Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/8

Εντάσεις και διεκδικήσεις έξω από τα… καθιερωμένα!

 

 ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σου βάζει δύσκολα, πλαισιώνοντας με μεγαλύτερη αίγλη τις όποιες επιτυχίες σου. Θα πρέπει όμως να είσαι έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο, όπως επίσης να είσαι υποψιασμένος/η, αφού πολλά γίνονται εν κρυπτώ κι ίσως χρειαστεί να «ξετρυπώσεις» τους ενόχους! Επιπλέον πάρε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να «αποκρούσεις» έγκαιρα μια ενδεχόμενη ίωση ή λοίμωξη.

Ερωτικά
Το θέμα δεν είναι αν αρέσεις ή όχι αλλά το ποια μπορεί να είναι η ποιότητα μιας σχέσης. Το ορμητικό πάθος συνήθως δεν συνάδει ούτε με την αξιοπιστία ούτε με την διάρκεια, οπότε μάλλον θα πρέπει να διαλέξεις ένα από τα δύο!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης κι ίσως απογοητευτείς από την συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου, που μπορεί να αποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων. Παράλληλα, ο Άρης σε θέλει έτοιμο, είτε να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε μια οικογενειακή υπόθεση, είτε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες έκτακτες καταστάσεις στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που κινείται στα όρια του… παραμυθιού αλλά αυτό μην το δεις μόνον μεταφορικά! Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς από υποσχέσεις, που δεν έχουν αντίκρισμα, γι’ αυτό κράτα μικρό καλάθι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας σε έχει μπερδέψει για τα καλά κι είσαι έτοιμος/η να ενδώσεις σε μια επαγγελματική προοπτική, η οποία δείχνει βέβαια πολύ καλή αλλά είναι δύσκολο να ευοδωθεί. Παράλληλα, ο Άρης ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες προστριβές με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Ερωτικά
Μια απρόβλεπτη εξέλιξη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, οπότε μην παίρνεις όρκο για τίποτα! Ακόμη κι αν είσαι μόνος/η και δεν ανησυχείς για την ισορροπία της σχέσης σου, μπορεί να σου τύχει ένα περιστατικό, δύσκολο στην διαχείρισή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης συμβάλλει σε οικονομικές προκλήσεις, που σίγουρα απαιτούν εκ μέρους σου μια δυναμική αντιμετώπιση. Τα καλά νέα είναι βέβαια ότι έχοντας ένα ιδιαίτερο κίνητρο, μπορείς να πετύχεις κάτι εξαιρετικά δύσκολο ή σπάνιο, από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να έχεις τον νου σου σε έξωθεν διεκδικήσεις κι επιθετικές συμπεριφορές, που στοχεύουν στην «αφαίμαξή» σου.

Ερωτικά
Η προτίμηση των άλλων στο πρόσωπό σου είναι εμφανής, μπορεί μάλιστα να επισφραγιστεί και με ένα όμορφο δώρο. Από την άλλη πλευρά όμως αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν ζήλειες και αντιρρήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Όσο κι αν η λογική σου επιτάσσει να δράσεις «στα σίγουρα», φαίνεται πως τελικά θα δράσεις αυτοβούλως, παρασυρμένος/η είτε από το συναίσθημα, είτε από τον εγωισμό σου. Κι αυτό το «ρίσκο» έχει βέβαια τα υπέρ του, αφού θα σε κάνει να νιώσεις πιο «ζωντανός/η», από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να βάλει σε άμεσο κίνδυνο τις πιο ρεαλιστικές σου επιδιώξεις.

Ερωτικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι πολύ «δυνατό», το ερώτημα όμως είναι προς ποια κατεύθυνση! Γιατί όταν τα πάντα είναι διεκδικούμενα, η «νίκη» και η «ήττα» κρίνονται στις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να χαλαρώσεις καλύπτοντας πρωτίστως τις εσωτερικές σου ανάγκες, ωστόσο στον «πραγματικό» κόσμο ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν ή να σε ξεγελάσουν. Διαχώρισε λοιπόν τις πνευματικές αναζητήσεις σου από εκείνα που επιτάσσει το συμφέρον σου, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω μπλεξίματα.

Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ό, τι θέλεις, κερδίζοντας έτσι μια αίσθηση ευτυχίας, που σίγουρα θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Από εκεί και ύστερα όμως, να θυμάσαι ότι οτιδήποτε πιο «χειροπιαστό», κινείται όντως στην σφαίρα της ουτοπίας!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης έχει κέφια κι εσύ έχοντας την τάση να ασχολείσαι με υποθέσεις άλλων, είναι βέβαιο ότι θα έχεις πολύ δουλειά, αφού οι ισορροπίες αναμένεται να διαταραχθούν σε πολλά επίπεδα. Εντάσεις και πολεμικές θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναδείξεις για μια ακόμη φορά τις συνθετικές σου αρετές και το κυριότερο να ξεχάσεις τα δικά σου προβλήματα!

Ερωτικά
Η μεσολάβησή σου σε μια υπόθεση ενδέχεται να έχει μια απροσδόκητη συνέχεια, αφού από σύμβουλος μπορεί πολύ εύκολα να γίνεις είτε μέρος του προβλήματος, είτε μέρος της λύσης, ανάλογα με το από ποια πλευρά το βλέπει ο καθένας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης «παίζει» με το ανθρώπινο θυμικό και η εξέλιξη σε ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί φαίνεται να μην εξαρτάται τόσο από «αντικειμενικούς» παράγοντες αλλά πολύ περισσότερο από συμπάθειες ή αντιπάθειες που μπορεί να υποκρύπτουν κι ένα διαφορετικού τύπου ενδιαφέρον. Κατ’ επέκταση και τα αίτια μιας σκληρής διαμάχης ή διεκδίκησης θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού!

Ερωτικά
Οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη, ωστόσο ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις από τις αρχές και τα προαπαιτούμενά σου. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο/η σύντροφος σου μπορεί να μην είναι τόσο σκληροπυρηνικός/η!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αν όμως θέλεις πραγματικά να «μείνεις στο παιχνίδι», μάλλον θα πρέπει να περιορίσεις αυτήν την αισιοδοξία. Επιπλέον, το να κυνηγάς «φαντάσματα», πέρα από τον ουτοπικό του χαρακτήρα, μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει κατ’ ευθείαν στα «νύχια» κάποιων «αρπακτικών» που περιμένουν πώς και πώς τέτοιες ευκαιρίες!

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες αλλά έχει μεγάλη σημασία το αν θα τις προκαλέσεις ή απλά θα αιφνιδιαστείς, αφού αν συμβεί το πρώτο, θα μεταφέρεις το όποιο πρόβλημα στους άλλους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι καιροί είναι πονηροί κι αν θες να αντεπεξέλθεις αποτελεσματικά στις οικονομικές και επαγγελματικές προκλήσεις, σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες σου τις αρετές, ξεκινώντας από την προνοητικότητα σου! Γιατί όταν ο Άρης σε καλεί να διαχειριστείς απρόβλεπτες καταστάσεις ή «υπόγειες» διαδρομές, εκείνο που θα «μετρήσει» είναι οι δικλείδες ασφαλείας σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό», πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια τέτοια εμπειρία σε ξεπερνά. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να επικρατήσει η σύνεση, μπροστά στον κίνδυνο να εκτεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Ο ενθουσιασμός σου «κτυπάει κόκκινο» αλλά αυτό μπορεί να σε κάνει να αγνοήσεις ή να υπερβείς κανόνες και αξίες, που για κάποιους άλλους είναι κόκκινες γραμμές!
Ο ενεργός Άρης είναι δίκοπο μαχαίρι κι όσο εύκολο είναι να συνεπάρει άτομα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, άλλο τόσο μπορεί να αναδείξει εχθρότητες και αντιπαλότητες, αν οι τρόποι σου δεν είναι οι σωστοί!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις αυτό που σου αξίζει, να ξέρεις όμως ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι αβέβαιη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διαταραχθεί είτε από δική σου ευθύνη, είτε όχι.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Ο Ποσειδώνας σε βοηθά να εξαφανίσεις οτιδήποτε μπορεί να φαίνεται ενοχλητικό ή μειονεκτικό, με αποτέλεσμα να πετύχεις εύκολα και γρήγορα έναν σημαντικό στόχο. Επιπλέον συμβάλλει και στο να αποφύγεις το να γίνεις εσύ ο στόχος, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο και να σε προστατέψει σε μια φάση όπου οι επιδιώξεις κάποιων δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο!

Ερωτικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν για να κρύψεις αδυναμίες και ελαττώματα, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα εξαιρετικά αρεστό πρόσωπο. Αν όμως αυτό μπορεί να σου αποφέρει κάποιο άμεσο «όφελος», δεν προσφέρεται για μια «επιλογή ζωής».

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/7

Όποιος ψάχνει, βρίσκει! 

 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Πλούτωνας κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σου κι εκείνο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να «κολλήσεις» σε μια κατάσταση που δεν έχει άλλα περιθώρια εξέλιξης. Άφησε πίσω σου το παρελθόν και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή. Μπορείς ακόμη να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης, αφού φαίνεται πως κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο «αθώα».
Ερωτικά
Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος πάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Κατά τα άλλα, ίσως και να μην σε ενδιαφέρει αλλά αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, θα μάθεις πολλά!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ποσειδώνας σε επηρεάζει άμεσα κι αν δεν τον αξιοποιήσεις δίνοντας προτεραιότητα στις καλλιτεχνικές ή υπερβατικές σου αναζητήσεις, μπορεί να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης, να εξαφανιστούν αντικείμενα από το σπίτι σου ή να μην εκτιμήσεις σωστά πρόσωπα και πράγματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον ρόλο ενός φίλου ή φίλης, που ίσως προσπαθήσει να σε παραπλανήσει.
Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα όσα σκέφτεσαι και ποθείς ανταποκρίνονται όντως σε πραγματικά δεδομένα. Κράτα λοιπόν την αίσθηση της ευτυχίας σου αλλά μόνον για εσωτερική κατανάλωση!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής «θολώνει» τα νερά της επικοινωνίας σου και μπορεί να ταλαιπωρηθείς από λάθη, αβλεψίες ή μια σχετική… ασυνεννοησία. Όσο, δε, για την συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, φαίνεται πως τα όρια ανάμεσα στην καλοπροαίρετη εμψύχωση και την δολιότητα είναι ασαφή! Δώσε προτεραιότητα στην διαίσθησή σου, που κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ πιο εύστοχη από την λογική σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια καλή συζήτηση με τον/την σύντροφο σου θα μπορούσε να διευκρινίσει πολλά για την ουσία της και τις προοπτικές της. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, για την ώρα μάλλον πρέπει να μείνεις στην «έρευνα αγοράς»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας επηρεάζουν τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις, όπως επίσης οτιδήποτε αφορά σε δάνεια, ασφάλειες και αποζημιώσεις. Ωστόσο, το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι να διερευνήσεις το παρασκήνιο, αφού φαίνεται ότι κάποιοι έχουν συμμαχήσει εναντίον σου και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους συμφέρει!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι προτιμότερο να περιμένεις, κρατώντας μικρό καλάθι. Ο Κρόνος «απαιτεί» περισσότερα έργα και λιγότερα συναισθήματα αλλά αν επιμένεις μπορεί να σου δώσει ένα βασανάκι, έτσι για να πορεύεσαι…

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι οικονομικές προσδοκίες σου δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα, αντίθετα μάλιστα ο Ποσειδώνας σε κάνει εξαιρετικά ευπαθή σε «πονηριές». Από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να χαρίσεις τα χρήματά σου σε κάποιον/α που έχει πραγματική ανάγκη. Στον επαγγελματικό τομέα, ο Πλούτωνας προάγει τις μυστικές διαβουλεύσεις από τις οποίες μπορεί να προκύψει μια σημαντική υποστήριξη.
Ερωτικά
Η είσοδος της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σου αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για πρόσωπα και υποθέσεις που υποτίθεται πως είχαν «κλείσει». Είναι στο χέρι σου όμως να αποφασίσεις το τι θα επιτρέψεις να συμβεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Φαίνεται να σε απασχολούν κάποια θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε ενός αγαπημένου σου προσώπου ή ακόμη και ζώου. Κι ενώ όσον αφορά στα πρώτα, πρόκειται κυρίως για ψυχοσωματικές ενοχλήσεις που θα περάσουν όταν κι εσύ νιώσεις καλύτερα, τα δεύτερα αξίζουν μιας μεγαλύτερης προσοχής, αφού εκεί «δεσπόζει» ο Πλούτωνας και μπορεί να χρειαστεί η περαιτέρω διερεύνηση τους.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να την «ψάξεις» σε βάθος, μαζί φυσικά με τον/την σύντροφο σου. Αν πάλι έχεις στον νου σου κάτι νέο, ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι να διασαφηνιστούν περισσότερο τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα, που τελικά δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η συνδρομή ενός φίλου ή φίλης μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα το τοπίο είναι «θολό» κι από αυτήν την άποψη θα ήταν προτιμότερο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, περιμένοντας μια πιο ευνοϊκή συγκυρία.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ενδέχεται να βρεθείς προ σοβαρού διλήμματος ανάμεσα σε μια νέα γνωριμία και σε ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πριν όμως αποφασίσεις, ρώτησε για να μάθεις περισσότερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μια αποκάλυψη ή ανακάλυψή σου θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το πλεονέκτημα σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Παράλληλα όμως μπορεί να υπάρξει και μια πονηρή κίνηση ενός ατόμου που ποντάρει πολλά στην εύνοια σου για να πετύχει τον στόχο του. Γενικά, τόσο ο Πλούτωνας, όσο και ο Ποσειδώνας σε θέλουν «υποψιασμένο» και έτοιμο να διερευνήσεις τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια.
Ερωτικά
Κάποιος/α προσπαθεί είτε να σε παραπλανήσει, είτε να σε αποπλανήσει αλλά μάλλον δεν ξέρει με ποιόν/α έμπλεξε! Φυσικά μπορείς να κινηθείς κι εσύ με ανάλογο τρόπο, έχοντας μάλιστα το απόλυτο πλεονέκτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Όσον αφορά στις πνευματικές αναζητήσεις σου, μπορείς πράγματι να φτάσεις στον πυρήνα των πραγμάτων, αξίζει λοιπόν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου. Αντίθετα όμως στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (μετακινήσεις, ταξίδια, κλπ), ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, ιδιαίτερα αν δεν έχεις προετοιμαστεί σωστά για κάθε ενδεχόμενο.
Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, απλά ανάλυσέ το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με την συνδρομή του Πλούτωνα μπορείς να πετύχεις έναν σημαντικό οικονομικό σου στόχο, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται ότι υπάρχει κι ένα συγγενικό ή απλά γνωστό σου πρόσωπο που στοχεύει να σε απομυζήσει! Επιπλέον, ο Ποσειδώνας μπορεί να σε «τρελάνει», εξαφανίζοντας αντικείμενα, έγγραφα, αρχεία, εργαλεία ή ακόμη και χρήματα, που μέχρι πριν από λίγο βρίσκονταν μπροστά στα μάτια σου!
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε θέτει προ μιας σημαντικής απόφασης, είτε πρόκειται για την τρέχουσα, είτε για μια νέα σχέση. Μέχρι να την πάρεις όμως, μπορείς να αφεθείς στις ερωτικές απολαύσεις που σου «υπόσχεται» ο Πλούτωνας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο για όλα, αφού η διάθεση σου να παίξεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις σε καθιστά άμεσα «εκμεταλλεύσιμο». Ας είσαι λοιπόν περισσότερο υποψιασμένος, τόσο σε οικονομικά, όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα, ώστε να αποφύγεις απώλειες ή μπλεξίματα. Αν μάλιστα σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, δες τι μπορεί να κρύβεται από πίσω της.
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας θολώνει την κρίση σου, με αποτέλεσμα να εξωραΐζεις πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό βέβαια μπορεί να σου αφήσει μια προσωρινή αίσθηση ευτυχίας αλλά αν στοχεύεις σε κάτι πιο ουσιαστικό, περίμενε πρώτα να… ξυπνήσεις!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το παρασκήνιο «οργιάζει» και καλείσαι να ελιχθείς ανάμεσα σε πρόσωπα ή καταστάσεις που ενδέχεται να κρύβουν κάτι ύποπτο! Ωστόσο, ο Ποσειδώνας μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παγίδες κι επιπλέον να ωφεληθείς, αν αφεθείς στην διαίσθηση και τον φύλακα-άγγελο σου. Τότε θα βρεθείς στο σωστό σημείο με τους σωστούς –για σένα- ανθρώπους, έστω και «υπνοβατώντας»!
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε βάζει να «ζυγίσεις» τα θέλω και τα πρέπει σου, ώστε να τα συνδυάσεις βρίσκοντας την «χρυσή τομή». Σε διαφορετική περίπτωση η σύγκρουση που θα ακολουθήσει μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη!

