Quantcast
Connect with us

MEDIA

Όλα ανοιχτά για τους τηλεοπτικούς σταθμούς!

image_print
Πιθανό ακόμα και το ενδεχόμενο εξαγοράς τους από ξένους επενδυτές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ορισμένοι ελληνικοί τηλεοπτικοί οργανισμοί να περιέλθουν στον έλεγχο ξένων επενδυτών μετά την είσπραξη του τέλους για την απόκτηση αδειών που θα κληθούν να πληρώσουν τα κανάλια, άφησε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε ότι ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός, επιτρέποντας τη συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου επενδυτή και θα γίνει με βάση τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά πως θα μπορέσει να εισπράξει 350 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση των εν λόγω αδειών, όπως αναφέρεται στη λίστα μεταρρυθμίσεων που επεξεργάζονται η κυβέρνηση και οι θεσμοί.

Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε πως το κράτος δεν περιμένει την είσπραξη του συνολικού ποσού-στόχου μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.

Click to comment

Απάντηση

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 13-7-2026

image_print
Continue Reading

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 6-7-2026

image_print
Continue Reading

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 29-6-2026

image_print
Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en