύτερη θέση γι’ αυτόν είναι σαν να κολυμπάτε, όπου μπορεί να βρισκόσαστε στην πλάτη του με τα πόδια σας, κατά μήκος του σώματός του. Σε αυτή τη θέση μπορείτε να ελέγξετε το ρυθμό και να φτάσετε πιο εύκολα στον οργασμό, καθώς σας δίνει μια ήπια διέγερση της κλειτορίδας. Επίσης, μπορείτε να διανθίσετε το ερωτικό παιχνίδι με την τοποθέτηση των ποδιών, μετακινώντας τα και χώρια και μαζί. Το μυστικό του κρύβεται στο ότι, αν και μερικοί από τους πειραματισμούς του μπορεί να φαίνονται αρκετά περίεργοι και πρωτοποριακοί, δεν πρόκειται ποτέ να σας κάνει να αισθανθείτε πλήξη.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι ένας γοητευτικός από τη φύση του εραστής, που η διαίσθησή του μπορεί να τον προτρέψει πώς να βρει τα πιο ευαίσθητα σημεία σας. Δοκιμάστε να χαϊδεύετε ο ένας τον άλλον σε μια θέση κουτάλι, όπου τα σώματά σας θα ταιριάζουν μεταξύ τους με στενή επαφή, καθώς εκείνος θα διεισδύει από πίσω και μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τρυφερό και απαλό έρωτα. Το μυστικό του είναι οι ευγενικές ωθήσεις και οι λεπτοί ψίθυροι που σας αποκαλύπτουν την ευαίσθητη, ντελικάτη φύση του. Μην εκπλαγείτε, αν προσφερθεί να πάρει έναν υποτακτικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι σας.

astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

EVENTS

Eurovision exit poll | Στην 4η θέση η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη στο eurovisionworld.com, η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» βρίσκονται στην 4η θέση, κάτω από το φαβορί Κροατία, την Ιταλία και την Ολλανδία. 

Η Ελλάδα συγκεντρώνει μέχρι αυτή τη στιγμή το 6% των ψήφων, μαζί με την Ελβετία και τη Γαλλία. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη δημοσκόπηση για την Eurovision, με τις προβλέψεις της συνήθως να επαληθεύονται.

Πέρσι , η ιστοσελίδα προέβλεψε τη νίκη της Σουηδίας, με την Λορίν, στον διαγωνισμό.

Πηγή: skai.gr

Continue Reading

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Η Έλενα Κώνστα καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής “Μαγειρεύετε;” του Σωτήρη Καραμίντζα

Καλεσμένη της εκπομπής Μαγειρεύετε; και του Σωτήρη Καραμίντζα βρέθηκε η ραδιοφωνικη παραγωγός και dj Ελενα Κώνστα.

Η συνταγή αφορούσε κέικ με μπανάνα αλλά οι θεατές μόνο την συνταγή δεν παρακολουθουσαν με τα οσα γινόντουσαν μέσα στο πλατό!

Η ραδιοφωνικη παραγωγός πέταξε το καρφί της κατά της Ζήνας Κουτσελίνη παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Μαίρης Συνατσάκη στην τηλεοπτική τους κόντρα. Ο Σωτήρης Καραμίντζας και η Έλενα Κώνστα σε τρέλα κέφια ολοκλήρωσαν τον στόχο τους καταστρεφοντας πολλές…μπανάνες!

Ολοκληρο το επεισόδιο βρίσκεται στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube με τίτλο “Μαγειρεύετε;”

https://www.youtube.com/shorts/mDmG5fuNZrQ

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en