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/5

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αναμφισβήτητα βρίσκεσαι εγκλωβισμένος/η σε σκέψεις και συναισθήματα που αφορούν στο παρελθόν και όλο αυτό ίσως και να σε ξεπερνάει. Το να επικεντρώνεσαι σε κάτι αρνητικό σε κάνει να μην βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία.
Ερωτικά: Η αναχώρηση ενός Σκορπιού μπορεί να σου φέρει μελαγχολία γιατί ξέρεις ότι ένα διάστημα θα είστε χώρια και αυτό γενικά δεν είναι εύκολο να το αντέξεις. Επίσης, μέσα σου μπορεί να περνάς τη φάση μιας σχέσης που τελείωσε και να σου βγουν στην επιφάνεια στενάχωρα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τις φιλοδοξίες σου και το τι περιμένεις από τα άλλα άτομα, όμως μάλλον θα διαπιστώσεις ότι περιμένεις πολλά και ίσως δεν είναι εύκολο να γίνουν.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Όσο και να ασχολείσαι με τα δικά σου θέματα αναγκαστικά θα στραφείς και σε άτομα που είναι γύρω σου και θα μοιραστείς μαζί τους τις έγνοιες και τα προβλήματα τους. Αυτό σίγουρα σε ανοίγει και σε βγάζει από τα δικά στου τα κουτάκια.
Ερωτικά: Όταν σχετίζεσαι με τον Σκορπιό είναι σαν να πέφτεις σε ένα καζάνι με καυτό λάδι γιατί ταιριάζετε τόσο πολύ που και εσύ μερικές φορές νιώθεις ότι είναι το άλλο σου μισό και φοβάσαι να μην το χάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου, αμφιβάλλεις για το αν θα μπορέσουν να καταλάβουν την αξία σου και να σε υποστηρίξουν, γιατί σήμερα έχεις ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι μια περίεργη ημέρα για σένα γιατί πρέπει να συνδυάσεις αταίριαστα πράγματα και αυτό είναι που σε κουράζει περισσότερο. Το ότι θα γίνεις ιδιαίτερα μυστικοπαθής ίσως να σου κάνει καλό γιατί θα ζυγίζεις από πριν τα λόγια και τις πράξεις σου και ίσως από κάπου να προστατεύεσαι.
Ερωτικά: Είσαι βαθιά κολλημένος/η στο συναίσθημα και αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που σε κάνει χαρούμενο/η γιατί μπαίνεις με τα μπούνια σε μια σχέση η οποία μπορεί να μην σου δώσει καν περιθώριο να αναπνέεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προκαλείς κάπως τον εαυτό σου γιατί πιθανόν να κάνεις συγκρίσεις με άλλα άτομα που έχουν επιτύχει με τον τρόπο που θα ήθελες εσύ και σίγουρα βλέπεις ότι ίσως να μην τα έχεις καταφέρει όπως σχεδίαζες.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να γίνεις για λίγο έφηβος/η, δεν θα καταφέρεις. Θα ανταποκριθείς σε αυτό τον ρόλο που στην ουσία σε σπρώχνει το κορμί σου γιατί έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και να περάσει καλά.
Ερωτικά: Η στάση σου απέναντι σε ένα Σκορπιό είναι πολύ άνετη, ανοικτή αλλά και πολύ του ρίσκου γιατί δείχνεις ανοικτά τι νιώθεις και ίσως κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου να έχεις την ιδέα ότι θα εκτεθείς αλλά θα το κάνεις γιατί έχεις πάρει φόρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για σένα για αυτό επιζητάς την εξασφάλιση ακόμα και σε μικρά απλά πράγματα και ζητάς να είσαι ασφαλής.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Κρατάς ένα κομμάτι δικό σου καλά κρυμμένο γιατί δεν σου αρέσει να πιστεύει κανένας για σένα ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνεις και αρνητικές ή ακόμα και καταστροφικές σκέψεις. Τα παλιά μπαούλα και γενικά οτιδήποτε σε φέρνει σε επαφή με το παρελθόν και τις ρίζες σου θα σε απασχολήσουν.
Ερωτικά: Κρατάς την καρδιά ενός Σκορπιού στα χέρια σου αλλά δεν του δείχνεις τίποτε γιατί κάτι σε εμποδίζει. Είτε φοβάσαι ότι είναι σε άλλη σχέση και θα εκτεθείς, αν μιλήσεις, είτε δεν μπορείς να υποθέσεις τι θέλει από εσένα. Προχώρα και μην φοβάσαι. Όποιος ρισκάρει ποτέ δεν χάνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Με ένα βουβό τρόπο γίνεσαι ανταγωνιστικός/η και δεν μπορείς να κάνεις πίσω επάνω σε ένα θέμα που συμμετέχεις μαζί με άλλα άτομα. Γιατί θα πρέπει να πάρεις θέση και ίσως να πληρώσεις κάποια έξτρα έξοδα. Τα χρήματα σήμερα σε απασχολούν περισσότερο από άλλες φορές.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Όσο μπορείς γίνεσαι συγκεκριμένος/η και δείχνεις αυτά που ξέρεις με ένα τρόπο διαφορετικό από ό, τι μέχρι τώρα. Η φαντασία σου θα είναι μοναδική όταν είναι να ασχοληθείς με δημιουργικά κομμάτια.
Ερωτικά: Προσπαθείς μέσα από συζητήσεις ή μισόλογα να ψαρέψεις για να βγάλεις συμπεράσματα, αν σε θέλει ο Σκορπιός ή όχι. Η ευθεία μέθοδος μπορεί να είναι η καλύτερη γιατί θα την σεβαστεί κιόλας.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια αναστάτωση εξαιτίας των πολλών πραγμάτων που πρέπει να κάνεις. Αλλά εσύ καλύτερα να δώσεις βάση σε εκείνα που σου δίνουν άμεσα χρήμα και όχι σε μελλοντικά φιλόδοξα σχέδια.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Απαιτείς να μαζέψεις κάποια προσωπικά αντικείμενα που έχεις δώσει από εδώ και από εκεί και θα σηκώσεις και το τηλέφωνο να τα ζητήσεις, αν πιστέψεις έστω για μια στιγμή ότι ορισμένα άτομα δεν θα στα γυρίσουν πίσω, κυρίως αν έχουν συναισθηματική αξία για σένα.
