ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Βούλιαξε” στη μουσική η Ξάνθη – Πλημμύρισε νότες η πόλη για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής!

Ένα μουσικό τριήμερο, με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό επιφύλαξαν για τους κατοίκους και επισκέπτες της Ξάνθης οι διοργανωτές της Ευρωπαϊκής Γιορτής του Μουσικής, που έλαβε χώρα στην πόλη από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο. 
Δεκατέσσερα συνολικά διαφορετικά σημεία μέσα στην πόλη ζωντάνεψαν από τις μουσικές και τις εικαστικές επεμβάσεις των διοργανωτών, προσφέροντας ένα εντυπωσιακά πλουραλιστικό θέαμα στο κοινό, το οποίο μπορούσε να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις της αρεσκείας του δωρεάν. Το φεστιβάλ διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη της Ξάνθης ενώ σε αυτό συμμετείχαν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της πόλης, πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και dj και χορευτικές ομάδες.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών δίνοντας βροντερό παρών στο σύνολο των εκδηλώσεων, που ικανοποίησαν όλα τα γούστα. Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πλατεία Μητροπόλεως αρχικά με τους Art Lab Students  και τους The Coconaut Rockers από την Ξάνθη ενώ ακολούθως στη σκηνή ανέβηκαν οι Koza Mostra που ξεσήκωσαν το πλήθος.
Οι διοργανωτές, στο πλαίσιο της προώθησης των εκδηλώσεων τους, προχώρησαν στην παραγωγή ενός διαφημιστικού σποτ, το οποίο ανέβασαν στο διαδίκτυο αποδίδοντας οπτικά το σύνθημα των φετινών εκδηλώσεων που ήταν “3 μέρες, 14 σημεία, 57 εκδηλώσεις, 175 μουσικοί, 43 μπάντες, 100 χορευτές, 11 dj”.
01

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version