Ερωτικά: Κινείσαι αργά και δεν επιδιώκεις να λύσεις αμέσως όλα τα θέματα που σας απασχολούν γιατί θέλεις να κάτσεις μόνος/η να σκεφτείς και να αποφασίσεις. Αυτό ίσως είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, αρκεί να μην φοβάσαι ότι το άλλο άτομο δε θα δεχτεί τους όρους σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχουν συσσωρευτεί πολλές υποχρεώσεις και ίσως έχεις και την πίεση από την οικογένειά σου ότι πρέπει να βοηθήσεις ή να επιστρέψεις κάποια χρήματα. Σίγουρα όλο αυτό σε κουράζει, κυρίως όταν πρέπει να είσαι υπόλογος/η.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αντανακλάς την δύναμή σου προς τα έξω και αυτό είναι αρκετά επιβοηθητικό γιατί τα μάτια σου, όταν φωτίζονται, είναι μοναδικά και λένε με τον τρόπο τους τα συναισθήματα που θέλεις να δείξεις. Έχεις ανάγκη να σε υπολογίζουν ενώ σε σένα θα βρουν ένα άνθρωπο πιστό και σταθερό δίπλα τους.
Ερωτικά: Έχεις πολλές ιδέες για το πως θα μιλήσεις και θα σταθείς και ίσως κάνεις και πρόβες στον καθρέπτη γιατί η σημερινή συνάντηση θέλεις να πετύχει. Το έχεις ανάγκη γιατί έχεις κουραστεί από τις συνεχόμενες εναλλαγές αυτής της περιόδου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να περάσεις απαρατήρητος/η αυτό δεν θα γίνει γιατί νταλαβερίζεσαι με πολύ κόσμο. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα σου δώσουν την ώθηση να αποφασίσεις ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Αναζητάς να κινείσαι περισσότερο με ελευθερία και ας έχεις λιγότερα χρήματα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σκέφτεσαι πολλά και γίνεσαι και το κεντρικό πρόσωπο μιας πολύ στενάχωρης κατάστασης γιατί δεν θέλεις να ξεκολλήσεις από συναισθήματα που σε ταλαιπωρούν. Η βοήθεια σε άτομα που έχουν προβλήματα θα σου δώσει ανακούφιση.
Ερωτικά: Μπορεί να βιώνεις αρκετά βαριά μια ιστορία που έχει ήδη τελειώσει. Άσχετα αν δεν είσαι μόνος/η σου αλλά μέσα σε σχέση, οι αναμνήσεις είναι πολύ έντονες, οπότε μπορεί να μην είναι εύκολο να τις ελέγξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις περισσότερα χρήματα γιατί έχουν προκύψει έξτρα υποθέσεις και πληρωμές που δεν τις περίμενες. Έχεις παρατηρήσει όμως πως όταν είναι να πληρώσεις όλα σου βγαίνουν πολύ ξαφνικά.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να υποκρίνεσαι, ούτε και να μιλάς χωρίς να γνωρίζεις εύκολα κάτι. Θα ανοίξεις το στόμα σου και θα πεις ό,τι γνωρίζεις σε μια ομάδα κι αυτός είναι ο όρος σου.
Ερωτικά: Όταν σου λέει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ότι θέλει να είστε και φίλοι κάπου σε ενοχλεί γιατί σε βγάζει έξω από τις δικές σου επιθυμίες. Αν βέβαια στο πει ένας Υδροχόος, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι γιατί είναι αυτό που ονειρεύεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω και εκμεταλλεύεσαι και την παραμικρή ευκαιρία προκειμένου ακόμα και να συζητήσεις με άτομα που κατά τη γνώμη σου έχουν κύρος και επιρροή.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Σου βγαίνει μια αγανάκτηση κι ένας θυμός γιατί δεν γίνονται ακριβώς αυτά που θέλεις αλλά και με την ταχύτητα που θέλεις, αφού όλα καθυστερούν. Η σκοπιμότητα πάντως που μπορεί να κρύβει η κίνησή σου ίσως να μην γίνεται από εσένα απόλυτα αντιληπτή.
Ερωτικά: Μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται τι παίρνει τελικά από αυτή την σχέση και μήπως δεν παίρνει τίποτα. Όσο το λες αυτό, τόσο θα δυσκολεύεις την άνεση αλλά και την ελευθερία της σχέσης με το Λιοντάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως σκέφτεσαι ότι έχεις κάνει λάθη και τώρα που χρειάζεσαι κάτι παραπάνω δεν μπορείς να το έχεις. Αντί να στεναχωριέσαι, κοίταξε τι μπορείς να κάνεις από εδώ και πέρα.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Προσπαθείς να αναβαθμίσεις κάποιες επαφές σου, βάζοντας όμως μέσα εμπειρίες που ήδη έχεις από το παρελθόν. Δεν θέλεις να κάνεις τον/την έξυπνο/η αλλά μερικές φορές πιστεύεις ότι οι άλλοι που είναι γύρω σου δεν καταλαβαίνουν αυτά που θέλεις να τους πεις.
Ερωτικά: Η διαίσθησή σου σε οδηγεί και κάπως κάνεις κινήσεις που τουλάχιστον δεν σε εκθέτουν. Με τον Ταύρο ή Σκορπιό έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση γιατί θα μιλάτε πλέον σε άλλο επίπεδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια πίεση από κάποια άτομα να εκτελέσεις μια υπόσχεση που έχεις δώσει. Πριν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα καλά θα κάνεις να ξεκαθαρίσεις την θέση σου. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει και μετά να ασχοληθείς με την υπόθεση.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/3

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής μπαίνει από σήμερα στο ζώδιό σου οπότε, θέλεις – δεν θέλεις, θα φρεσκάρεις τις ιδέες σου και με το φλογερό σου ταμπεραμέντο θα κάνεις πράξη πολλές από αυτές. Πάντως όσο και να προσπαθείς να αποφύγεις τη δημοσιότητα ή την προσοχή, τελικά μαζεύεις τα βλέμματα πάνω σου. Έχεις αληθινά ανάγκη τις θετικές κρίσεις για να ξεπεράσεις ακόμα και κάποιες πιο προσωπικές δυσκολίες οι οποίες είναι ένα ισχυρό φρένο.
Ερωτικά: Δείχνεις αυτά που νιώθεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε απορρίψουν. Μερικές φορές δεν σε ενοχλεί καθόλου να είσαι ανοιχτό βιβλίο. Η πικρία που μπορεί να νιώθεις από τον Σκορπιό θα ξεπεραστεί άμεσα γιατί θα δεις ότι τελικά θα καταλάβει από μόνος του τα λάθη που έχει διαπράξει. Με τον Ταύρο παίζετε από μακριά ένα μικρό παιχνίδι το οποίο θα αρχίσει σιγά σιγά να επεκτείνεται γιατί θα έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία από την πλευρά ενός Υδροχόου καλύτερα να τον ακούσεις γιατί έχει προβλέψει σωστά και θα σου ανοίξει μια πόρτα με την γνωριμία που θα σου συστήσει οπότε θα κερδίσεις χρήματα.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θα ξεκινήσεις μια πιο δυναμική πορεία από σήμερα το απόγευμα και μετά γιατί θα μπει και ο Άρης στο ζώδιό σου και αναγκαστικά θα δραστηριοποιηθείς. Για αυτό μπορεί να σε πιάσει να ξεκαθαρίσεις τον προσωπικό σου χώρο και να πετάξεις τα παλιά ή άχρηστα αντικείμενα που έχεις στο σπίτι, την αποθήκη ή το γραφείο σου.
Ερωτικά: Από εδώ και πέρα δεν θα πιάνεσαι. Θα είσαι ερωτικός/η, ζηλιάρης/α αλλά δεν θα σε νοιάζει γιατί θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Ίσως να χαράξεις μια πολύ ατομική πορεία μέσα στην σχέση σου και αυτό να στεναχωρήσει το άτομο που είστε μαζί. Αν δεν το κάνεις από εκδίκηση, καλύτερα να μαζέψεις τις ακραίες συμπεριφορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία η οποία θα φέρει ένα πολύ δυνατό στοιχείο, τη διάθεση να αγωνίζεσαι και να ξέρεις πώς να τελειώνεις τα πράγματα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θέλεις με κάθε τρόπο να διατηρήσεις την συνοχή σου γιατί βελτιώνεσαι και νιώθεις περισσότερο ολοκλήρωση σε ό, τι πεις αλλά και σε ό, τι κάνεις. Η σφοδρότητα της σκέψης σου θα είναι το στοιχείο που θα σε σπρώξει να γίνει κάτι πολύ δυνατό αλλά και συγχρόνως γρήγορο.
Ερωτικά: Μια νέα ερωτική κατάκτηση θα σε σπρώξει να κάνεις ακόμα και μικρές εφηβικές τρέλες οι οποίες θα σε χαρακτηρίσουν σαν ένα άτομο που διανύει μια μάλλον ανώριμη φάση. Το ζητούμενο είναι ότι θα μιλήσεις τόσο ανοικτά και τόσο δυναμικά ώστε μπορεί να παρεξηγηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα παρουσιαστούν νέα δεδομένα που θα σου αλλάξουν την μέχρι τώρα πραγματικότητα. Το να εστιάσεις σε καινούργια στοιχεία που θα είναι περισσότερο διαφωτιστικά θα σε βοηθήσει να βγάλεις χρήματα.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να συγκρατηθείς τόσο θα τα λες έξω από τα δόντια. Πιθανόν αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να βιώσεις κάποιες καινούργιες εμπειρίες οι οποίες θα σου φέρουν ένα εκνευρισμό ή ανησυχία για το αν θα προλάβεις τις εξελίξεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Κριό μπορεί ξαφνικά να γυρίσει και να κάνει τέτοια στροφή που δεν το περίμενες. Το πιο σημαντικό είναι να λες μεν την αλήθεια αλλά όχι πράγματα που μπορεί να στεναχωρήσουν ένα Ζυγό ή Αιγόκερω γιατί όλα είναι κύκλος και μπορεί να σου γυρίσουν πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω γιατί κάπου νιώθεις αδικημένος/η και για αυτό έχεις ανάγκη να φανείς και πάλι και μάλιστα ακόμα και με τον γραπτό ή προφορικό λόγο. Για αυτό, ακόμα και ρισκάροντας, θα περάσεις αυτά που θέλεις εσύ.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια άνεση σε ό, τι κάνεις γιατί η σιγουριά σου ότι θα έχεις προσωπική επιτυχία είναι δυνατή και κανείς δεν μπορεί να στην αμφισβητήσει. Πιστεύεις πάντως μέσα σου ότι κάτι καλό θα γίνει αυτές τις ημέρες γιατί θα υπερτιμηθεί η αξία σου ακόμα κι αν κάνεις λίγα.
Ερωτικά: Δεσμεύεσαι με ένα Ταύρο και θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί θα σε παρασύρει το γενικό κλίμα της αισιοδοξίας. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ένα πιο ώριμο πρόσωπο θα σε συναρπάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που είχες με το εξωτερικό ή με άτομα που χειρίζονται σχετικές υποθέσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις δική σου κατεύθυνση έτσι θα ξέρεις ακριβώς τι θέλεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η ανησυχία σου να γίνουν όλα όπως τα θέλεις θα είναι άκρως δικαιολογημένη γιατί εκεί που τα έχεις όλα έτοιμα, κάποια ανατροπή γίνεται και δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα τις αλλαγές γιατί σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να δεις την αλήθεια που αφορά στην σχέση σου αν δεν τη βιώνεις στην καθημερινότητά σου δεν θα την αναγνωρίσεις. Για αυτό καλύτερα να δεχτείς τα πράγματα όπως είναι. Να χαίρεσαι το τώρα και να μην σκέφτεσαι τι θα γίνει στο μέλλον με το αγαπημένο σου πρόσωπο γιατί «τα πάντα ρει».
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές σου φαίνεται δύσκολο να παίρνεις πρωτοβουλίες σε υποθέσεις που αφορούν συνεργασίες αλλά ίσως να σου κάνει καλό να πάρεις εσύ τα ηνία και να ζητήσεις αυτό που θέλεις.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θέλεις-δεν θέλεις, θα στραφείς σε θέματα που αφορούν περισσότερο σε άλλους και θα ξοδέψεις εκεί την ενέργειά σου με λόγια και δηλώσεις που ίσως φανούν υπερβολές αλλά θα πιάσουν τόπο.
Ερωτικά: Όταν βρίσκεσαι με τον Κριό νιώθεις ότι είναι το άλλο σου μισό αλλά τρως τέτοια πίεση από την πλευρά του για αλλαγές που δεν σου αρέσει καθόλου γιατί ίσως δεν είσαι έτοιμος/η για αυτά που θέλει. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Αιγόκερω ή Ιχθύ. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσεις την αυτονομία σου και τις ιδέες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν δεν βάλεις τα δικά σου όρια ίσως να σε καπελώσουν κάποιοι άλλοι με τρόπο που δεν το θέλεις αλλά θα μάθεις πράγματα τα οποία θα σου φανούν χρήσιμα. Για αυτό φρόντισε να είσαι όσο μπορείς σε ισορροπία και με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η στάση σου απέναντι σε κάποιους φίλους είναι πολύ ανοικτή γιατί μπορείς να συμπεριφερθείς με μεγαλύτερη κατανόηση. Αυτό θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις περισσότερο και τα αυτονόητα στην ζωή σου γιατί με κάποιο τρόπο αναγνωρίζεις το καλό που παίρνεις.
Ερωτικά: Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως θα είναι το άτομο που θα σου βγάλει τον καλύτερό σου εαυτό. Μπορεί βέβαια να μην το δείχνεις γιατί φοβάσαι να ρισκάρεις μήπως χάσεις αυτό που έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις κάποιες καλές συνεργασίες οι οποίες θα σου δείξουν τι χρειάζεται να κάνεις και με ποιο τρόπο. Για αυτό μην αποκλείεις οτιδήποτε θέλουν να σου πουν και να σου εξηγήσουν γιατί κάτι θα αποκομίσεις που θα σε συμφέρει.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις εξασφαλίσει αυτά που προτίθεσαι να κάνεις και νιώθεις καλύτερα. Έχεις μια εσωτερική πίστη γιατί θέλεις να γίνουν πολλά, κυρίως κάποια που έχεις ήδη προετοιμάσει για το εξωτερικό ή τις ανώτερες σπουδές σου.
Ερωτικά: Με το Λιοντάρι είσαι πολύ κοντά και δεν θέλεις να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχετε μεταξύ σας γιατί πλέον είναι πιο δεμένη η σχέση και με μεγαλύτερες προοπτικές για να ζήσετε μαζί. Ο Κριός και ο Υδροχόος παίζουν τον ρόλο του φίλου αλλά δεν είναι εύκολο να καταλήξετε κάπου γιατί και οι δυο το παίζετε άνετοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προδιαγραφές που σου δίνουν μια κατεύθυνση αλλά όλα εξαρτώνται καθαρά από εσένα και τις διαθέσεις σου. Αν παραμείνεις θετικός/η, τότε δεν θα χάσεις το παιχνίδι.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η βοήθεια που έχεις πιεστεί να δώσεις σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα πιάσει τόπο γιατί από την πλευρά σου το κάνεις με όλη σου την καρδιά και ξέρεις ότι κάποια ημέρα θα περιμένεις ανταμοιβή.
Ερωτικά: Ο τρόπος που σε κοιτάει ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος είναι αρκετά σαγηνευτικός. Αν μιλούσε κιόλας, θα ήταν πολύ καλύτερα γιατί όλα θα γίνονταν πιο εύκολα. Εσύ αποφάσισε συνειδητά πως θα είναι η συμπεριφορά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις να σου δώσουν κάτι από μια συγκεκριμένη δουλειά και αυτό είναι που σε κρατάει και δεν κάνεις επιπλήξεις σε ένα άτομο-κλειδί της συγκεκριμένης υπόθεσης. Θα πρέπει να κρατήσεις σταθερή στάση σε οτιδήποτε και αν συμβεί.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και αυτό σου προσφέρει δυνατότητες να ξεπεράσεις ακόμα και ένα είδος ντροπής που μπορεί να νιώθεις. Επειδή είσαι μερικές φορές σε αντιπαράθεση για τις ιδέες σου και την συμπεριφορά σου, τώρα θα νιώσεις ότι θα βρεις άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν.
Ερωτικά: Η προσωπική σου ζεστασιά θα φωτίσει όλα τα παγωμένα κομμάτια της σχέσης σου. Αν έχεις απομακρυνθεί με το Λιοντάρι, τώρα θα έρθετε και πάλι πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να δουλέψεις ανεξάρτητα, τουλάχιστον σήμερα τα πράγματα δείχνουν ότι θα αναγκαστείς να πάρεις την βοήθεια και άλλων ατόμων.

 ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή μιας πολύ έντονης πίεσης γιατί σήμερα θα πρέπει να δείξεις πυγμή και ποιος/ποια ακριβώς είσαι και πως θα αποδείξεις την δημιουργικότητά σου την οποία έχεις σε μεγάλο βαθμό.
Ερωτικά: Εκδηλώνεσαι με ένα τρόπο πολύ ζεστό και μέσα από την καρδιά σου δείχνεις μια πολύ τρυφερή συμπεριφορά αλλά και συγχρόνως πολύ επιμονή για να γίνει το δικό σου. Ίσως να μην αντέχεις την απόρριψη και αν το Λιοντάρι δεν είναι κοντά σου έτσι όπως θέλεις μάλλον θα πληγωθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις από δική σου ανάγκη να αποδείξεις ότι έχεις δυνάμεις ή μεγαλύτερες ευθύνες από ό, τι θα ήθελες να έχεις στο κεφάλι σου αυτή την στιγμή εξαιτίας της πίεσης κάποιου πολύ απαιτητικού αφεντικού. Αλλά μάλλον θα σε οδηγήσουν σε ένα καλό δρόμο.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/1

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις να εκτεθείς και κυρίως να αναφερθείς σε οικογενειακά θέματα γιατί δεν σου αρέσει να πληγώνεις τους άλλους και νιώθεις ενοχές. Έχεις ανεπτυγμένο το ένστικτό σου και μπορείς να αποφύγεις λάθη.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι δεν είσαι απόλυτα ο εαυτός σου αλλά ένα κομμάτι του που είναι βαθιά κρυμμένο. Για αυτό θα δώσεις μεγαλύτερο βάρος σε αυτά που θα σου πει ένας Καρκίνος ή ένας Αιγόκερως.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να προστατέψεις τα συμφέροντά σου. Πάντως μπορεί να διαπιστώσεις ότι πρέπει να κάνεις πίσω σε κάποια θέματα. Η υποστήριξη ατόμων της οικογένειάς σου ίσως δε σου επιτρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η δύναμή σου είναι πολύ έντονη γιατί μπορείς και επικοινωνείς εύκολα αλλά με ένα τρόπο πολύ διαισθητικό και καταλαβαίνεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.
Ερωτικά: Έχεις γλυκύτητα λόγου και αυτό σου δίνει μια υπεροχή και μια θετική εικόνα προς όλους και όλα. Για αυτό θα προσπαθήσεις να γεφυρώσεις ένα μεγάλο κενό που μπορεί να υπάρχει με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες επικοινωνιακές κινήσεις οι οποίες σε βοηθάνε να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά και θα δεις ότι θα έχεις αποτελέσματα. Το να συμβιβάσεις κάποιες καταστάσεις θα είναι ό, τι καλύτερο για να μπορέσεις να βελτιώσεις όλα σου τα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθεις ότι πρέπει να προστατευτείς και για αυτό δεν μιλάς πολύ ή δεν εκφράζεσαι όπως παλιά. Θέλεις να παρατηρείς τα πράγματα αποστασιοποιημένα ίσως γιατί έχεις κουραστεί.
Ερωτικά: Ίσως αναγνωρίζεις ότι κάπου μέσα στην σχέση σου δεν σε ένοιαζε τόσο η συναισθηματική ασφάλεια που θα έπαιρνες από το άλλο άτομο όσο το να ταιριάζετε σε νοητικό επίπεδο. Τώρα χρειάζεσαι να νοιαστεί για τα εσώψυχά σου και τις δικές σου προσωπικές ανάγκες. Για αυτό πιθανόν να τα βρεις περισσότερο με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Νοικοκυρεύεις τα οικονομικά σου και στα πλαίσια της πρόληψης μπορεί να βάλεις κάποιο φρένο, μέχρι που θα θεωρηθείς τσιγκούνης/α ή ακόμα και μίζερος/η. Αν σαν χαρακτήρας δεν είσαι, έτσι θα σου κάνει πολύ καλό, αν όμως είσαι περίεργος με την διαχείριση των οικονομικών σου θα γίνεις ιδιαίτερα σφικτός/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις την δική σου την θεωρία η οποία σε βάζει να επικεντρωθείς στα δικά σου θέματα και το κύριο μέλημά σου είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς.
Ερωτικά: Βρίσκεις ότι κάπου μπορεί να σε ρίχνει ένα άτομο και να μην σου φέρεται καλά. Για αυτό θα δοκιμάσεις να πάρεις αποστάσεις και να κάνεις τα δικά σου γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις αδικηθεί επειδή χρειάζεσαι ισορροπίες θα σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι αποφασισμένος/η να διατηρήσεις την ελευθερία σου και να μπορείς να παίρνεις αποφάσεις πολύ σημαντικές γιατί δεν θέλεις να κάνεις καμία υποχώρηση, ιδιαίτερα αν πιστεύεις ότι είσαι αρκετά αδικημένος/η.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Μπορεί να υπάρχουν ανάγκες που σε αναγκάζουν να απομονωθείς περισσότερο από άλλες φορές. Όμως μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με ένα άτομο από την οικογένεια σου και να πρέπει να παραμένεις δίπλα του.
Ερωτικά: Ίσως να νιώθεις ότι αν μιλήσεις ανοικτά θα πληγωθείς για αυτό προτιμάς να το βιώσεις για να μην φαίνεσαι ότι θα εκτεθείς. Τα συναισθήματά σου για τον Αιγόκερω μπορεί να σε δικαιώσουν κάπως αλλά θα χρειαστεί να κάνετε πρώτα μια συζήτηση, να τα βάλετε όλα κάτω για να μην υπάρχουν αντιπαλότητες.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσέχεις κάθε σου κίνηση για αυτό προστατεύεις περισσότερο τα συμφέροντά σου και δεν ανοίγεσαι να κάνεις δηλώσεις που μάλλον δεν σε συμφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά και έτσι αποφεύγεις τις κόντρες και τα λάθη. Οι γύρω σου βλέπεις ότι σε υπολογίζουν, οπότε από αυτό και μόνο νιώθεις καλύτερα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο είναι πολύ καλύτερη γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορείς να αισθανθείς τις ανάγκες του αλλά και να μην επικρίνεις τόσο πολύ τι κάνει και τι δεν κάνει. Το ίδιο θα γίνει και με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ οπότε θα έχεις κάτι καλό να περιμένεις. Για αυτό μην αφήσεις τον χρόνο σου να κυλήσει με αρνητικές σκέψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν πιστεύεις ότι μπορεί να αντιπροσωπεύεις κάποια φίρμα ή κάποια άτομα σε μια δουλειά θα πρέπει να κινηθείς μόνος/η σου για να δικαιώσεις τις επιλογές σου, παρ’ όλο που νιώθεις πίεση από την δουλειά σου και κάποιοι δεν συμφωνούν μαζί σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι πρέπει να είσαι απίκο σε όλες τις οικογενειακές καταστάσεις γιατί υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και χρειάζονται φροντίδα και λεπτούς χειρισμούς. Αλλά πιθανόν να χάνεις την σπιρτάδα σου και το ταμπεραμέντο γιατί εξαιτίας όλων αυτών θα σε κάνουν να χάσεις τις βόλτες σου και τις επαφές σου.
Ερωτικά: Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να πιάσεις τα μηνύματα που θέλει να σου πει, χωρίς όμως τα ασπάζεσαι 100% γιατί δεν θέλεις να γίνεις ένα με τις ιδέες του ή τον τρόπο που λειτουργεί μέσα στην σχέση. Σου αρέσει και να διατηρείς την αυτονομία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αμφιβάλεις για το αν κάνεις το σωστό γιατί μέσα δουλειά σου υπάρχουν κάποιες ανακρίβειες ή ακόμα ασάφειες. Τώρα όμως θα βρεθεί μια διέξοδος που κάπως θα σε ικανοποιήσει, χρειάζεται όμως να κάνεις υπερβάσεις για να μπορείς να βρεις τις ισορροπίες που έχουν χαθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Βάζεις κάποιες προτεραιότητες τις οποίες πιστεύεις ότι θα τηρήσεις για αυτό θα αναλάβεις να εξασφαλίσεις το καλύτερο για σένα και για τους γύρω σου. Θα κάνεις πάντως περισσότερα για το σπίτι και την οικογένεια σου γιατί έχεις ένα μεγάλο δέσιμο με τους κοντινούς σου ανθρώπους και αυτό θα σε βάλει να τους φροντίσεις πολύ περισσότερο.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να δώσεις το στίγμα σου και να δείξεις με πράξεις αυτά που νιώθεις. Για αυτό αναγκαστικά θα αναβαθμίσεις το επίπεδο σε ό, τι δίνεις και κάνεις και θα συγκινήσεις και το πιο δύσκολο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να γίνουν πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα. Αλλά εσύ θα προσπαθήσεις και με μεγάλο πείσμα θα παλέψεις να πιάσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θέλεις να σταθείς πολύ κοντά στα άτομα της οικογένειας σου γιατί τώρα βρίσκεσαι σε μια ευαίσθητη φάση που μπορεί να σου προκαλέσει και ένα είδος μελαγχολίας.
Ερωτικά: Με τον Ιχθύ θα σε ενώσουν διάφορα προβλήματα που έχουν να κάνουν με κάποιες κοινές οικονομικές υποχρεώσεις ή άλλα θέματα οικογενειακής φύσεως. Τελικά θα καταλήξεις να κοιτάς μαζί του το μέλλον αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει κι η σκέψη ότι μπορεί να είναι όλα προσωρινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ευθύνες και μέσα από όλες αυτές τις καταστάσεις θα ωριμάσεις. Η προσωπική σου κρίση μπορεί να είναι ελαφρώς διαστρεβλωμένη γιατί εν μέρει δεν θέλεις να παραδεχτείς την αλήθεια και αυτό θα σε βασανίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Όλο το κλίμα σε σπρώχνει να μοιραστείς με τα πολύ κοντινά σου άτομα τις σκέψεις, τις ιδέες σου και τις ανασφάλειές σου. Η δοτική σου φύση θα σε ωθήσει να παίξεις τον ρόλο του προστάτη.
Ερωτικά: Προσπαθείς να βλέπεις τα πράγματα θετικά και δεν θέλεις με τίποτε να δεις κάποιες αρνήσεις από την πλευρά του άλλου ατόμου. Αν νιώθεις μοναξιά θα υπάρξει από την πλευρά σου διάθεση να δεις ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σου με μια άλλη ματιά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα κάμψεις από μέσα σου κάποιες αντιστάσεις προς το αρνητικό, οπότε αυτό θα σε βοηθήσει να ζεσταθεί η καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποιες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις αναστολές σου και κυρίως τις φοβίες σου αν θα τα καταφέρεις ή όχι γιατί κάτι μέσα σου λέει ότι με συγκεκριμένα πρόσωπα θα έχεις επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θέλεις οπωσδήποτε να ξεπεράσεις το ιδεολογικό φάσμα και να ξεκινήσεις να νιώθεις τι θα συμβεί αν κάνεις μια συγκεκριμένη κίνηση. Θέματα με την διατροφή σου μπορεί να μην σε κάνουν να νιώθεις άνετα γι’ αυτό θα πρέπει να αλλάξεις κάτι για να προστατέψεις την υγεία σου.
Ερωτικά: Έχεις εσωτερική αγωνία αν τελικά με τον Σκορπιό μπορείς να έχεις κοινή γλώσσα και να έρθετε πιο κοντά γιατί μερικές φορές δοκιμάζεσαι επειδή δεν βλέπεις να υπάρχει το ενδιαφέρον που εσύ θέλεις. Όμως σήμερα θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις τις συναισθηματικές ανάγκες και του άλλου προσώπου. Πιθανόν να τολμήσεις να φροντίσεις ένα άτομο που δεν έχεις ακόμα σχέση μαζί του αλλά αυτό μπορεί να σε φέρει κοντά του, κυρίως αν είναι Αιγόκερως ή Ιχθύς.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα τολμήσεις να βγεις έξω από αυτά που ήδη ξέρεις και μπορεί να κάνεις μια συζήτηση ή συνεργασία με ένα άτομο από την οικογένεια σου. Αυτό από την μια το φοβάσαι γιατί δεν θέλεις να μπλέκεσαι κυρίως με τους συγγενείς σου και από την άλλη το βλέπεις αναγκαίο κακό.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις σχετικά καλή διάθεση γιατί βλέπεις ότι όλα σου τα θέματα πάνε ρολόι. Βρίσκεις ανταπόκριση από το περιβάλλον και πιστεύεις ότι δεν εκτίθεσαι σε σχέση με τις κινήσεις σου οπότε έχεις ηρεμία.
Ερωτικά: Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη ανάμεσα σε εσένα και το άλλο άτομο. Θα κινηθείς διαισθητικά γιατί έχεις σιγουριά ότι δεν ρισκάρεις με λάθος άτομο. Με τον Κριό μπορεί να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και ίσως να μην γίνει τελικά η σχέση που θέλεις διακαώς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς χαμηλούς τόνους γιατί βλέπεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα ευχαριστήσεις και τους γύρω σου και δεν θα έχεις κόντρες. Αν ασχολείσαι με δουλειά που σχετίζεται με γυναίκες θα έχεις μια μεγαλύτερη εύνοια και στον οικονομικό τομέα.

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/3

Ελευθερία σημαίνει κίνηση προς το άγνωστο, χωρίς να ξέρεις που πας, τι θα συμβεί την επόμενη στιγμή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ο αυθορμητισμός σου θα βοηθήσει να κρατήσεις ζωντανή την αίσθηση μέσα σου και κυρίως την αλήθεια που έχεις καταλάβει και θέλεις να την κρατήσεις με νύχια και με δόντια.
Έρωτας: Έχεις μια μεγάλη ερωτική διάθεση και δέχεσαι να γίνουν αλλαγές, αρκεί να περάσεις την μεγάλη δοκιμασία του παρελθόντος σου. Να δεις τι μπορείς να κάνεις με έναν Σκορπιό που κάθε λίγο και λιγάκι δοκιμάζεσαι μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ρίσκο είναι πολύ εύκολο για σένα γιατί με κάποιο τρόπο δεν φοβάσαι να κάνεις πράγματα και κυρίως έχεις μεγαλύτερο θάρρος κι ό, τι και αν γίνει θα το αντιμετωπίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπορεί να ταυτίζεσαι με κάτι που ίσως να σε βγάλει από τα συνηθισμένα δεδομένα σου αλλά τουλάχιστον θα κάνεις κάτι καλύτερο για σένα που δεν το είχες βάλει στα σχέδια σου.
Έρωτας: Η επιθυμία σου να είσαι όσο μπορείς ξεκάθαρος και σωστός θα σε πιέσει κάπως να γίνεις συντροφικός και ιδιαίτερος. Η απόδειξη, αν σε αγαπάει ένα άτομο, θα είναι ο τρόπος που θα σου φερθεί σε μια δύσκολη στιγμή. Η σχέση με Υδροχόο, κυρίως αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να έχει μια δυσκολία ή να απαιτήσεις από αυτόν μια ώριμη συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επιχειρηματικότητά σου μερικές φορές ξεπερνάει τα δεδομένα σου για αυτό θα παρουσιάσεις κάποια διαφορετικά δείγματα που μπορεί να μην έχεις συνηθίσει τους άλλους τουλάχιστον όμως θα είσαι αρκετά δυναμικός να απαιτήσεις πολλά πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις με το μέρος σου πολλά άτομα γιατί συμφωνούν με τις ιδέες σου και δεν απομακρύνονται από εσένα. Διάφορες καλλιτεχνικές εξάρσεις που μπορεί να σε πιάσουν πιθανόν να σου αλλάξουν κάπως την πορεία και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία.
Έρωτας: Από τη δοκιμαστική πρόταση που μπορεί να κάνεις σε ένα πρόσωπο για να δεις πως τελικά θα αντιδράσει σε μια νέα κατάσταση θα εξαρτηθεί και το πότε θα συμβιώσεις μαζί του. Η επαφή με Παρθένο μπορεί να είναι αναπάντεχη και ξαφνική.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο αρνείσαι να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποιους φόβους σου ή ακόμα και αναστολές που κουβαλάς από το παρελθόν, θα καθυστερείς και θα χάνεις σημαντικό χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη δραστηριοποίηση αυτή την στιγμή στην ζωή σου για αυτό θα χρειαστεί να κινηθείς πολύ πιο γρήγορα από ό, τι άλλες φορές. Μπορεί να θέλεις να αλλάξεις όλο σου το σπίτι και αυτό να σε αναστατώνει αλλά τουλάχιστον θα κάνεις αυτό που θα ανεβάσει την ποιότητα στην ζωή σου.
Έρωτας: Η αντίληψή σου για ένα πρόσωπο πιθανόν να έχει σαν αντίκτυπο την άρνηση να συμβιβαστείς σε κάποια θέλω του και να χαλάσεις κάποιες ισορροπίες οι οποίες θα σε αναστατώσουν περισσότερο από ό, τι νομίζεις. Ο Ζυγός προσπαθεί να τα βρει μαζί σου αλλά μερικές φορές δεν μπορεί να επικοινωνήσει γιατί λέει ο καθένας τα δικά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσπάθειά σου να κάνεις την μεγάλη αλλαγή και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων θα σε πιέσει αρκετά γιατί θα χρειαστείς να χρησιμοποιήσεις πολλές ισορροπίες, γνώσεις και νέες αντιλήψεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είσαι αρκετά συγκεντρωτικός για αυτό τώρα θα μαζέψεις όλες σου τις δυνάμεις για να ακολουθήσεις τον στόχο σου και μάλιστα θα δείξεις τέτοια πίστη και ετοιμότητα που θα καταλάβεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο.
Έρωτας: Η περιέργεια μερικές φορές που έχεις για να μάθεις το ερωτικό παρελθόν του συντρόφου σου σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσεις μαζί του. Μπορεί να δείχνεις ανεξάρτητος αλλά ίσως σε πειράξει αν μάθεις την αλήθεια. Για αυτό καλύτερα να μην ζητάς να τα ξέρεις όλα. Ένα άτομο που λείπει αυτή την στιγμή από κοντά σου θα δείξει ένα έντονο ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συστηματική δράση θα σε βγάλει από την οριστική αδράνεια. Μερικές φορές περιμένεις παρά πράττεις και ίσως χάνεις ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η αναζήτηση της αλήθειας μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολη για αυτό θα κάνεις τα πάντα να τη φέρεις στην επιφάνεια, έχοντας την επίγνωση ότι μπορεί ακόμα και να πονέσεις αλλά δεν θα υποχωρήσεις.
Έρωτας: Μπορεί να νιώθεις ότι σε έχει χτυπήσει αστροπελέκι στο κεφάλι για αυτό δεν αντιστέκεσαι σε μια πολύ εκρηκτική γνωριμία που εμφανίζεται. Ο Δίδυμος είναι ένα ενεργό άτομο στην ζωή σου για αυτό θα δεθείς μαζί του χωρίς να το καταλάβεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Το να κάνεις κάτι διαφορετικό από τις άλλες φορές είναι αυτό που θα σε συγκινήσει ή θα σε τραβήξει περισσότερο γιατί έχεις αρχίσει και βλέπεις ένα μέρος της πραγματικότητας από άλλη οπτική γωνία. Μπορεί να θέλεις συνεργασίες ακόμα και με άτομα που παλιά δεν μπορούσες να τα βρεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η θετική επίδραση ενός ατόμου πάνω σου σίγουρα θα σου δώσει μια καλή ευκαιρία για να κρίνεις με έναν άλλο τρόπο και να έχεις εμπιστοσύνη για την δράση σου. Η αυτονομία πάντως είναι απαραίτητη για να βάλεις τα δικά σου όρια.
Έρωτας: Έχεις πάρει φόρα γιατί νιώθεις ότι υπάρχει φιλικότητα και αποδοχή από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Στην αρχή μπορεί να έχεις κάποιες αναστολές αλλά μετά θα δεις ότι δεν θα υπάρχει καμία γιατί θα σου ανοιχτεί τόσο πολύ που όντως δεν θα υπάρχει κάποιο εμπόδιο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που ανάμεσα σε στάσεις και εμπόδια θα τις φέρεις σε ένα σημείο ώστε να μπορείς να κερδίσεις άμεσα. Μια συνεργασία που υπήρχε στο παρελθόν θα επανέλθει τώρα με καλύτερους όρους και συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να κρατούσες τον θυμό σου εδώ και καιρό και τώρα να μην αντέχεις πλέον και να βγει στην επιφάνεια με ένα εκρηκτικό τρόπο. Τουλάχιστον θα τοποθετηθείς και δεν θα κρατήσεις κανένα απωθημένο. Μια αλλαγή στα μαλλιά σου θα σε ενθουσιάσει.
Έρωτας: Η σχέση με Κριό είναι πολύ σημαντική αλλά χρειάζεται να λες την αλήθεια για να μην έχετε τριβές ή φασαρίες μεταξύ σας. Εάν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να σε τραβήξει ένα μεγαλύτερο και πιο ώριμο πρόσωπο αλλά δεν υπάρχει σιγουριά ότι κάτι θα γίνει άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις ποικίλες γνωριμίες και επαφές οι οποίες δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Τουλάχιστον τολμάς και δεν μένεις στα ίδια και στα ίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πλέον δοκιμαστεί σε διάφορα πράγματα για αυτό θα δεις ότι θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες οι οποίες ίσως να αφορούν σε φίλους ή αρνητικά σχόλια.
Έρωτας: Η σχέση σου είναι πολύ σημαντική για αυτό προσπαθείς να την προφυλάξεις με κάθε τρόπο και κυρίως να κρατήσεις την ποιότητα σε αυτήν. Ίσως γίνει μια νέα αρχή με ένα πρόσωπο που παλιά ήταν πολύ φιλικό μαζί σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν φοβάσαι και ρισκάρεις σε κάτι που είχες βάλει στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να είσαι πρωτοπόρος και να ηγηθείς σε κάτι που έχεις την αποκλειστικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Την σημαντικότητα της προσωπικότητας σου είναι εύκολο να την αντιληφθείς περισσότερο τώρα γιατί δεν έχεις αναστολές και ίσως μέσα από αυτό να δεις και άλλα πράγματα που θέλεις να κάνεις αλλά δεν τα τολμάς.
Έρωτας: Η κρίση που μπορεί να περάσεις είναι απαραίτητη για να μετρήσεις τις δυνάμεις σου αλλά και να φορτίσεις με ένα περίεργο τρόπο τις μπαταρίες σου. Ο Κριός σου διδάσκει ένα ιδιαίτερο μάθημα, αρκεί να χρησιμοποιήσεις μόνο τα καλά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις μια ιδιαίτερη ανησυχία η οποία θα σε σπρώξει κάπου να βγεις, αρκεί να κρατήσεις την σοφία και την λογική. Ο συνδυασμός της παρόρμησης με την ώριμη κίνηση είναι το ιδανικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η εφευρετικότητα είναι ένα στοιχείο που σε ενθουσιάζει και δεν σε αφήνει με τίποτε να βαρεθείς ή να πέσεις ψυχολογικά. Για αυτό όταν βλέπεις ότι κάτι πάει να χαλάσει, καλό είναι να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις για το μέλλον σου.
Έρωτας: Μερικές φορές το να εκφράζεσαι και να επικοινωνείς είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί για την σχέση σου. Η σημαντικότητα που σου δίνει ένας Κριός θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα σε βοηθήσει να δεις τελείως διαφορετικά, απαλλαγμένος από το παρελθόν σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δημοτικότητά σου είναι αρκετά ανεβασμένη και τώρα θα δεις ότι κάποια άτομα θα πιστέψουν σε εσένα και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις όλες τις επιδεξιότητες σου σε ένα επίπεδο.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Θέλεις να είσαι αυτόνομος για αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις κινήσεις που θα δείχνουν την ανεξαρτησία σου και κυρίως μια προσωπική ανάταση που μερικές φορές την έχεις απόλυτη ανάγκη.
Έρωτας: Η παρηγοριά σου μερικές φορές είναι να δοκιμάζεις μια καινούργια επικοινωνία και κυρίως να ξεφεύγεις από την πλήξη και την μονοτονία. Μπορεί να μην είσαι και τόσο ρομαντικός αλλά ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σου όλο και ένα κομμάτι συναισθηματικής επαφής σου προσφέρει για να μην χάνεις τον προσανατολισμό σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ταυτότητά σου είναι τόσο σημαντική που θα χρειαστεί να βάλεις το στίγμα σου σε οτιδήποτε κάνεις για να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Πρέπει να έχεις και την συνεργασία ατόμων που μπορεί να μην σε εξυπηρετούν άμεσα αλλά τουλάχιστον σε κρατάνε εντός παιχνιδιού.

astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

espa logo

espa_logo_en